AskerLer KaçırıLmadı !!! İşte O Video !!!

şahsın konuşmasında zorla söyletiliyormuş gibi bir izlenim edinmedim ben.

ve pkk denilen o örgütün adi militanları otobüs durdurup içinde birliklerine teslim olmaya giden askerleri öldürürken neden bir çatışmadan asker kaçırmaya kalksınlar bunlar. bana çok da mantıklı gelmiyor.

eninde sonunda gerçekler çıkar ortaya.

bırAk ALLAh AşkınA yAA herşey birbirine girdi hergün yeni bi AdiLik şerefsizLik ALdı bAşını gidio hAngisine cevAp buLcAz? bAşbAkAn AmerikAdA yALAmALık yApsın dursun bAkALım snuç ne oLcAk? yAzık vALLAhi yAzık şu düştüğümüz durumA...1

Tüm arkadaşlara kocaman bir AFERİİİİİNNNNNNNNN:
Soru: Görüntüler nerede yayınlandı?
CEVAP: Roj Tv de.
Soru:Roj tv kimin?
CEVAP: PKK nın.
Soru:Hangi amaçla yayınlandı?
CEVAP: Propaganda amacıyla.
Soru:Başka amacı var mıdır?
CEVAP: Olabilir, Ülke içindeki kendilerine karşı olan dayanışmayı parçalamak ve Halkın ASKERE bakışını değiştirmek, Türkiyenin kuzey ırak operasyonunu engellemek v. s v .s
Soru:Görüntüler doğru mudur?
CEVAP: Montajlanmış olabilir. uzmanlarca kontrol edilmeli.
Soru:Sen hiç ölümle karşılaştın mı, Azrailin nefesini ensende hissettin mi?
CEVAP: (Buraya cevabı siz yazın)
Soru:Yukarıdaki gibi tepkilerle (yoğunlukla) karşılaşıldığın da bu ne demektir?
CEVAP: PKK propaganda amacına ulaşmış demektir.
SORU : Bu tepkiler PKK ya hizmet eder mi?
CEVAP: Hemde nasıl, teröristten daha fazla.
Bu gibi soruları kendinize sorun, Kendi cevaplarınıza şaşıracaksınız........

Bu GÖrÜntÜler SaÇma TÜrk Esİr Olmaktansa ÖlÜr. Üzerİnde Sİlah Ve Cephane Olan Beraberİnde KÖpeklerİde GÖtÜrÜr Kanindan ŞÜphe EttİĞİm Üzerİndekİ Elbİseye Layik Olmayan Bu Ülkeye Layik Olamayan Ya Sev Yada Defol Gİt Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyene.......

Soru: Görüntüler nerede yayınlandı?
CEVAP: Roj Tv de.
Soru:Roj tv kimin?
CEVAP: PKK nın.
Soru:Hangi amaçla yayınlandı?
CEVAP: Propaganda amacıyla.
Soru:Başka amacı var mıdır?
CEVAP: Olabilir, Ülke içindeki kendilerine karşı olan dayanışmayı parçalamak ve Halkın ASKERE bakışını değiştirmek, Türkiyenin kuzey ırak operasyonunu engellemek v. s v .s
Soru:Görüntüler doğru mudur?
CEVAP: Montajlanmış olabilir. uzmanlarca kontrol edilmeli.
Soru:Yukarıdaki gibi tepkilerle (yoğunlukla) karşılaşıldığın da bu ne demektir?
CEVAP: PKK propaganda amacına ulaşmış demektir.
SORU : Bu tepkiler PKK ya hizmet eder mi?
CEVAP: Hemde nasıl, teröristten daha fazla.
Bu gibi soruları kendinize sorun, Kendi cevaplarınıza şaşıracaksınız........
Mehmetçiklerimiz hakkındaki güzel yorumunuza çok teşekkürler.Ama hiç bir kurumun tam anlamıyla temiz olması mümkün değil.TSK içinde aynı kural geçerli.Sonuçta herkesimden her düşünceden milyonlarca asker var bünyesinde ve orduyu tam anlamıyl tecrit etmek ne kadar olası.Daha öncede hain sızmalar olmuştu ordu içine yine olabilir.Terör maşaları heleki bizdeki iç odaklıysa ihanet her yerde karşımıza çıkar bunu doğal karşılamak gerek.
Hatta bu gün çok korkunç bir iddia daha okudum.konuyu açan kardeşimin hoş görüsünü rica ederek bu haberi eklemek istiyorum 8 askerle ilgili olarak.Bu gün Milli Gazetede yayınlanan bu haber eğer doğruysa olayın çok daha vahim bir yönüne değiniyor.Saygılar.

Haberin içeriği şöyle:

İddia ne kadar doğru bilmiyoruz. Ama çok önemli yerlerde konuşuluyor.

Biz derin kulislerde ve bazı üst düzey çevrelerde konuşulan bu iddiayı soru haline getirelim.

Şöyle soralım;

“Kaçırılan askerlerden birisi DTP Genel Başkanı Ahmet Türk’ün yeğeni miydi?”

İddia doğruysa zaten arkasında bir çok karanlık soru bulunan bu asker kaçırma operasyonu çok daha karmaşıklaşacaktır.

Askerler serbest bırakıldı. Biz bu yazıyı yazarken Genelkurmay Askeri savcılığı tarafından sorgulanıyordu. Elbette iddianın doğru ya da yanlışlığı yakında belli olur.

Ama bu çerçevede önemli bir hatırlatma yapalım.

8 asker kaçırıldığında 7’sinin ismi açıklanmıştı.

Ancak 8’incisi için esrarengiz bir not düşülmüştü:

O not şöyleydi:

“Bu askerin ismi daha sonra açıklanacak!”

http://www.milligazete.com.tr/index.php?action=show&type=writersnews&id=15402

Bi de HEmşehriyiz Bu Adamla

Yazıklar OLsun..Bir Türk Askeri Böyle mi Konu$ur..

Bu sözleri Söylemektense beni Öldürsünler Daha iyi

soruna cevap vereyim....
Cevap : Evet hissettim, hemde -20 derecede Elazığ Tunceli Bingöl sınırında, ama aklıma teslim olmak gelmemişti hiç, heralde acemi birliğinde ettiğim askerlik yemininden olsa gerek ve şerefimin canımdan önemli olmasından

Şimdi senin sorun geliyor!!!!!!
Bir çapulcu kafana silah dayasa Azrailin nefesini ensende hissetsen, rengini aziz şehitlerimizin kanlarından alan, seni bunca yıldır besleyen bayrağa kötü bir söz edermiydin???

Sorun bu arkadaşım buyur cevapla!!!

er ramazan yüce mardin doğumlu olup mersinde yaşayan bir şahıs.2005 tarihinde mersinde bayrak yakma olayındaki nevruz gösterilerinde gözaltına alındığı tesbit edilmiş dtp ye yakınlığıyla biliniyor.kaçırıldıktan sonra gazete ve çeşitli haber kuruluşlarında annesinin kürtçe ağıtlar yaktığı türkiye cumhuriyetini kasd ederek size oğlumu asker olarak verdim diyen ve dtpye oğlunun serbest bırakılması için ilk başvuran kişi ve oğlunun pkknın yayın kuruluşunda verdiği demeçler ayrıca youtubede izlediğim videolarda bizzat kendi ağzından kürtçe olarak aynı açıklamaları yapıyor.8 askerden çoğunun doğu kökenli olması ayrı bir soru işareti oluşturuyor.sadece denizlili erimizin yaptığı açıklamada ağlamaklı olduğu gözleniyor.

türk silahlı kuvvetlerinde bu tür kişilere eline silah verekek böylesine kritik bölgelerde görev vermek çok yanlıştır.ramazan yücenin geçmiş dönemlerde yaptıkları kime yakınlığı olduğunu apaçık ortaya koymaktadır.türk silahlı kuvvetlerinin acil olarak profesyonel orduya geçmesi.sicili ve yapısı itibarıyla silahlı görev yapmaya elverişli olmayan kişiler alt kademelerde görev yaptırılmalıdır.(koğuşçu,kantinci,temizlikçi v.s)ben internet kafe işletiyorum ve benim cafemde msn arka planına aponun resmini koyarak kişisel iletisinde pkk propagandası yapan bir kişiyi kendi elimle jandarmaya teslim ettim.5yıldızlı bir otelde çalışan bu şahıs nasıl oluyorda böyle bir yerde iş imkanı bulabiliyor.kaldıki yapılan incelemede cep telefonunda bile bu propagandalara rastlanıyor adam açık açık ben pkklıyım diye bağırıyor.burada bize düşen görev sadece silahlı olarak deil artık içimize kadar giren bu virüse herkez gerekeni yapmalıyız.

bırak o sözleri sarfetmeyi o itlerin aldığı nefesi, soluduğu havayı almaktansa ölür Şehitlik mertebesine erişirim daha ii...

bak ne diyor. dün arkada bıraktığımız şehit arkadaşlarımız diyor. lan senin arkadaşını öldüren adamla sen nasıl abi-kardeş olursun.

bi arkadaşımız daha söylemiş... senin üzerinde hiç mi bomba yok?... çek pimi... buradan konuşması kolay diyenlerede 1 lafım olacak... başkasının canı yanacağına benim canım yansın... vatanımda bir damla masum kanı akacağına benim damarlarım aziz vatanımın toprağına boşalsın... ne mutlu ki bu vatan için can verebilmek gerekirse onuda VATAN SAĞOLSUN deyipte veririz...

bu ve bunun gibiler çatışmaya girdiklerinde diğerlerinin de ölümüne sebep olur hatta belki de ölen diğer arkadaşlarını bile satmıştır

bunlar türk değil şerefi haysiyeti bozuk insanlar Atam bizi affet bize emanet ettiğin ülke böyle şerefsizlerle satılıyor

pkk lının tekiymiş bu zaten , sesi bile titremiyo çok rahat !!! kurşun sıkan adama kardeşim dio çok rahatız diyor, TÜRK askeri ölür öldürür böyle konuşmaz . 8 askerden 4 ü doğulu zaten . hemşomunda böyle bi açıklama yaptığını duyarsam sıkarım kafama ! ! !

yok canim bu bizimaskerimiz degildir bizde yaptik 18 ay ama bogle bir serefsizin bizden bir asker olcagini dusunmek bile yanlistir

gerçeği gördük
gerçek bize anlatılanlar gibi değilmiş

bu çocuk bu cümleleri kurdu ya
bu topraklarda yatacak yeri yok artık

silah zoruyla vatanı satacak olan
önündekileri kessin
ben erkeğim diye gezinmesin

Dünyanın her ülkesinde satılık hainler bulmak mümkündür.
Fazla uzağa gitmeden örnekleyecek olursak;
Osmanlı da ne kadar çok olduğunu görürsün.
Ülkemizde Hasan Tahsin gibi gözü kara vatanseverler olduğu gibi, Damat ferit gibi hainlerde bulunur.
Kurtuluş yıllarındaki Ayaklanmaları düşünün, bu ayaklanmaları hangi gerekçeler ile çıkardılar ki?
Bir de bu ayaklanmaları bastırmak için gece gündüz yürüyen, oraya buraya koşuşturup vatanın birliği ve dirliği için çalışıp didinen, gerektiğinde ölen isimsiz vatansever kahramanlar vardı.
Zaten bu ülkenin harcın da isimsiz kahramanların döktükleri kanları vardır.
Fakat her zaman da Türkiye'nin gelişmesini, güçlenmesini istemeyen dış güçler tarafından kandırılacak kişilerde bulunacaktır.
Milli mücadele de bu topraklar üzerinde yaşayan her köyden, her kasabadan şehit verilmiştir.
Bu nedenle hiç kimse ''Ben senden daha vatanseverim'' diyemez.
Hiç Kimse Şu kısım milliyrtçi, şu kısım hain gibi cumle kuramaz.Hiç kimse bir guruba, bir kesime potansiyel hain gözüyle bakamaz.
Kurulan böyle bir cumle en çok bu ülkeyi parçalamak isteyenlerin işine gelir.
Bu nedenle kurulan her cumlenin, atilan her adımın sonucunu en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorundayız.

Allah belanı versin be yazıklar olsun şerefsiz
Köpeklerin Ekmeğine Yağ Sürüyor
Zaten Orda Pkk bayrağının önünde imza atmakla şovu yaptılar soysuz şerefsizler
Adamı Askeri Mahkemede Öttürürler inşallah yaradanımdan dilerim o kutsal kamuflajları bi daha giymek nasip olmasın lan sana ALLAH BELANI VERSİN.
Ben Bunun Bölüğünde Olucam Direk Kafasına Sıkar Köpeklere Yem Ederim Lan
Ama Köpeklere Yazık

Geri