Asistan Mod Adayliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum spor bölümündeki paylaşımların ve forumdaki sürekli aktif halinle seni uygun görüyorum...fakat adult bölümde de sana şans veriyorum..madem sporda iki mod.var adult a da düşünülebilirsin...
+1

ben de şaştım şimdi ne desem - +

arkadaşlar şimdi çoğunluk + dedi ama ben de şunu diyebilirim yöneticilerimizin ihtiyacı varsa neden olmasın +++++

[StİnG]' Alıntı:
söz bana düşer mi biLmiyorum bu konuda ama ;
konuya geLince ;

bide adminLerden ricam oLucak ;
foruma 1 ay ayak basmayanın görevini aLın ki , görev için başvuruda buLunaN arkadaşLaa yoL görünsün görevLi oLma yoLunda ... aLanLarın boş oLması HH de rekabeti arttırır kanaatindeyim .
saygıLar

şimdiLik -1 biraz daha payLaşımLarına ağırLık vermen temennim .

Bu arkadaşıma %1.000.000.000 katılıyorum hatta oylanması gerektiğinide düşünüyorum.

Ass. Mod adayı arkadaşım için ise Nick'ini hiç görmedim sanırım ama özelliklerinle bana kalırsa bunu çoktaaaaan haketmişsin.
+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1

İyi çalışmalar

oRanın ModLarı isterse Neden oLmasın
+1

şu an 2 moderatör bulunuyor ve onlarında bölümü iyi idare ettikleri kanaatindeyim..

ama Ordaki mod arkdaşlar yardıma ihtiyaç duyuyorsa..

paylaşımlarını ve forumdaki onlineliğini göz önünde bulundururarak

Asistanlığı kaldırabileceğini düşünüyorum..

Asistanlık için +1

bu arkadasın cok iyi modluk veya asistanlık yapabilecegine inanıyorum...
bircok farklı konuda bircok yazısını okudum ve kaliteliydi...
o yüzden modluk ve asistanlık için + ;)
saygılar arkadaslar kolay gele..

çalışmaların güzel başarılı olacagını düşünüyorum +1

Benim Fikrimi soracak olurlarsa çok aktif bir arkadaş faydalı olacağını düşünüyorum. +1

geçmişte açtığı bütün konulara baktım yararlı olur diye düşünüyorum artı 1:D

Ben oy werdim mi bilmioRum ama +1 :) kupon yapıosan yayınla ben bu aralar battımda acıkca :D

Eger gerekiyse +1 :)

bendende +1 insallah istediğin yere gelirsin

:angel:
[StİnG]' Alıntı:
söz bana düşer mi biLmiyorum bu konuda ama ;
konuya geLince ;

bide adminLerden ricam oLucak ;
foruma 1 ay ayak basmayanın görevini aLın ki , görev için başvuruda buLunaN arkadaşLaa yoL görünsün görevLi oLma yoLunda ... aLanLarın boş oLması HH de rekabeti arttırır kanaatindeyim .
saygıLar

şimdiLik -1 biraz daha payLaşımLarına ağırLık vermen temennim .

>>>geçmişteki kuyruk acında modlarla anlaşamamndan kaynaklanıyordu sanırım sting ben mi yalnış anladım bilmiyorum ama ayak basmadıgını sandıgın herkes işini yapmaya çalışıyor... mesela sen bi süre yoktun ne oldu.. seninde üyeligini mi alalım elinden...
:eek:

ayrıca asmod istegine + veriyorum cho. umarım hayırlı olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri