Asistan Moderatörlük Talebi...

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1 yeterli görünüosn gerek açtıın konular gerekse bölümde aktifliinden :goz:

Bölüm modu oLarak Lazish de uygun buLuyor ..
Artı Benimde düsüncem oLabiLiR bence . )
hayıRlısı oLsun dieLim ..

+1

+1905 yakışır abime ya bence olmanı istiyoruz hatta gerikirse forumda imza toplayalım :D

şimdiden başarılar tam destek hep destek

üzgünüm henüz erken
çaLışmaLarına devam edersen iLeride oLabiLirsin

Sen reaList bir insansın dolayısı ile oraya yakışırsın. Çünkü orada fazla Romantik insanlar bulunmaz rahat rahat görevini yaparsın :p

Realist Procan :D

--

Neyse o işin geyiği idi.. Kankamın durumuna göre + oy vericem eğer onun bir sorunu olmasaydı - derdim.. Ama oyum +1 ..

bölümde bir mod'a ihtiyaç duyuluyor fakat sadece mod. olmak için günde onlarca konu açmak yeterli değildir..kaldı ki spor bölümnde günde maksimum konu açma sayısı 3'tür ki sen bu kuralı baya bi çiğnemşsin..
mod. olmak istediğin bölümün kurallarını iyi bilmek ve uygulamak zorundasın..eğer sen bile bu kurallara uymazsan mod. olduğunda diğer üyelerin kurallara uymasını beklemen hata olur..!

sonuca gelicek olursak artı veya eksi oy vermiyorum..lazish'in ayrılması (zaten mod olması hata :D) sonucunda bir boşluk olacak ve bu boşluğu doldurmak gerekecektir..

+1 Hayırlı Olsun...

Lazish Kısa Süre Sonra Ayrılacağına Göre Neden Olmasın +1

hep destek tam destek +1 :)

|ChaMuR|' Alıntı:
bölümde bir mod'a ihtiyaç duyuluyor fakat sadece mod. olmak için günde onlarca konu açmak yeterli değildir..kaldı ki spor bölümnde günde maksimum konu açma sayısı 3'tür ki sen bu kuralı baya bi çiğnemşsin..
mod. olmak istediğin bölümün kurallarını iyi bilmek ve uygulamak zorundasın..eğer sen bile bu kurallara uymazsan mod. olduğunda diğer üyelerin kurallara uymasını beklemen hata olur..!

sonuca gelicek olursak artı veya eksi oy vermiyorum..lazish'in ayrılması (zaten mod olması hata :D) sonucunda bir boşluk olacak ve bu boşluğu doldurmak gerekecektir..
duyguLarımı diLe getirdiğin için tşk ederim çamır cım..:aşk

bu forumun yeni bir lazish e ihtiyacı var :p oda sen olabilirsin
+ diyorum ben

+++ diyorum ne diyelim senin gibisine :D

|ChaMuR|' Alıntı:

eğer lazish ayrılacaksa bu boşluğun doldurulması gerekicek chamurun dediği gibi
buda bence sen olabilirsin..:goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri