Askere gidecek olanlara tavsiyeler

hocuspocus askere hıcbıse goturme . benden sana maxi tavsiyesi. goturdugun seylerı ya gerı getırırsın yada calarlar(askerde calma dıye bıse yoktur. yer degıstırme oluyo ):durdurun. zaten gıttıgın zaman sana lazım olacak herseyı verıyolar. sadece tars makınesı al. oda mac 3 olsun gıttıgınde cebınde tasırsın sakın dolaba koyayım deme yerı degısır :durdurun. benden sana tavsıyelerım bu kadar.

haa bıde gıttıgınde su sartları ve benzerlerını ımzalayacaksın.
1-elektrık prızıne elımı sokmayacagım
2-hamamda sulu saka yapmayacagım
3-kalorıfer daıresıne gırıp vanalarla oynamayacagım.
4-elektrık dıregıne tırmanmayacagım.
v.s......................................... :durdurun

abi bişi sorabilirmiyim ben su an bilgisayr okuorum askerde msleklere gore gorew dagıtılormus heralde yardımcı olurmusunuz....

saureus' Alıntı:
koskoca hackhell camiasında hekim olupta askerliğini yapmış kimse yok mu arkadaşlar???
ondan samsun ve ilerisi hakkında bi kaç bilgi alsaydım,eşinden dostundan da hekimlerin askerlik süreci hakkında bilgi alanlar yazabilirler,her türlü bilgiye eyvallah derim

samsun güzel bir yer. samsunu tepeden görüyorsunuz. zaten doktor olduğun için topu topu bir ay eğitim görecen. ondan sonra seni dağıtacaklar. uzman doktorsan çok şanslısın genelde büyük yerlere düşersin, pratisyensen ihtiyaç duyulan herhangi bir yere verilirsin. doktor olduğun hiç ezilmezsin kafanı yorma....

Ben askerliğimi asteğmen olarak yaptım, bir arkadaş asker olmak asteğmen olmaktan iyidir diye bir replik yazmış. Külli yalan arkadaşlar.. Tabiki asteğmenlerin sorumlulukları daha fazla ve kendi grubundaki kişilerden 6 ay daha fazla askerlik yapıyorlar ama maaş alıyorlar ve geceleri evlerine gidebiliyorlar. Ben Balıkesir Ordu Donatım Okulunda 4 ay geçirdim. daha sonra bitlis'e gittim. Şartları çok iyiydi. Ama Bitlis'e gittiğimde gördümki Askerlerin hali içler acısı. Akşam sayım almaya gittiğimde koğuşların durumu berbattı. ufacık yerde 40 kişi var. kokudan içeriye girilmiyor. Neyse moralinizi bozmayayım. Sağlam arkadaşlar bulursanız askerlik çabuk biter. Haaa birde nerede askerlik yaptığın önemli değil kiminle yaptığın önemli. Başındaki komutan iyi ve vicdanlıysa askerlik çabucak biter, eğer vicdansızsa varya.....

Sülüsümü aldım gençler sizce nasıl ?

Sınıfım : J.GN.K / JANDARMA
Özellik : JANDARMA ERİ
E. Merkezi : 3.NCÜ JANDARMA ER EGİTİM TABUR KOMUTANLIĞI EMİRDAĞ/AFYON

23 Mayıs Çarşamba Günü Saat 17.00 'a kadar kuzenimle beraber Acemi birliğimize teslim olcaz

Vatan Sağolsun.

1 . Bol bol iç çamaşırı . Karada isen Yeşil renk , piyade , jandarma , komando yeşil giyer .
2 . Jilet + Köpük .
3 . Normal sivil giysi götürme çarşı iznine ancak yemin töreninde ve ondan sonra haftada 1 gün çıkarsın . İlk 1 ay çarşı yok . ( ceza almazsanız bölükçe yada sadece sen )
Fazla alma yük edersin boşuna .

Başkada birşey lazım olmuyor . Tabi kantine gidecek vede sıra bulacak zamanınız olursa para al yanına harcarsın . Zor ihtimal olsada . :D

Standart prosedürler .
İlk gün sırasıyla hastalık muayenesi ve 3 iğne yapılır . ( tetenoz , menenjit , zatürre )
Feleğin şaşar onların 3.ünüde birden yiyince .
:D
Ordan oraya koşuşuturulup birton imza atarsın . Saçın kesilir . 3 numaradan başka saç olmaz istediğin kadar kısa kestir saçını . Onlar tekrar saçını keserler muhakkak 3 numara olana kadar .
İmzaladığın şeylerden en az 3 - 4 tanesi askerlikte bunları yaparsam ceza alıcam kağıtlarıdır .
Maximus yazmış . Onlar gibi .
Bu işlemler bittikten sonra kamuflajları alırsınız Saatin önemi yok Gece 2-3 te olabilir .
Bir kadrolu yada DK ( devre kaybı ) gelip size bot bağlamasını öğretir .
Sen sadece uyumayı düşünürsün kafan almaz .
En son yatarsın komutla .
Ve kalkarsın sabah 5-5.30-6 artık kadrolu ne zaman kafasına eserse kaldırır .
Acemilik çok zor çok . Kendini sen bile tanıyamazsın o kamuflajlar içinde .
Birde nereye düştün onu yazsaydın .

Sabahları erken kalmaya calış mesela 4:30 da
Hayırlı teskereler

4xos1o8.gif

maximus' Alıntı:
hocuspocus askere hıcbıse goturme . benden sana maxi tavsiyesi. goturdugun seylerı ya gerı getırırsın yada calarlar(askerde calma dıye bıse yoktur. yer degıstırme oluyo ):durdurun. zaten gıttıgın zaman sana lazım olacak herseyı verıyolar. sadece tars makınesı al. oda mac 3 olsun gıttıgınde cebınde tasırsın sakın dolaba koyayım deme yerı degısır :durdurun. benden sana tavsıyelerım bu kadar.

haa bıde gıttıgınde su sartları ve benzerlerını ımzalayacaksın.
1-elektrık prızıne elımı sokmayacagım
2-hamamda sulu saka yapmayacagım
3-kalorıfer daıresıne gırıp vanalarla oynamayacagım.
4-elektrık dıregıne tırmanmayacagım.
v.s......................................... :durdurun

Maximus un bu yazdıklarını kimse saka zannetmesin cünkü herkes bu 104 maddelik yazıyı ımzalıyor
bı kac tanede ben ekleyeyim
-yanan sobayı ellemeyecegim
-kosarken arkadasıma saka yapmayacagım
-catıya cıkmayacagım,cıksamda dusmeyecegım :D

abi hayırlı teskereler allah kolaylık versin
kimseye güvenme bir
iki tane sağlam arkadaşın olsun
çok paran olsun ama üzerinde taşıma
bol bol iç çamaşırı al kullan at yıkmaya uğraşma
çorap al siyah olsun hepsi
atlerin ve kliotların yeşil ağırlıklı olsun beyazda giyeceğin olur tabi
traş takımınıda kendin al sivilden orda sana dandik derrby verirler hangisi işine yarıyosa sivilde onu al
kimseye kafa tutma gereksizse hiç muhattap olma ve sakin biri ol
sabretmeyi bilmiyosan sorun değil orda öğrenirsin

kim nederse boş git ve gör bukadar kişinin yazdıklarından çok faklı bir askerlik yapabilirsin anlatılan kötü şeylere kulak asma sadece sabret gelip geçer sende şaşırırsın
ben sadece genel şeyleri yazdım
allah kolaylık versin hayırlı teskereler tüm askerlere

abi yukarda da yazdım ben bilgisayar okuyorum mesleklere göre görev dagıtımı warmıdır warsa ne işler yapabilirim bilen warsa söylermi ( sabite alınırsa konu tam süper olcak :D )

dün aldım evraklarımı, 2 haziranda Sahra Sıhhıye Okulu Eğitim Merkezi Komutanlığı-SAMSUNdayım

bence sadece 460 gün şafak kartı al en çok kullanacagın o olacak karaladıkca hackhell ı hatırlarsın:)

bende agıstosta gidiyorum bilgiler icin tesekkurler

cℓuввєя' Alıntı:
bende agıstosta gidiyorum bilgiler icin tesekkurler

ooo kıLabır Dai Sendemi BuraLardasın (=

ASkere qitmeden Önce Bi Okey Yaparıs Artık (=

Sonrada Bi kıLaba Akarıs (=

En Sonda Taksimde Bi Foto Cektiriris (=

Doğuda yapan var mı aganigi çok oluyomuş :D (25 olduk okul bitecekte biz de asker olcaz Disiplinsizlik aldı başını gidiyo zaten... )

tesadüf az önce kardeşimle konuştum ve şimdi bu konuyu gördüm benden de küçük bir tavsiye
dün gece parasını ve cep telefonunu çalmışlar kardeşimin ve askerlikte bu tür olaylar çok oluyormus değerli eşyalarınıza mutlaka sahip çıkın ulaşamayacakları yerlere koyun
sadece bunlar değil kıyafetleri(çorap atlet dahil) falanda alıyorlarmış ihtiyacı olmadığı halde alanlardan hariç birçok maddi durumu ii olmayan ve ihtiyaç duyan asker var malesef onlarda bu yolu seçmek zorunda kalıyor
dikkat edin...

ne götürürsen götür ama sivil hayatını kafanın içinde getirme en cok zorlayan o oluyor

Geri