selim gerceğii utanarak yazıorum

FeryaL

~ÖğretmeN~
Reaction score
0
Kendimi de koysam ey aşk ayaklarımın altına yine d
öncelikle herkesten özür diliorum.....
alın bakkal_gazi buymuş işte..
ona bır sıfat yakıştıramıorum ama ... kimseye hayatımda küfür etmiş insan deilim... ama bu insana izninzle sunu solmek istiorum Şerefsiz.....

bir insanda şeref olsa bu kadar insanı aynı anda üzemez diye düşünüorum dogru mu sizce de.... en sonunda telfonuna ualştım ve hesap sordum
bakın neler soluor

- bana bir hesap vrmek zorundasın
yalancı: evet sana bir hesap vericem ama konuşukren tıknablirim... sne sor ben soleyım
-fazla uzatma acıkla hemen
yalancı:bak annem amlty olsun die ikna ettim ama o benim amltyımı duyunca riskli oldugunu duyunca olma dedi bana tumor var bama ii huylu benımkı amlyt yalandı
(annesinin kalp amlytı oldugunu soluordu ancak kendsi amlyt olursa annesi de olacakmış..)
of yalan içinde yalan soluor....
-yalanlarına devam et altuu die konuştugum da sendın yazklar olsun sana hastasın sen çift kişilikli pskpt
yalancı:bak altu ben deildim.. altuu gercek.. yalanalrı o sıkıordu ..abartmış.. iice dagıtınca da ole oldu. aslında bilmıorum bir anda cıktı agzımdan..evet hasatyım ben psiytra gitmeliyim
-beni bir daha sakın arama sakın.. ablan öldü katili de sensın..sakın ama sakın benı bir daha rahatsız etme Allah bu yasadıklarımı sana anlama olanagı versin..SERİ YALANCI.. hala yalan soluorsunyazklar olsun bir haftada kaç kılo verdım ben biliormusn.. defol şimdi hayatımdan gereksiz insan..foruma da rezil oldum senın yüzünden..tükürsem yüzüne anlar mısn acaba.. izmirdeymiş ankaradaymış ben de kenyadayım kafamın yarısı koptu kalp nakli oldum bana da ama kalbm 2 saat içerisinde 25242441 kere durdu komadayım hala
yalancı: bitti mi
_- kapa ceneni
bunlar cekilen mesajlardır herkesten bir kez daha özür dilerim sırf üzüldünüz haberiniz olsun die veriorum bunları

Selim Gerçekten Duyunca Şok Oldum Böyle Bir Yalan Söylenmez Gerçekten Yazık Ne Desem Boş... :eek:ut:

walla büyük yazık etmişsin kendine feryal
değmez böyle ... birisi için

valla bizde üzülerek mesajlarını takip ettik.geçmiş olsun dedik .ama oyun cıktı.feryal kardeş doktoruyla konuştum iyimiş falan deyince feryal'e de güvendik.....neyse devam etmiyelim

sağlı olsun ortada uygunsuz bi olay ne zmandır forumda bu olay konusuluyor ayıp yaptığınız.. bazı kişler üzülmüş arkadaşlar bu işler kolaymı acaba bu yalanlar orataya atılırken...

o kadar insanı üzmesine ve kandımasına neden ihtiyac duydu anlamadım :saskin:

neyse.. bence sende o kişiyi daha fazla takma. msj larda söyliceğini söylemişsin bundan sonrası onun kişiliğine kalmış...
kendisiyle ne kadar da yüz yüze tanışmış olmasakta, bu ortamda kendisinin karakterini herkese çok iyi benimsetti =S

Allah o hastalığı gerçekten o şahsa yaşatmasın diyorum...

ulan bende teselli etmeye çalıştım hastanın halinden anlarım ama yalan dedin mi orda duracaksın
gerisini yazmıyorum yazmaya gerek yok
feryall sende bırak artık şu aptalı ne yaparsa yapsın kendi çapında saçmalasın

yok yanlış anlama.senin iyi niyetin ortada .kullanılmışsın sadece.doğum gününü de kutlamıştım ben onun.aklıma geldi:d:d uzatmamak lazzım bu konuyu devam edelim olmamış gibi technic teacher

benimde ağzım açık kaldı şuan böyle şeylerle ilgili yalan söylemeye gelmez feryal sende artık bundan sonra üzme kendini.....

çokta üzülmüştük ama boşaymış...

sadece susuyorum ağzımı açmayacagım ablacım sende takma artık onu.. töbe töbe ya ...

söwmenin adi günah

feryal özür dilemiş ! bence özür dilemene gerek yoktu bu sadece bir ölçüt olarak bile kabul edilebilir ! yani forumda birbirini tanımayan yüzlerce kişi daha önce görmediği biri için Allah'a dua ediyor...tabi işin Selim kısmı Allah'a havale ..yorum yapmam doğru olmaz ...yine de can sağlığı demek lazım!

Şerefsizmi haha güleyim bari.
ne şerefsizi bu şerefsizliktende öte bişi.inş seninde başına gelir. selim misin her ne haltsan :angry

Forumda ßu tür çok yalan haber çıktı ben olayı okuyunca inanmadım yorumda yapmadım zaten KoLpa $eyLer.. SizLerde Çok çok emin olmadıkça inanmayın duygularınıza yenilip üzmeyin kendinizi gözünüzLe görün o zaman gereken yardımda yapılır duasıda edilir..

Geri