Ases adlı sorumluyu şikayet ediyorum

Tuman

New member
Reaction score
0
Bana her iletimde dine karşı bir hareket olduğunu iftirasını atan bu adam eğer gerçekten dindarsa neden adult bölmü olan sayfada sorumluluk almıştır?
Hiçbir iletimde dine karşı lafım olmadığı gibi içki kullanmayan,namaz kılan,oruç tutan dinimin hükümlerini yerine getirmeye çalışan biriyimdir.Amerikan ajanı,İslam dışı tarikat nurculuğa karşı halkımı uyardığım için beni din düşmanı ilan eden cahil sorumsuz sorumluyu özür dilemeye davet ediyorum.Eğer dilemezse sayfa yöneticilerin konuya el atmasını talep ediyorum.

adult bölümünde görevli die din yargılarını sorumlu tutamazsın ve kanıt göster link ver hakaret etmişmi etmemişmi kuru sıkı hakaret dion hani ispati???

ıyıde gene aynı yanlısa dusmussun
nur cemaatıne karsı sarf ettıgın sozler senın dusuncen
bellı kesın net bır kanıtın varmı yok
sadece sen ole dusunuyosun....
+ ayrımcılıga dusurur bızı bole seyler ben gorsem kapatırdım o uyarmıs
kesınlıkle aranızda gecen konulara denk gelmedım ama her nedense mod arkadasımız aynı yonde uyarı yapmıssa haklıymıs gıbı bır dusunceye kapıldım

ben bu konuya yorum yapmıyacam ama adultla bunun bir ılgısı yok !
ayrıca ases ingilizce bolumunun modudur adult'un değil.(ufak bir hatırlatma)

Ewet abi ases ing. mod. we ayrıca forumda en saygılı olan insanlardan biri yani sen önce millete bi kanıt sun ondan sonra gereğini yaparlar zaten....

ya nedense tuman sen hiç kimseyle anlaşamıyorsun ben anlıyamadım sende sorun olmasın?

zaten biride şu forumda şu mod. görewini çok ii yapıo ,işte mod. arkadaşlar görewiniz göründüğü kadar kolay deil binlerce çeşit insanla uğraşıyosunuz,ne bilim onlarca saat hackhell'de takılıyosunuz bazı işlerinizden mahrum kalıyosunuz...,ws..... dese kafamı kırıcam.....

Konu beni Asesin din düşmanlığı ile suçlamasıdır.Bu suçlamasının arkasında olanlar varsa buyursunlar din düşmanlığımı ispatetsinler.Başta Asesi buna davet ediyorum.Tanıdğınız ya da bilgiğiniz bir kişiyi savunmak uğruna yaptığı yanlışlığın arkasında durmayınız.Hz.Ali 'haksızlıklık yapanı savunan,hakkıyla birlikte şerefini de kaybeder' demektedir.Şahsıma bu sayfa sorumlusu tarafından yapılmış saldırıyı bu sayfaya şikayet ediyorum.

Bu konuya genel bir yorum getirmek istiyorum. Son zamanlarda bu tür şeyleri fazla okumaya başladım.. Rabbimiz herkese bir akıl bir vicdan ve düşünme kabiliyeti vermiştir. Herkes kendi düşüncesi doğrultusunda hürdür yaptıklarından yada yapmadıklarından kendisi sorumludur... Allah ile kul arasına hiç kimse giremez , kimseninde kimseye bunu yaparsa iyi müslüman bunu yapmazsa kötü müslümanım demeye hakkı yoktur. Bunu demek bile Kul Hakkına girer. Herkes kendi düşüncesine göre ibadetini yapar yada yapmaz. Günah işler yada işlemez. Neyin günah neyin sevap olduğunu kabul edecekte etmeyecekte Rabbimizdir. Günahta sevapta herkesin kendisine aittir.

O yüzden forumda bu tür karşılıklı atışmaları gereksiz ve zaman kaybı olarak görüyorum.

Eğer eleştirilere açık değilsekte konu açmanın bir anlamı yok.

kim haklı kim haksız bilmiyorum .aslında artık çokta önemli değil.son dönemlerde herkesin birilerinmi şikayet etmesi ve bu konuların sürekli gündemde kalması artık kabak tadı verdi.arkadaşlar ya pm atın sorunu kendi bünyenizde çözün yada az daha sabır,özveri ve olaya daha geniç açılardan bakmaya çalışalım.:(

yahu Tuman kardeşim,
İslam ve insan bölümünün kurallarını okumakla yükümlüsün.
Ancak sen hala bilgi yerine tartışma başlatıyorsun.
O bölümde sadece Din'imiz hakkında bilgi verilecek, olay bu kadar basit...

bi dakka bi dakka neden Nurculuğa laf ediyorsun onu anlamadım

şu ana kadar sadece yazılanları okudum tuman arkadaşımız hala olayı polemiğe dönüştürmeye çalışmakta ve ben bu yazısına cevap veripte kaos yaratma çabasını boşa çıkartmak isterdim fakat engel olamadım arkadaş yine başardı...[/QUOTE]

ases' Alıntı:
arkadaşım senin şimdiye kadar yazdığın bütün mesajlarını okudum hepsinde dine karşı bir yazı var eğer burada bir hristiyan olsa biz onada sygı gösterir konuşmalarımızı ona göre yaparız burada her düşüncede insan var ve bir yazı yazılırken birilerinin o düşünceye saygı duyduğunu unutmamak gerekir eğer sen açtığın konularla bir kısım insanın düşüncesini rencide ediyor ve ortada polemik yaratacak bir yazı yazıyosan şunu bilmeni isterimki burası siyasi düşüncelerimizin misyonerliğine yapacağımız yer değil sevgi ve dostluk forumudur...

arkadaşa cevap attığım mesaj budur bilmeyenle acaba ne dedi diye merak etmesinler diye yazdım bunu... bakın bakalım hakaret etmişmiyiz ve yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım sen burda gece gündüz arkadaşça bişeyler paylaşan insanları bu düşüncelerinle birbirine düşürüyosan senin yakanı bırakmam bunu böyle bilesin!!!

ayrıca adult bölümünün modu değilim forumu karıştırmaktan fırsat bulupta kim nerenin yöneticisi diye baksaydın bunu bilirdin...

zaten beni tanıyan kişilerinde öyle tartışmadan yana bir tutumum olmadığını bilirler zaten yukardada saolsun bildirmişler.. forumu böyle karıştırmaktan çok insanlara yarar sağlıyacak bir paylaşım yapmayı dene ii forumlar

Tuman' Alıntı:
Bana her iletimde dine karşı bir hareket olduğunu iftirasını atan bu adam eğer gerçekten dindarsa neden adult bölmü olan sayfada sorumluluk almıştır?
Hiçbir iletimde dine karşı lafım olmadığı gibi içki kullanmayan,namaz kılan,oruç tutan dinimin hükümlerini yerine getirmeye çalışan biriyimdir.Amerikan ajanı,İslam dışı tarikat nurculuğa karşı halkımı uyardığım için beni din düşmanı ilan eden cahil sorumsuz sorumluyu özür dilemeye davet ediyorum.Eğer dilemezse sayfa yöneticilerin konuya el atmasını talep ediyorum.
konuyla hiç bir alakam olmamasına ragmen ........
söyledigin bir söz dikkatim çekti.
eğer gerçekten dindarsa neden adult bölmü olan sayfada sorumluluk almıştır?
bu ne demek anlıyamadım
ben adult şifrelerde yöneticiyim yani ben senin düşüncene göre neyim onu gerçekten merak ettim
dahası varda onları sonra söyliyecegim önce ricam bu konuyu açıklaman

ya arkadaşlar bişi sorcam ben daha yeni sayılırım hh.de ama ozel msj diye bişi var bunu biliyorum.bole ozel konuları yani mesela beni ilgilendirmeyen ve bir çok uyemizi ilgilendirmeyen şikayetler nıye burada tartışılıyor???ozel msj atsınlar halletsinler yaw.hem sizin zamanınıza yazık hem bizim.

by_hacı arkadaşım destekliyorum seni.adult bolumune takılan veya oranın düzgün işlemesine olanak sağlayan mod ark.lar hangi konumda??

arkadaşlar.... üzülerek ifade edeyim ki, tuman adlı kullanıcı foruma ilk geldiği gün ( yanlışlık sonucu da olsa ) bir konu başlığı açarak niyetinin ne olduğunu sormuş ve yaptığının yanlışlığına dikkat çekmiştim.... o gün bugündür bu arkadaşın iyi niyetle hareket etmediğini görmekteyim... insanların bu ortamlara kendi tercihi ile gelip kendi tercihleri ile terk etmelerinin doğru bir davranış olacağına sonsuz inanç ve güvenim var... herkese " gel kardeşim " derim... hiç kimseye " git arkadaş" deme lüksüm, hakkım ve yetkimyok.... ama durum bunu gösteriyor!...

Geri