Askerlerin kurtuluşuna fazla sevinemedi

g.haneli

Banned
Reaction score
0
8 askerin PKK'nın eline geçmesinden üzüntü duyduğunu söyleyen Adalet Bakanı M. Ali Şahin, "TSK'nın hiçbir mensubu bu duruma düşmemeliydi" dedi ve ekledi:

8 askerin terör örgütününün eline geçmesinden üzüntü duyduğunu söyleyen Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, ''Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hiçbir mensubu bu duruma düşmemeliydi. Dolayısıyla kurtulmuş olmalarından fazla bir sevinç duymadım'' dedi.

Hakkari Dağlıca'da 12 askerin şehit olduğu saldırının ardından, terör örgütü PKK'nın eline geçen 8 asker 14 gün sonra, dün serbest bırakıldı.

Askerler, Hakkari Çukurca'nın karşısında yer alan Zap Vadisi'ndeki bir mevkide Kuzey Irak Kürt yönetimi yetkililerine teslim edildi. Teslim sırasında DTP milletvekilleri Osman Özçelik, Fatma Kurtulan ve Aysel Tuğluk da oradaydı.

Kürt yönetiminin içişleri bakanının da aralarında bulunduğu heyet, askerleri Erbil'de ABD'lilere teslim etti.

8 asker Erbil Havaalanı'ndan ABD askeri uçağıyla Musul'a götürüldü. Askerler, Musul'dan ABD helikopterleri ile Türkiye sınırı yakınlarındaki Bamerni üssüne getirildi.

Askerler, burada Türk askeri yetkililerine teslim edildi. Askerleri taşıyan, Türk askeri helikopteri, Diyarbakır Askeri Havaalanı'na indi.

CNN Türk

devlet devletlik görevini yapsaydı da böyle olmasaydı...

önceden haberi vardı sayın cemil çiçekin dtp li 3 vekilin ırağa gideceği hakkında bilgisi vardı askerlerin bunlara teslim edileceği bilgisi vardı...

En önemlisi bu tezgahtan haberi vardı hükümetin çiçek'in

Üzüleceğine bişey yapsana adam... Devletsin çıkarmasana sınırlarından

Asker küçük düşürülecek ya yanaşırmısınız hiçççç

askerLerin tesLim ediLmesine sevinen Vatan Hainidir !!!
iş askerLeri tesLim aLmakta değiL, DevLet ve Asker büyükLüğünü gösterip
taş üstünde taş bırakmayarak askerLeri kendiLeri kurtaracaktı...

pkk Lı miLLetvekiLLerine askerLeri tesLim ettirdiLer, basiretsiz herifLer
askerLerin bu şerefisizLere tesLim ediLmesi Büyük Utançtır !!!
bu nasıL bir gafLettir...

dört tarafı arapLarLa çevriLi israiL kadar oLamadı basiretsiz herifLer

Atmayın teslim ettiren devlettir, çorbada tuzu olduğunu göstermek,biraz olsun meşruiyet kazanmak isteyen şerefsizlerde figüranlık yapmak için fotografta boy göstermişlerdir.Hain haindir,nerde olursa olsun.

rezil olduk artık hiç tehditimizi kimse ciddiye almaz

askerLerin tesLim ediLmesine sevinen Vatan Hainidir !!!
iş askerLeri tesLim aLmakta değiL, DevLet ve Asker büyükLüğünü gösterip
taş üstünde taş bırakmayarak askerLeri kendiLeri kurtaracaktı...

pkk Lı miLLetvekiLLerine askerLeri tesLim ettirdiLer, basiretsiz herifLer
askerLerin bu şerefisizLere tesLim ediLmesi Büyük Utançtır !!!
bu nasıL bir gafLettir...

dört tarafı arapLarLa çevriLi israiL kadar oLamadı basiretsiz herifLer
İsrail elindeki ekonomi, lobi faaliyetleri ve arkasındaki abd desteğinin 10' da biri Türkiye'nin elinde olsaydı eğer hiç şüphen olmasın 1 sn. durmaz geçerdi sınırı.Askerleri alırdı ve o dağları şerefsizlerin başına yıkardı.Ama geçtirmediler.Abd destek vermedi ve hatta dedi ki içeri girdiğinizde karşınızda bizi bulabilirsiniz...?Arkadaşlar hepinize soruyorum Türkiye dış politika olarak ne zaman bağımsız bir karar alabildi son 50 yıllda?Benim hatırladığım bir Kıbrıs Barış Harekatı'nda böyle olmuştu en son...O da Erbakan' ın sayesinde..Valla bu işler mangal gibi yürek ister.Hükümet "Hücum" dese asker durmayacak girecek...amaaaa ya işler yolunda gitmezse...O zaman işte durum çok vahim. Türkiye' yi orda neler bekliyor..?Bunları kestiremiyoruz...Benim düşüncem şu ki; bu olayın arkasında çok büyük oyunlar var. Özellikle bu dtp' lilerin bu işe girmesini hiç hazmedemedim. Adamlar bizim vergilerimizden maaş alıyorlar ve milletimize, devletimize yapmadıkları kalmadı. Daha Pkk' ye terör örgütü demiyorlar. Bütün dünya pkk' yi terör örgütü olarak kabul ediyor, dtp etmiyor...? Bu adamların(bölücülerin) TBMM' de yeri yok. Bu adamların yaptığını da suçsuz Türkler ve Kürtler çekiyor. Çok yazık...Allah devletimize zeval vermesin.

timsah gözyaşları...
sınırdan kimin geçtiğinden haberleri yokmuydu. DTP'liler sınırı niçin geçmişlerdir diye acaba bir fikir sahibimiydi hükümet...

Tüm dünyaya rezil olduk yine, bölücüler milletvekili olan bölücülere askerlerimizi teslim etti... Ne büyük propaganda..

Benim bu görüntüleri görünce yüzüm kızardı, acaba hükümettekiler neler hissetti. günlerdir sınır ötesini tartışırken adamlar propagandanın kralını yaptı, bizim operasyon şansımızı azalttı. mutludurlar umarım..

Bu olaydan devletin tüm kurumları sorumlu bence sadece işi hükümete askere yada başka biryere yüklemek yanlış olur.

Yorum bile yapılamıcak bir olay, o şeref yoksunu dtpliler o itoluitin resminin üstünde imza attılar, ve ertesi gün gelip burda meclise girecekler böle şey olurmu bu vatan hainliğidir o köpeğin resminin üstünde imza atmak ve tokalaşmak o soysuzlarla.

Bunlara oy vererek meclise sokanlarda vatan haini onlardan başlamak lasım işe ama neyse daha fazla yazmayam

şeref yoksunu 8 askeri hiç almasalardı daha iyiydi diye düşünüyorum

Geri