AskerLer KaçırıLmadı !!! İşte O Video !!!

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
Hulki Cevizoğlu’nun kaçırıldığı iddia edilen 8 askerin kaçırılmadığı yönündeki şüphesini arttıracak görüntüler.

Önce bölücü terör örgütü tarafından kaçırılan askerlerin görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Bu görüntülerin yankısı dinmeden, terör örgütünün yayın organında, kaçırılan askerlerden dördü ile yapılan röportajlar yayınlandı.

Yayınlanan röportajlarda özellikle Mardinli Piyade Er Ramazan Yüce'nin ifadeleri ise, görüntüleri izleyenleri hayrete düşürdü. "Bir Türk askeri böyle konuşur mu?" dedirten ve terör örgütü PKK tarafından ezberletilen ifadeleri peş peşe sıralayan Mardinli askerin görüntüleri, "Askerler kaçırılmadı" diyen Hulki Cevizoğlu'nun orataya attığı şüpheleri daha da arttırıyor.

Video İçin TıkLa

Kaynak

bu video yu izleyince ben yerin dibine giriyorum.

eline sağlık fofer.olan şehit askerlere oldu.

"Bir Türk askeri böyle konuşur mu?"

sonu ÖLÜM olsa bile
hic bir TÜRK askeri böyle konusmaz

aman yarabbi bu da ne! yeni görüyorum belki zorla söylemiştir ama bu soğukkanlılıkta ne tiyatrocu böyle rol kesemez aman diyorum !!!

nediyo be bu serefsiz herif turk ordusundan uzaklaşmaya calıscakmış bu iş te bi acayıplık var zaten ya neden diger askerleri öldürdülerde bunları öldürmediler diye kendi kendime şüphelenmeye başladım

bu ramazan yüce, ismine layık olamayan canlı 8 askerden biri dimi ? teslim mi ettiler bunu bize . ölüm korkusunu çeken bilir amma varmı sorarım size bir tane daha bu sözleri sarf edecek türk oğlu türk ...şeref için yaşamak var şeref için ölmek Bir hilal uğruna ne güneşler battıyor.Anadoluda güneşler hiç bitmedi hiç bitmeyecek. ( hainliktir gelir geçer ama yüreğimi kan ağlattı sinirlerim boşaldı )

Şimdi bu asker kardeşimiz doğru söylüyorsa;
1-Esir düşen 8 asker için ırak topraklarını yakıp yıkmalıyız,nerde bu devlet,nerde bu hükümet diyenlerin yüzünü görmek istiyorum!!!
2-Eğer zorla ezberletilmiş bir metni okuyor ve can korkusu ile bunları dile getiriyorsa
işte o zaman onun yerinde olmak istemem diye düşünüyorum.

Askerin konuştukları çok yanlış bir Türk askerine yakışmayan sözler ama esir altında ve aileleri ile tehdit ediliyo olabilirler tabiki buna pisikologlar ve Kuvvet komutanlıkları karar verecek, birde son cümlesini bağlarken kaşlarını yukarı kaldırıyo belki birşeyler anlatmaya çalışıyor.
Esir düşmek çok kötü şey arkadaşlar annemin dedesi yemende esir düşmüş alabildikleri sadece bir mektup daha sonra ne cenazesi gelmiş nede bir haberi dedem 3 yaşında yetim kalmış çok zorluklar çekmiş hayatları fakirlik yoksulluk sefaret içinde geçmiş.
Ben genede Türk kamuflajını giymiş bir askere ve esir düşen bir erimize bu şekilde konuşmalarınızı tasvip etmiyorum. Durum netleşmeden karalamak istemiyorum askeri sorgusu bitsin o zaman daha sağlıklı değerlendirme olur diye düşünüyorum.

Bizim Askerimiz cesurdur,Bizim askerimiz yureklidir, Bizim askerimiz Onurludur, Bizim askerimiz gururludur..demekki bu konusan bizim askerimiz degil , olamaz !

bilmiyorum benim mi içim pek fesat değil çok safım..adamın gercek niyetini içinde terörist ruhu tasıyıp tasımadığını bilemem ama ezberletilmiş bir metini okuduğu çok belli

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Komando Taburu’nun güvenliğini sağlayan birliğe 21 Ekim günü düzenlenen ve 12 askerin şehit edilmesi, 16 askerin yaralanması, 8 askerin de kaçırılmasıyla sonuçlanan saldırının talimatını ‘Ape Hüseyin’ kod adlı PKK'lı eski asteğmen Kadri Çelik'in verdiği ortaya çıktı.

Güvenlik güçlerine teslim olan itirafçıların verdiği bilgiler ve istihbarat raporlarına ‘dipnot’ olarak yansıyan ‘Ape Hüseyin’ kod adlı Kadri Çelik’in 48 yaşında, aslen Muş nüfusuna kayıtlı olduğu, 1986 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri’nde asteğmen olarak görev yaptığı, Mardin’in Dargeçit İlçesi’nden terör örgütü PKK’ya katıldığı ve 20 yılı aşkın süreden beri örgüt içinde silahlı faaliyetlerde bulunduğu belirtildi.

Kaynak

maaLesef her yerde oLduğu gibi SiLahLı KuvvetLerde de böyLe kanı bozuk *içLer var...

bi videoyu izleyince kahroluyorum nerdeyse cogumuz askerligi yaptı yada başkalarından asker hikayeleri dinledi ama böyle bi olay ne gördük ne dudul pkk ne zaman rehin almışta sag bırakmış yada koca tugaya girip nasıl teslim alıyor var bunda bir bit yenikligi hangi türk askeri teslim şehitlerimiz (beni affedin ) salakmıydı canlarını verdiler vatan için bu kacırılanların hepsi olmasa bile içinde pkk denen şerrefsizlerden olanlar muhakkak var genel kurmayında bunların hesabını soracagını sanıyorum sormasada bu askerlerin birliklerinde kardeşlerimiz soracaktır bunun hesabını

şerefsizler!!! insan ölümü tercih eder bunların eline düşmektense, bes belli bunlar köstebek

Bunlar asker deyil bunlar pkklılarrr

Geri