Asistan modluk adaylıgı online oyunlar bolumune...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
Şansımı deneyeyim dedim kendime guveniyorum.. tabiki bilgilerimede.. yorum yonetimin her karara saygılıyım..

oyunu da bıraktım sadece yenilikleri takip edicem artık kendimi foruma verme vakti geldi..

bu arada ben fazla geveze degilim ya genco kardes :) yalannnnnnnn :cool:

+1 destek geveze herif..

MaVeRcİk' Alıntı:
bence biraz daha pişmen gerek...

pişmek derken ? eğer kastettigin forum ortamına alısmaksa merak etme kardesim uzun zamandır burdayım.. kardesim diyorum cunku icten yorum yapan herkes kardesimdir..

kardeş msj sayın bence biraz yetersiz bunu söylemek bana düşmez ama bencede biraz daha beklemek lazım daha iyi kavrayabilirsin böylece forumları

oNLinesın baya ihtiyac warsa ol... o bölümle bi alakam yok arada counter kasıom o kadar bilgim yok yani bölümunLe :D

Online Oyunlarda toplam 5 konu acmısSın (eger yanlıs gormediysem)

Bence yetersız..MaverCıkın dedıgı gıbı bıraz Pişmen gerek

SımdıLıq -1 ama ılerde ne olacagı sana baglı kardesım..Umarım istegın yere gelırsın

Saygılar

Lamagro' Alıntı:
pişmek derken ? eğer kastettigin forum ortamına alısmaksa merak etme kardesim uzun zamandır burdayım.. kardesim diyorum cunku icten yorum yapan herkes kardesimdir..

burda olmandan ziyade en azından bana yada foruma bilgini tam anlamıyla göstermen gerek

he bilgin vardır ayrı,bizim görerek bilmemiz ayrı..;)

amma illa olcam diyosan +1 verim hayırlı olsun:D

MaVeRcİk' Alıntı:
burda olmandan ziyade en azından bana yada foruma bilgini tam anlamıyla göstermen gerek

he bilgin vardır ayrı,bizim görerek bilmemiz ayrı..;)

amma illa olcam diyosan +1 verim hayırlı olsun:D

bence sozunun arkasında dur yorumsuz de :) ben ne demek istedigini gayet iyi anladım ben sadece yorumları almak istedim son soz yonetimin yani sizlerin biliyorum.. ayrıca haklısınız o bolume fazla bakamadım uzun zamandır daha 2 hafta oldu galiba oraya giris yapalı.. tesekkur ederim yorumlarınız icin..

bence henüz erken -1 ileride inş;)

sanırım erken olduğu kararında hemfikiriz.en azından sen kendine inandığın zaman
ve yeterli hissteiğin zaman pm at tekrar acalım bu başlığı.. o zamana kadar kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri