Asistan mod. oyun genel....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_-_FeTisH_-_

FoRuM FeTisHi
Reaction score
0
Motora bin-Beşiktaşa geç-Kapalı Alta gir-Orta saha
Arkadaşlar oyun genel bölümüne asistan modluğa adayım size belki biraz erken gelebilir ama emin olun pişman olmazsınız...Yorumlarınızı bekliorm teşekkürler...

bence +1

neden mi?

çünkü o godfather olayıyla gerçekten mükemmel bi paylaşım yaptı + hep benim işime yarayan şelerdi paylaşımları... bi + daha modifiye dünyasında daha ii paylaşımlarda yapıosun aslında orayıda düşün.... benden +1

Bence Henüz Erken Arkadasım. -1 Ama Yinede Bu Görevi Yapabileceğini Düşünmen Kendine Olan Güveni Gösteriyor. İleride Kesin Olursun Bence...!

cok erken paylasımların cok az bence

arkadaşım biras daha sabır + biras daha piş :)

ilerde olam dilerğiyle -1 :)

daha çok erken -1

yorumları dikkatli oku.. bende ilk basvurumda boyle karsılandım.. ama yılmadım dwm ettim simdi bak bakalm hepsi +1 bi tane yorumsuz :) azimle calıs ilerde alırsın meyvesini.. suanlık -1 ilersi icin umutluyum..

Şu an için -1 ama ilerde neden olmasın biraz daha paylaşım ve biraz daha forumu öğrenmen gerekiyor...

-1 paylaşım görülecekki hakkettiğin yeride gör..
ayrıca 1 paylaşımla öyle iş olmaz,
yinede devam et, kolay gelsin..

Ezmeyin beni ezmeyin:D Şu 2 ay sonra karşınıza çıkıp hatırlıomusunuz bi zamanlar fakir ama gururlu bi genç wardı diicem...Yorumlarınız için saolun beyler ben biraz daha pişiim en iyisi...:mutlu: :cool:

yapma be arkadaşım baktımda 3 tane konun var hani msjlarına teşekkürlerine bakmıorum 3-4 konuyla bu olmaz ksra bakma -1

çok erken arkadaşım biraz daha çalışıp kendini kanıtlaman lazım -1

cok zor arkadaşım bukadar calışmayla olmaz-1

Dostum Sanirim Buraya Daha Fazla Zaman Ayirman Lazim En Azindan Arkadaşlarimiz öyle Düşünüyorlar Yorum Yapmaya Gerek Yok En Iyi Wakti Kendin Belirle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri