Askere düşmanlık, düşmana askerliktir!

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Altın Üye
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Yıl 1979..

İlkokula giderken kestirme diyebileceğim dar bir yokuştan inerdim her gün.

O dar yokuşun daha da daraldığı iki ev arasında hemen duvar kenarında kanlar gördüm bir sabah.

Meğer gece yarısı vurmuşlar Ali’yi..

Ali daha 12 yaşındaydı. Babası güya “Gominist” olduğu için, intikam için vurmuşlardı onu..

Bir kaç gün geçti geçmedi, babası güya “Faşist” olduğu için çok ağır dövdüler başka bir arkadaşımı...

Soruyorum;

Bu nasıl kin..!

Vuranlar bu memleketin insanı,

Vurulanlar da bu memleketin insanı...

Gavur mu öldürdük biz? Gavurları mı dövdük?

İşgalci düşmanlarla mı çarpışıyorduk biz?

Aradan yıllar geçti, 'referandum' diye bir şey geldi buldu bizi..

Evet mi, hayır mı..?

AKP bas bas bağırıyor;

“Askeri vesayete son... Darbelere son...”

Neymiş efendim, artık asker darbe yapmamalıymış, TSK Güneydoğu’da erlerimizin vurulmasına göz yummuşmuş. TSK yine darbe planlıyormuş, AKP’yi indirecekmiş, cami bombalayacakmış, din düşmanıymış vs..vs..

Yani ne demek istiyorlar?

“Yeni düşmanımız TSK’dır” demeye getiriyorlar.

Milletten de bu yeni düşman tanımına uyup referandum da askere karşı “evet” oyu kullanmasını bekliyorlar.

Yine soruyorum;

Kendi askerine düşman olan bir milletten ne beklenir?

Halbuki baktığınızda kendi askerine “Düşman” diyenler, Düşman askerleri hakkında tek kelime olumsuz konuşmuyorlar.

Hatta hatta;

“Referandumda gerekirse mezardakileri kaldırıp evet oyu kullandırmalı” diyen ABD’de mukim Fetullah Gülen, İsrail’e Saddam’ın bombası düştüğü zaman açıklama yapıp; "Ölen Yahudi çocuklar için ağlıyorum” ifadesini kullanıyor. Aynı Fetullah Gülen, Amerikan ve İngiliz askerlerinin Irak’ta öldürdüğü yüzbinlerce Müslüman çocuk için ağzını açıp tek kelime konuşmuyor.

Başka bir açıklamasında;

“Kim ne derse desin bu dünya gemisinin dümeninde Amerika vardır ve Amerika’ya rağmen o okulları açamayız” diyor.

İsrail askeri Sadece Mavi Marmarayı basıp sadece Türkleri öldürdüğünde “Suçlu Türklerdir” diyor.

Ama konu Türk askerine gelince, “bunlar cami bombalayacaklarmış, müslüman düşmanıymış, darbe yapacaklarmış” diyor.

Sanki Amerikan Askerleri “Müslüman”, bizimkiler “Gavurmuş” gibi konuşuyor.

Peki Başbakan ne diyor?

Tayyip Erdoğan, 2003’de Amerika Irak’ı işgal edip yüzbinlerce masumu öldürürken The Wall Street Journal’a makale yazıp, “Kahraman kadın ve erkek Amerikan Askerlerinin sağ salim evlerine dönmeleri için dua ediyorum” diyor.

Demekle kalmıyor, hava sahamızı Amerikan ve İngiliz uçaklarına açıp, aynı zamanda İncirlik Üssünü, İskenderun Limanı’nı kullandırıyor onlara.

Ama konu Türk Askerine gelince bizim kendi askerimiz “Tukaka” oluyor. O da aynı Gülen gibi “Cami bombalayacak ve darbe yapacaklarmış” diyor.

Referanduma “evet” denilmesi halinde bundan kurtulacağımızı Türkiye’nin daha demokratik ve daha güçlü olacağını söylüyor.

Sanki 9 yıllık AKP iktidarında Asker darbe yapmış da bu millet bu hale düşmüş gibi gibi konuşuyorlar. Kendilerinin bu millete vurduğu “Ağır Darbeyi” unutturup hedef saptırıyorlar.

Yani başta anlattığım Ali’nin hikayesinde olduğu gibi yine bir Emperyalist oyunla karşı karşıyayız. Kendi insanımıza,yani “Asker” dediğimiz ve bizim içimizden olan Amcamıza, abimize, dayımıza düşman olmamızı istiyorlar.

Sonuçta, bu milletin “Askere düşman” olmasını isteyip, aslında bize “Düşmana askerlik” yaptırıyorlar.

Hep söyler dururum;

Yarabbi !

Senden değil de, Amerika’dan korkanlar yüzünden bizi helak etme Yarabbi!

Yusuf KIRTORUN

adamların gözleri dönmüş
sen ne dersen de

onlarda bizim abimiz de
beraber cuma dan geldik desen bile

amcalar önlerinde gördükleri tek hedef olan askere saldıracaklar
bununda ne laiklikle ne dinle ne müslümanlıkla alakası var

tek hedef iktidar
tek hede para

ÖNCE HASSASİYETİN VE YAZI BAŞLIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
ELLERİNE DÜŞÜNEN VE ÜRETEN BEYNİNE SAĞLIK.
BU ADAMLAR BOP UN UYGULAYICISI HEM DE ÜCRETSİZ ÇALIŞANI.
BOP TÜRKİYENİN BÖLÜNMESİNİ ÖNGÖRÜYOR.
RTE "Büyük Ortadoğu Projesinde BAŞ AKTÖRÜ BEN OLACAĞIM DİYOR.
YANILMIYORSAM 2004 VE YER DİYARBAKIR.
BU NE DEMEK:
SİZİN BOP PROJENİZİ BEN UYGULAYACAĞIM DİYOR.
"BU PROJE TÜRKİYEYİ BÖLMEYE YÖNELİK VE SEN DE BU ÜLKENİN BAŞBAKANISIN".
BEN BAŞ AKTÖRÜM VESSELAM.
ASKERE DÜŞMANLIK BİR TÜRKÜN GENETİĞİNDE YOKTUR...
ÇÜNKÜ TÜRK ZATEN ASKER DOĞAR, KENDİNE DÜŞMANLIK OLMAZ.
BU DÜŞMANLIK DİKKAT EDERSENİZ KİŞİLERE DEĞİL, DÜŞMANLIK BİR KURUMA,BU ÇOK ÖNEMLİ.

(SADECE TÜRK DEĞİL ASLINDA GERÇEĞİ DE BU "ATATÜRK VE TÜRK DÜŞMANLIĞI"NDAN BAHSETMEK GEREKİR.)
BU PROJE HEM BAŞKAN-EŞBAŞKAN MARİFETİYLE VE HEM DE PENSİLVANYA'DAN UZAKTAN KUMANDA İLE YÖNETİLİP UYGULANIYOR.
Büyük Ortadoğu Projesinin Eşbaşkanına VE YA Kendi ifadelerinden biri ile BOP un BAŞ AKTÖRÜNE CEVAPLANMAYACAĞINI BİLE BİLE SORUYORUM:

BU GÖREVİ SİZE KİM VERDİ?BİR BAŞBAKANA GÖREV VERİLMESİ NE ANLAMA GELİR?
BU GÖREVİ PARTİ KURULMADAN ÖNCE Mİ VERDİLER, YOKSA PARTİ KURULDUKTAN SONRA MI?
BOP TAKİ GÖREVİNİZ(EYLEM-İCRAAAT OLARAK) NEDİR? HEDEF YANİ...
TAM OLARAK VEYA HERKESİN ANLAYACAĞI BİÇİMDE BİR ANLATIN.
AKTÖR YA DA EŞ BAŞKAN,SENARYONUN OLUŞUMUNDA BİR HİÇTİR BUNU BİLİYORSUNUZ HER HALDE...

ARKADAŞIM DÜŞÜNMEYE DEVAM ÜRETMEYE DEVAM DAHA GENİŞ DAHA ETRAFLI PEŞİN HÜKÜMLÜ OLMADAN AMA ŞÜPHECİ BİR BAKIŞLA DÜŞÜNMEYE DEVAM.
ISRARLA KAÇSALAR DA TÜRK KELİMESİNDEN KORKMADAN ŞEREFİYLE ŞEREFLENDİĞİMİZ MİLLETİMİZİN ADIYLA GURUR DUYARAK ŞUNU EKLEMEK İSTİYORUM:
"TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR".

Oğuz

budur

Yani başta anlattığım Ali’nin hikayesinde olduğu gibi yine bir Emperyalist oyunla karşı karşıyayız. Kendi insanımıza,yani “Asker” dediğimiz ve bizim içimizden olan Amcamıza, abimize, dayımıza düşman olmamızı istiyorlar.

Devir okuma devri arkadaşlar,bu adamlar öyle bir teşkilatlanmişki önce üniversitelerde,KPSS lerde ÖSS lerde kendi adamlari giriyor geçiyor artik.
Yüce Türk Milletinin hassas ve duygusal olduğu konulari gündeme getirip acıtasyonlarla oy topluyorlar ve birçoğumuz bunlara kaniyor.
Şimdi gündemde Türban var zamlar unutuldu,yarin Yüce Türk Milletinin Şanlı Askeriyesi olur gündemde yalanlar , dolanlar...
Bir devletin bir başbakanı siyasi güce sahipdir elbette,ama bukadar dosyayi,ergekonlari çıkarticak güce sahip değildir tek başina.Teşkilatlanmiş bir devlet başkanı tarafindan bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete.

Allah sonumuzu hayir etsin...

Geri