Askere Küfredenler Askerden Yardım Bekliyor!

zaten abd vietnamda ucaklarını kulanacak kımse olmadıgı için kaybetti
devlet başkanı kaçmaz kaçarsa devlet başkanı değildir. saddam kaçtımı saddamın oguları kaçtımı kaçmadı serefleri ile çatıştılar şerefsizce öldürüldüler

olurda bahsettiğin savaş çıkarsa zaten hiç bir tane savaş ucagımız yerınden kalkamaycak ki

aselsanın mühendisleri bir ara ortadan kayıp oldular bazıları veya kayıpların tümü ölü bulundu savaş esanasında çalısan bir ucak bulursan soz ben onu ucaracam ama ucupta ney yapacaz onada sen karar ver yani nereyi bombalayacaz türkiye yi mi abd yi mi israil i mi

Allah seni ıslah etsin :)

cumhur baskaninin ermeni oldugu ermeni kokenli olduguda ortaya cikmisti.. basbakaninda ayni... yani bu ikisine guveniyorsunuzda bir amiralin akrabasi kayin pederi musevi oldugu ortaya cikti diyemi orduya guvenmiyorsun ??? kendi kendinize celisiyorsunuz... dini irki turk milleti icin canini vermeyecegi anlami tasimaz... gecmiste ermenilerde bu ulke icin canlarini vermislerdi....

Musevilik ırk değil dinden kaynaklanır ...1
Cumhurbaşkanının anneannesi ermenidir ...2
Başbakan Gürcü Kıpçaklarındandır ...3
Kendisi de musevi zaten videoyu nerenle izledin ....4
Hiçbir musevi İsrail dururken senin için savaşmaz...5
Ha pardon 5 i seni müslüman öngörerek yazdım değilse bilemem ....6

Musevilik ırk değil dinden kaynaklanır ...1
Cumhurbaşkanının anneannesi ermenidir ...2
Başbakan Gürcü Kıpçaklarındandır ....3
Kayınpederi değil kendisi musevi zaten videoyu nerenle izledin ....4
Hiçbir musevi İsrail dururken senin için savaşmaz...5
Ha pardon 5 i seni müslüman öngörerek yazdım değilse bilemem ....6

birincisi annanesi deil kendi tarafi ermenidir buyuk annesi ve buyuk babasi... bunu nufus mudurlugu de aciklamistir... basbakanin kendi tarafi ermeni gocmenidir.. gene nufus mudurlugunce teyyit edilmistir... kurtulus savasinda asiri dinciler ataturke soverken savasa katilmazken ermeniler ve bu toprakta yasayan museviler bizim icin savasiyorlardi... once tarih ogrenin... dini bu ulke icin savasmayacagi anlamina gelmez.. TURK olmak baskadir MUSLUMAN olmak baskadir... video yu izledim video da sadece kayin pederiyle esinin konusmalari vardi.. o yuzden sen nerenle izledin anlamadim.. gizli cekilmis ses kayitlari idi... ve bunu kim neden cekti onuda anlamadim.. hala askerle ugrasiyor birileri bazi basarisizliklari kapamak icin... ve en son cok sukur muslumanim...

geçen gün bir abimizle sohbet ediyordum.

dedim ki " batının erdoğanla işi bitti. ilk sçimlerde gönderecekler"

o da ban dedi ki "eğer seçim olursa gönderirler"

"olmayacak mı?" diye sorduğumda

" türkiye herhangi bir ülkeye savaş ilan ederse seçimler seferberlik ve olağanüstü hal bitene kadar ötelenir. bilmiyor musun? anayasa hukukunda yazmıyor mu?" dedi

sadece "doğru" diyebildim.

israille bu kadar atışırken iranla bu kadar sıkı fıkı kanka olmamız pek hayra alamet gibi gözükmüyor.

birincisi annanesi deil kendi tarafi ermenidir buyuk annesi ve buyuk babasi... bunu nufus mudurlugu de aciklamistir... basbakanin kendi tarafi ermeni gocmenidir.. gene nufus mudurlugunce teyyit edilmistir... kurtulus savasinda asiri dinciler ataturke soverken savasa katilmazken ermeniler ve bu toprakta yasayan museviler bizim icin savasiyorlardi... once tarih ogrenin... dini bu ulke icin savasmayacagi anlamina gelmez.. TURK olmak baskadir MUSLUMAN olmak baskadir... video yu izledim video da sadece kayin pederiyle esinin konusmalari vardi.. o yuzden sen nerenle izledin anlamadim.. gizli cekilmis ses kayitlari idi... ve bunu kim neden cekti onuda anlamadim.. hala askerle ugrasiyor birileri bazi basarisizliklari kapamak icin... ve en son cok sukur muslumanim...

Ben kayseri de yaşadım birader Abdullah Gül ü bana mı öğretiyorsun , Anneanne tarafı ermenidir hatta sana evlerini bile gösterirdim Kayseri de olsaydık sen bana şu nüfus müdürlüğünün teyitlerini göster öyle yazmakla olmuyor...
Ayrıca Ermeniler Kurtuluş Savaşında savaştılar ama bize karşı savaştılar K.Karabekir ve O nun gibi senin deyiminle 'Dinci'ler doğuda Ermenileri yamulttular...
Museviler ise zaten piyasada yoklardı ....
Bundan 100 yıl önce bu topraklardaki hemen herkes 'Dinci' ydi başkalaşan sizsiniz...
Video da %5 lik kısımdan bahsediliyor , Malum yere gidebilirsiniz diyor , o malum yere öyle herkesi kabul etmiyorlar
Benim babam kipa takmıyor , ben de kipa takmıyorum ...
Türkiye yi beğenmeyip İsrail i tercih eden insanlar benim için mi savaşacak , benim insanım hakkında
aşağılayıcı konuşan insanlar benim için mi savaşacak ...
Müslümansan senin için de savaşmayacak ...

Öncelikle asker kimin askeri kime nasıl hizmet eder bunu idrak etmesi gerek sonra yorum yapılır.

Askere yalvarılmaz emir verilir.Öyle bir insiyatifi yok bu çok lüks.Meclis ne derse onu yapmak zorunda.

Gerisi tırıvırı ...

bu ordu da,o uçaklarda bizim. 80 yıldır hanedanlık süren ergenekoncu zihniyetin değil... milletin orduyla sıkıntısı yok. ordu halkın kendi ve çocuklarından oluşur.. ama paşalar olarak adlandırılan ve 80 yıldır başta olan- kendiler gibi düşünmeyenleri YAŞ kararlarıyla dışlayan ve tasviye eden din dşmanları ermeni uşakları, orduyu kendilerine mal etmeye çalışıyor. bir takım satılık medya da buna ışık tutuyor.

sonuç olarak orduda geç kalınmış bir temizlik yapılmaya çalışılıyor. HAYIRLI OLSUN...

Ben kayseri de yaşadım birader Abdullah Gül ü bana mı öğretiyorsun , Anneanne tarafı ermenidir hatta sana evlerini bile gösterirdim Kayseri de olsaydık sen bana şu nüfus müdürlüğünün teyitlerini göster öyle yazmakla olmuyor...
Ayrıca Ermeniler Kurtuluş Savaşında savaştılar ama bize karşı savaştılar K.Karabekir ve O nun gibi senin deyiminle 'Dinci'ler doğuda Ermenileri yamulttular...
Museviler ise zaten piyasada yoklardı ....
Bundan 100 yıl önce bu topraklardaki hemen herkes 'Dinci' ydi başkalaşan sizsiniz...
Video da %5 lik kısımdan bahsediliyor , Malum yere gidebilirsiniz diyor , o malum yere öyle herkesi kabul etmiyorlar
Benim babam kipa takmıyor , ben de kipa takmıyorum ...
Türkiye yi beğenmeyip İsrail i tercih eden insanlar benim için mi savaşacak , benim insanım hakkında
aşağılayıcı konuşan insanlar benim için mi savaşacak ...
Müslümansan senin için de savaşmayacak ...

sen nufus mudurmusun yada devlet adamimisin ki adamin sulalesini bunlardan daha iyi biliyorsun... o yuzden bos yorumlar yapma

Geri