AskerLer KaçırıLmadı !!! İşte O Video !!!

bence buna diyecek laf yok vatanı resmen satmış bu vatanda yaşamasın gitsin onların kölesi köpeği olsun onların yurdunda yaşasın

Allah, tüm PKK ve yandaşlarını kahretsin. Çok fena gazlamışlar bu çocuk resmen kanmış onlara. bu utanç verici...

yazıklar olsun ...........

bu şeref yoksunu askerlerin konuşmaları müdemi bulandırdı, umarım idam edilirler yada ömür boyu hapis verirler

Bu it MEHMETÇİK olamaz,olsa olsa pkk lıdır.Yanlışlıkla geri verildi

bu kaçırılma olayına ben hiç bir zaman inanmadım zaten
şimdi ben askerliğimi Hakkari otlucada yaptım arkadaşlar çatışmaya girenler mutlaka komando vardı aramızda bilir o an pusuya düşürüldüysen canın derdine düşersin bir Türk askeri asla esarati kabul etmez canını hiçe sayar her zaman tek kurşun bırakacaksın esarete düşememek için o kurşunu kafaya sıkar

üstelik bunlar sekiz kişi ulan biri ikisi korkttu diyelim diğerleri ne yaptı bunların silahı yokmuydu tabur komutanı destek göndermedi diyor şerefsiz sen teslimiyeti çoktan kabuletmişsin it. destek gelse ne yapcaktın

damarında bir damla haysiyet Türklük olsaydı bu sözleri söylemezdin zaten

bi tanede hemserim war aralarında
bu vıdeodakı adam yok abı karsısında gerıde bıraktıkların ınsanları baglayıp onların kafasına sılah dayamadıkca yanı annem babam kardesımı esır alıp sılah dayayıp kafalarına bana baska turlu bu lafları soletıcek adam gelmedı daha..

tek kelime ile satılmıs.......

Paylaşım İçin Teşekkürler Ancak
Video'yla İlgili Yorum Yapamıcam, Çok Karışık...

bence bu askeri beyni yıkanmış...onuda kendilerine benzetmişler ya da buda onlardan....ama bence beyni yıkanmış diğer pkk lılar gibi...gözü önünde arkadaşlarını vuran kişilerin yanındaymış gibi konuşmazdı....

konuşan asker doğu kökenli bir asker. Eğer sırf bu kişi konuştu ise vardır bir durum.

yani neler gördü bu ülke 1 oğlu şehit düşmüş bir oğlu asker olan baba pkk ya yardım ederken yakalandı.

Sorgu tamamlansın bakalım ne olacak...

Heralde ordu kolay kolay salmaz onları evlerine... burunlarından getirir.... yanlış bir şey yaptılarsa

Can tatldır ölüm korkusu insana her şeyi söyletir.

biRsey dikkatimi cekti. Acaba sizinde cektimi ?
Asker son cümLesinde mümkün oldukca türk ordusundan uzak duracagım derken :
kaşlarını havaya kaLdırıyor.

Bu zaten pkk nın yapmıs oldugu bir ezber. burası belli..
Ama bunu bir türk askerinin yapması oLmadı.

Gaziantep in Kurtulus Savası yıllarında Şahinbey Adlı ( Mehmet Sait )
Arkadaslarıyla Fransız askerlerinin kilisten gelen erzaklarını ve cephaneliklerini
Ele gecirmek icin Kilis - Gaziantep arasında pusu kuruyor ve savasıyorlar.
ve sonunda Şahinbey ve yanında bir iki asker kaLıyor hic kursunları biLe kalmamıs bir sekiLde elmacık köprüsü üzerine cıkarak ..

Sahinbeyin son cümleleri kulaklarda cınlıyor :

Cesedimi çiğnemeden sehre giremezsiniz.. ve öylede oluyor..
Kursunu oLmayan Şahinbeye kursun sıkarak değiL.
Süngüleyerek Sehire giriyorlar ..

Nasılki bir asker cesedini çiğnetmeden vatanına sokmuyorsa düsmanı.
Ölümü pahasına biseyler yapıcaktı oralarda.

Sağ dönüp birsey yapmamaK, En büyük öLümleri oLucaktır !!

ilk anda şok oldum.2 taraflı düşünmeye çalıştım yani Türk askeri böyle olamaz dedim birde şöyle düşündüm, belki zorla söylettiriyorlardır diye ama ilk şık daha ağır basıyo bence.yani bu kişi (asker demek istemiyorum)gerçekte bu şerefsizlerden yana bence.nerden mi anladım?baksanıza şunun konuşmalarına demicem sadece el ve mimik hareketlerine bakın.dikkatimi çekti.baskı altında bu kadar rahat konuşamayacağına göre bu da onun şerefsiz pkk yandaşı olduğunuu kanıtlıyor bence.bu benim görüşüm.

teröristler kaçırılma olayından sonra askerler için onlar bize ateş etmedi bizden yana tavır aldılar demişler öyle bir açıklama yapıldı denilmişti üstüne bu videoyuda izleyince inanmamak elde değil vay hainlerler vay şerefsizler bu ülkenin ekmeğini ye ve ihanet et ama ekmeği yediğin ağızdan birün gelir kurşunuda yersin unutma...

bi ...... mun pkk lısını çıkarmışlar kamera karşısına atıp tutmuş.

Geri