Askerlere terör ateşi: 1 şehit

sky

New member
HH Üyesi
Reaction score
0

Askerlere terör ateşi: 1 şehit

Gümüşhane merkeze bağlı Kırıklı köyü Çamlıköy Hasandağı mevkiinde devriye gezen jandarma ekiplerine ateş açıldı. Olayda 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, sabah saat 09.00 sıralarında arazi aramasından dönen güvenlik güçlerine, Kırıklı köyü kırsalında terör örgütü üyelerince uzaktan ateş açıldığını söyledi.

Salihoğlu, güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine terör örgütü üyelerinin kaçtığını, saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığı belirtti.

Yaralı askerin hayatı tehlikesinin bulunmadığını belirten Salihoğlu, güvenlik güçlerinin bölgede operasyonlarını sürdürdüğünü kaydetti.

Tunceli ve Erzincan'daki PKK saldırılarında ise 8 asker yaralandı. Erzincan'da gece boyunca süren operasyonlarda ise 3 terörist öldürüldü, 1'i yaralı 2 terörist de yakalandı.

Allah ailesine sabır wersin
Vatan saolsun...

gümüşhane de halk bunları nasıll barındırıyor anlamıyorum
VATAN SAGOLSUN Allah Cennet Etsin Mekanını Şehitlerimizin Allah Razı Olsun Hepsin den

:((((((((((((((

VATAM saolsun

şehitler asLa ölmez

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez...!

Parakee' Alıntı:
gümüşhane de halk bunları nasıll barındırıyor anlamıyorum
VATAN SAGOLSUN Allah Cennet Etsin Mekanını Şehitlerimizin Allah Razı Olsun Hepsin den

:((((((((((((((
Hoppaaa kardes gümüshane halkı cenazeyi hastanede bekledi yaralı askeri hastanede bekledi..hem sehidine saygılıdır buranın halkı hemde erine...Burada Bu köpekleri barındırmayiz süpheniz olmasin geliyorlar 2 yıldır gecemediler bir türlü karadeniz sahiline buralarda takılıp kaldılar..KAHROLSUN PKK.

Vatan sagolsun..Şehidimize Gerekenler iyi şekilde yapılmıstı.Protokolünden halkına ben gümüshanede birebir bugun sahit oldum kimsenin bir süphesi olmasin..

Geri