Asker Gül'ü İÇİNE SİNDİREMEDİ

CHP ve MHP, askere saldırı puan kazandırıyor diye düşünüyorlar. Bu yeni çıktı. Eğitim ve kültür seviyesi arttıkça her şey tartışılmaya başlanıyor.

Eğitim diye yırtınan Solcular buna karşı çıkamaz herhalde..

sindiremeyenler emekli olur

sindirecekler ise çakar selamı bukadar basit

devlet yönetiminde seviyorum sevmiyorum edebiyatı olmaz

sinidirir sindirirr sindiremeyen çektir olup gider :) kime oy vereceğimizi devlet kurumlarına sormayacağız ha tsk ha devlet su işleri herkez işini yapsın okadar :)

Kimmiş o sindiremeyenler

Sezer gibi yüzlerce terörsiti affetseydi sindirilerdi elbet

affetmediği için sindiremeyenler olabilir

bu konulardan ülke bi kurtulsa var ya düzlüge çıkıcak ama bırakmıyolar ki yok o onu sindiremedi yok bu baş örtüsü takıyo bıraksalar.dinçiyse dinci ne olmuş ki dinsizlere ses çıkarıyormuyuz biz başı açık olana karışıyomuyuz yooo.atatürkküde ilkelerinide seviyoruz eee size ne oluyo ki...

Bundan sonra millet seçecek zaten

sindiremeyenler çıkar aday olur alır boyunun ölçüsünü

bakalım bu millet onları nasıl korkudan sindirecek :)

Dagdaki Pkk Yi Bitirdiler Herhalde CumhurbaŞkani Kaldi Sindiren Sindirir Sindiremiyende Defolur Gİder Bu Kadar Basİt

TSK nın Cumhurbaşkanını sindirip sindirmeme gibi bir lüksü olamaz

zaten böyle görevleride yoktur

TSK nın görevi PKK yı korkutup sindirmektir

Ordumuzun siyasetten uzak kalması gerektiğini düşünüyorum kişisel polemiklerden uzak durulmalı bu gün Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'dür yarın bir başkası olacaktır aynı şekilde Genelkurmay Başkanlığı içinde geçerli devletin işleyişi açısından önemli olan bu vatana hizmettir kişiler gelip geçer kurumlar kalıcıdır yaşanan polemikler Türkiyemize zarar verir bu nedenle tartışmalardan kaçınılmalı.

Bizde A.GÜL ü sindiremeyenleri sindiremiyoruz

ne olacak şimdi

çokta tınnnnn

asker önce kendi işini yapsın

bak PKk lıar ellerini kolarını sallayark gündüz vakti karakollarımızı basıyor

birileride askerin helikopteriyle pikniklere gidiyor

bazılarıda golf oynuyor

bizde bunları içimize sindiremiyoruz

askere fikrini soran olmadı

sorarsak ozaman söylerler

beğenmeyen istifaeder kendisi aday olur

bunu göze alamayan çenesini kapatır

"Erdoğan o dönemde ‘Ben kimseye türban vaadinde bulunmadım’ diyordu." Bu söz bile akepe ikitidarının ne kadar riyakar olduğunu ortaya döküyor. TSK gibi söylediği lafın arkasında durmayı kendine prensib edinen bir kurmun temsilcileri, neden akepe' nin içinden birisine güvensin?

Ordu hakkında bir yığın karalama yada tenkitlerde bulunanlar kim? Ya dtp' liler yada akepeliler? Bakın bu forumda bile bolca var. Yalan mı? Orduda ki insanlar aptal mı kendisini karalamaya çalışanları içine sindirsin? Ne olacak içine sindirecek de, iki kadeh rakı atıp sonra da işkembe çorbası içmeye mi gidecekler?

Danone Yesinler Gunde 1 Defa Hazimsizlik Filan Kalmaz

Doğuda PKK İçeride DTP ve AB-D den icazet alanlar TSK ya saldırıyor.
Elbetteki TSK ve Cumhuriyet ilke ve inkilaplarına gönülden bağlı
insanlar bunları sindiremez ...Ayrıca TSK ya çamur
atacaksanız önce çamurlarınızdan arının...Verdiğiniz sözleri yerine
getirin(İktidar partisini kasediyorum)...

Neydi o sözlar ve vaatler...Aşağıda kısa kısa alıntılar yaptım
devamını ekteki linkte okuyabilirsiniz...Unutmadan Bu AKP nin
yerine getirmek için 2001 yılında duyurduğu AK programıdır
bu program bu gün AKP nin sitesinde yoktur veya ben göremedim.

*Evrensel ölçülerde hak ve özgürlüklere dayalı bir anlayışı tüm alanlara yayacak,

*Türkiye’nin karşı karşıya bulunduğu kronik sorunları kökten çözecek,

*Yıllardır atıl bırakılan beşeri ve fiziki kaynaklarını harekete geçirerek ülkemizi sürekli üreten ve üreterek büyüyen bir ülke haline getirecek,

*Gelir dağılımındaki uçurumu ortadan kaldıracak, böylece tüm halkımızın refah seviyesini yükseltecek,

*Kamu yönetimine vatandaşları ve sivil toplum örgütlerini dahil ederek toplumda sinerji meydana getirecek,

*Kamusal yaşamın her alanında tam şeffaflık ve hesap verme anlayışını hakim kılacak,

*Ekonomi, dış politika, kültür, sanat, eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda çağdaş, akılcı, gerçekçi, ve uygulanabilir,bir siyasi program takdim ediyoruz.
Bu programın Türkiye’nin sorunlarını çözeceğine ve önünü açacağına inancımız tamdır

* * *
Siyasi Partiler Kanunu değiştirilerek çağdaş demokratik anlayışın gereklerine uyumlu hale getirilecektir.

*Partilerin teşkilatlanmaları, üyelikleri, aday tespitleri ve mali yapıları şeffaf olacaktır.
*Partilerin hesapları ve adayların seçim harcamaları şeffaf ve denetlenebilir olacaktır.
*Parti içi demokrasi, bireyin ve azlık görüş sahiplerinin hukuku ve demokratik yarışma hakları sağlanarak geliştirilecektir.
*Siyasi parti yasakları ve siyasi partilerin kapatılması ile ilgili hükümler Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararları ve Venedik Komisyonunun çizdiği ilkeler çerçevesinde yeniden düzenlenecektir.
Seçim Kanunu değiştirilecektir.

*Vatandaşların ve partili üyelerin özgür seçme ve seçilme hakları tüm unsurlarıyla gerçekleştirilecektir.
*Milletvekili seçilme yaşı 25’e indirilecektir.
*Daraltılmış bölgeli ve tercihli seçim sistemi getirilecektir.
*Parti adaylarının tespitinde tüm üyelerin katılımıyla yapılacak ön seçim sistemi esas alınacaktır.
*Siyasetin kirlenmesini önleyen yasal düzenlemeler yapılacaktır.
Siyaset bir rant aracı görüntüsünden kurtarılacaktır.

*Seçimle gelen herkesin kanunen vermek zorunda olduğu mal bildirimi şeffaf olarak kamuoyunun bilgisi ve denetimine sunulacaktır.
*Milletvekili ve bakanların yargılanmaları önündeki
anayasal engeller kaldırılacak;
dokunulmazlık, tüm kamu görevlilerinin yargılanabilmeleri
önündeki engeller ve ayrıcalıklarla birlikte ele alınacak ve
milletvekillerinin meclis çalışmalarındaki oy ve sözlerine
inhisar ettirilecektir.
*Siyasetin alanının daraltılmasına ve saygınlığının gölgelenmesine dönük tüm teşebbüslere karşı kararlı bir politika izlenecektir.

http://www.belgenet.com/parti/program/ak_1.html

Geri