asistan mod ingilizce bölümüne...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1.........yeterlisin sanırım.

Ben size bu konuda yardımcı olabilirim.:Sopa

bize ingilizce öğret :)

+1

bende ingilizce öğretmeniyim ama inan beceremem ingilizcene madem güveniyorsun dostum senden iyisi olamaz sanırım

ases' Alıntı:
bölümüm ingilizce ve yazları amerikada bulunuyom yeterli olduğuna düşünüyorum...
bölümle ilgilenen arkadaşlar danda yeterli olup olmadığı konusunda yorum beklerim önemli olan onların vereceği cevaptır
+1 .

Eğer banada destek olmak düşerse +1 de benden ;)

bende katılmak istiyorum yabancı dil alanında okuyorum . ingilizce , almanca,arapça biliyorum

Hackhell burdan büyük rica ediyorum benide mod yapın .

Arkadaşlar ben bu ingilizce öğretme konusunda çok ciddiyim.İsterseniz yardımcı olabilirim gerçekten.İngilizce dedin mi akla ben gelirim dermişim:)
Benden yardım almak istienler msn adresimi alın isterseniz.Bulamazsanız ben veririm sizlere.

İngilize bölümüne mod adaylığını koyuyorsun ama nedense ingilizce bölümünde yapılan paylaşımlarla ilgillenmiyorsun ya da verilen emeğe saygı gösterip teşekkür bile etmiyorsun (özellikle benim). Belki beni ilk başta çok paylaşım yaptım diye rakip görmüş olabilirsin ama sadece paylaşım için ordaydım ve mod olma gibi bir amacım yoktu. Verilen emeğe saygı göstermediğin icin benden----- -1 ----------

ava_orion' Alıntı:
İngilize bölümüne mod adaylığını koyuyorsun ama nedense ingilizce bölümünde yapılan paylaşımlarla ilgillenmiyorsun ya da verilen emeğe saygı gösterip teşekkür bile etmiyorsun (özellikle benim). Belki beni ilk başta çok paylaşım yaptım diye rakip görmüş olabilirsin ama sadece paylaşım için ordaydım ve mod olma gibi bir amacım yoktu. Verilen emeğe saygı göstermediğin icin benden----- -1 ----------

arkadaşım ben 3 4 gündür başka şehre gitmek zorunda kaldım konuları takip edememişim şimdi hepsine baktım teşekkürümüde ettim paylaşımlarının devamını dilerim...ama emin ol öyle bi düşüncemde yoktu şaşırdım doğrusu! yinede yorumun için sağol!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri