selim gerceğii utanarak yazıorum

o kişi kişiliğini koyacak yer arıyor hala böle insanlar için üzülmeye değmezmiş gerçekten ben bunu anladım sende gec de olsa anlayacaksın yalan söledi amamerak etme ne seni rezil etti ne de baskasını kendisi dısında kimseye zarar veremez inan....

şimdi hayatına bi tecrübe daha kattın kaldıgın yerden devam etmelisin....

yalan söylüyen bir kişi eninde sonunda hak ettiği cezayı bulur...

o yüzden seni kandırmışsada senin iyi düşüncelerin, insanlığın sayesinde yalanlarına alet olmuşsundur...

kendi etti kendi buldu...

böyle yalanlarla bir yere varamaz ve en sonunda kendi insanlığından utanılacak bir duruma düşer...

ya ilgi cekmenın yolları baska olmalı be dostum... böle ilgi cekerek dahası sanal ortam nıye ılgı cekmeye calısırki bi insan...

Vay Selim Paşa Vay
Ne Dümenler Dönmüşte Haberimiz Yok
Şeref Yoksunu Kişiliksiz Karaktersiz ...
Yazıklar Olsun Sana Lan
Feryal Bacım Hic Takma Kafana Böylelerini Tanıyıp Tecrübe Sahibi Oldun . Bundan Sonra İnsan Sarrafı Olursun Sana Kimden zarar Gelip Gelmeyecegini Çözersin Bacım.
Başka Diyecek Bişi Bulamiyom
İnsanların Duygularıyla Oynamak Bu Kadar Basit mi Ya :(

bu olay yalancı çoban olayına dönerse şaşırmayın!!!:D:D:D başına böyle bişey geldiğinde kimsenin inanmayacağına eminim.....

Vay Selim Paşa Vay
Ne Dümenler Dönmüşte Haberimiz Yok
Şeref Yoksunu Kişiliksiz Karaktersiz ...
Yazıklar Olsun Sana Lan
Feryal Bacım Hic Takma Kafana Böylelerini Tanıyıp Tecrübe Sahibi Oldun . Bundan Sonra İnsan Sarrafı Olursun Sana Kimden zarar Gelip Gelmeyecegini Çözersin Bacım.
Başka Diyecek Bişi Bulamiyom
İnsanların Duygularıyla Oynamak Bu Kadar Basit mi Ya :(

öncelikle destekleriniz için cok tşk ederim
insanın duygularıyla oynayan bir insan olmayınca böle oluor..
yazıklar olsun tabi başka ne denir...

bu yalanı söylerken ya qerçekten başına qelseydi ne yapardı bilmiyorum.. Allah sen şaka yaparken onu öyle bi qerçeğe dönüştürürki aklın almaz.. helede bu salak yalanı söyleyebilen biriysen o beynin qerçekten almaz.. ben kimse için dua etmedim ama snn için oturup etmiştim.. Allah bizi yalandan yere dua ettiğimiz için affetse bari.. k.bakmayın yeniden ortaya çıkarmak istemezdim bu konuyu ama içimi boşaltmak istedim.. belki hala yüz kaldıysa onda siteye qirerde okur.. okumasını isterim.

+

feryalim sana kendini üzme demiştim.. netten kimseyi qerçekten tanıyamazsın.. hala söylüyorum sen çok iyi birisin ve kendini üzme..

Yazıklar olsun sana selim ßir insanın düşeceği en son nokta başka ne denir kii...sende kendini üzme feryall herkes senin ne kadar iyi niyetli ßir insan oLduğunu biLiyor sadece ders çıkar gerisini salla :goz:

Bir insana verilebilecek en büyük ceza onu umursamamaktır...
Şu anda bu konunun bukadar konuşulması bile onun bu konudan şizofren sonuçlar çıkarmasına sebep olur.
Üzülmeyin aptal yerine konan siz diilsiniz bu durumda olan o şu anda...

Geri