askere giden sevgilinizi bekler misiniz ?

askere giden sevgilinizi bekler misiniz ?

• ewet kesinlikle beklerim

Kullanılan: 47 73.4%
  • hayır ne beklicem istiyenim çok

Kullanılan: 17 26.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
ben beklerdimm sevdigim olsaydi askerde olsaydi

bu bana bir hikayeyi hatırlattı.

adam askere gider ilk zamanlar iyilerdir arayıp sorar. aradan zaman geçer ne arayan ne soran olmaz. bir gün bir mektup gelir kızdan. ben seni sevmediğimi anladım. bir başkasını seviyorum. sendeki resmimi yollar mısın? adam deliye döner. bunu onun yanına bırakmayacaktır. koğuşundaki arkadaşlarından rica eder sevgililerinin kız kardeşlerinin resimlerini toplar bir zarfın içine doldurur kızın resmini de içine koyar ve kıza gönderir. kız zarfı açar içinde küçük bir not. "Allah yolunu açık etsin iyi günlerimiz olmuştur mutlaka ama seni hatırlayamadım bunlardan hangisiydin :saskin kendi resmini içinden al gerisini bana yolla." :D

eğer sevgi gerçekse zaman mekan önemli değildir. her zaman her yerde beklenir.

zamane kızları beklemez kardeşim..dün ganita'da okey oynarken 13 aydır çıktığım kızı başkasıyla gördüm meğer para için kaç aydır onla berabermiş..sorsan askerden sonra evlenecekti benle kaltak!!!

426 gündür bekliyorum, soru mu bu da :hhmanD

1 bekliyorum diyip de aldatan Allah ından bulsun, beter olsun,
2 nişanlı olup aldatan da ondan beter olsun...

neler duyuyoruz neler...

sewen unutmaz,bekLer. Bir saniye bile aklından çıkarmaz hatta... =))

beklerim tabi bitanem o benim muckss:D

İki sevgili varmış…
Ve gün geliyor erkek olan vatani görevini yapmak üzere askere gidiyor.
Kız bu arada başka bir arkadaşla işi bağlıyor.
Ve askerde ki sevgilisine “Kusura bakma \'\' .
Hayatıma bir başkası girdi.
Sende ki fotoğrafımı gönderir misin lütfen” şeklinde bir mektup yazıyor.
Asker çocuk çok üzülüyor.
Ama kıza öyle bir pislik yapması lazım ki askerlik güzel geçsin…
Hemen bölükdeki
tüm erkeklerden yanlarındaki manita, sözlü, kız arkadaş, sevgili resimlerini ödünç topluyor.
Ve yanlış yapan kızın resmi de dahil olmak üzere hepsini bir zarfın içine koyup kıza gönderiyor.
Küçük de bir not iliştiriyor mektuba…
“Pardon ama senin hangisi olduğunu çıkaramadım. İçlerinden kendi fotoğrafını al ve gerisini lütfen geri yolla…”

Seven bekler Sevmeyense kaçıp gider bu kadar basit onun için en iyisi işini saglama alıp ya evlenmek yada nişanlanmak derim...

Geri