Askin Kurallari varmidir ?

Askin kurallari varmidir sizce ?

• Kullanılan toplam oy
    9

unknown

New member
Reaction score
0
Sadece arkadaslarin dusuncelerini merak ettim
sizde ask kurallarina gore oynanan bir oyun mu yoksa ? kurul tanimayan bir oyunmu burda oyundan kastim his filan artik yanlis anlamayin sonra..
kuraldan kastim burada yani yok ben boyle yaparsam erkek geri doner yok soyle yaparsan boyle olur yani sabit bir sistem..

bence eger bu sevgi tek tarafli bir sevgi ise kontrolludur herhalde kuraldan kastin kontrolde olur kontrol herzmn sevmiyenin elinde olur.. ama eger soz konusu karsilikli sevgi ise kural yoktur..

aşkın her zaman kuralları vardır ve olacakdır.
belli bir süre sonra insan o moda giriyor zaten..

kurallardan kastın eğer benim anladıım tarsdaysa vardr yanlış anlaşılmasın farklı bişi annadım die diil,ama sevgiyse kastın yoktur kesinlikleee

bence kural soylekı kı buna kural denmes bence dawranıs bıcımlerıdr..su olsn bu olmasn flm..bence...

qyner' Alıntı:
bence kural soylekı kı buna kural denmes bence dawranıs bıcımlerıdr..su olsn bu olmasn flm..bence...
yok benim dedigim davranis bicimi degil o insanlarin kendi ozelligi ztn seven o insani kendisi gibi sever bir yanlis davranisi filan olsa uyarir neyse
benim demek istedigim kuraldan kastim yani misal nasil bir ornek verim bilmiyom ki aklima gelmedi simdi birden :) gelince yazarim :eek:

mesela aşkın kuralları olarak kastettiğin
+anlayışlı ve hoşgörülü olmak
+sevmek fakat aynı zamanda saygı duymak
+hediyeler almak:D süpsiz yapmak:D
vs.vs.vs.vs.vs.
bence bunun gibi bir cok madde aşkın olmazsa olmazlarıdır
EEeeee böyle de olunca bunlar bir nevi kural olmuyor mu?????????

hocam bunlar kuralmı ınsan bı sey almadanda sewebılır...

mesela kız arkadasım baska bı erkekle sadece 2sı basbasa yemege gıdemez ıste kural budur :)

haha yemege gıdemesmı belkı calıstıgı alan bunu yapması gerektırıodr ozmn napacaksn?

iSpiYonCu' Alıntı:
hocam bunlar kuralmı ınsan bı sey almadanda sewebılır...

mesela kız arkadasım baska bı erkekle sadece 2sı basbasa yemege gıdemez ıste kural budur :)
dostum o senin kuralın senın gıbı düşünmeyenlerde olabilir
benım hediye ve süpriz olayı hariç( ama bence muhakkak aşkı aşk olarak yasayacaksan gerekli gördüğüm) diğerlerinin olması kesınlıkle şart

bence de o kurala grmes..ektralardr...:D

ögrencı hala :)
ya ornek wermek acısından soledım hanı kural bole seyler olabılır dıe ama calıssada gıdemes :)
hımmm sen calısıosun we gıdıomusun? we erkek arkadasında kesınlıkle laf edıodur dımı :p

ben ogrencym daha...ama bnm ılerde ısımın geregı etrafmdakı ınsanlarn cogu erkek olacak...

tek kural!?

bence aşkta tek kural vardır: YA SEV YA TERK ET .bu kurala uyduktan sonra başka insanın neye ihtiyacı olabilir ki !?...

qyner' Alıntı:
ben ogrencym daha...ama bnm ılerde ısımın geregı etrafmdakı ınsanlarn cogu erkek olacak...
asker filan mı olcaksın yoksa :)

sen ne dıosun ne erkegı burda muhendıslıkte okuyan ne kızlar war bılıomusun :) insaat harıc tabı :p bilgisayarda fılan yanı merak etme hıc yanlız kalmassın :p

iSpiYonCu' Alıntı:
sen ne dıosun ne erkegı burda muhendıslıkte okuyan ne kızlar war bılıomusun :) insaat harıc tabı :p bilgisayarda fılan yanı merak etme hıc yanlız kalmassın :p
bsy harıc dednya o bnm meslegm ıste...:d

Geri