Asas Combo ve minor heal teknikleri

CDnz' Alıntı:
Hatırladığım kadarıyla,Mageler ve Priestlerde canavarlar vurunca healınız/büyünüz kesiliyordu,insalar değil.Çünkü çok priest var karşı ırk ın townunun önünde durup kendini sadece healleyerek tanklık yapan

Sana Bu konuda katılmıom Cunku Cgu Bp Yı Vs de 59 Assass Carım la aldım Sebebıde combo Eger serı combo yapılırsa priestler heal yapamazlar sunu da belırteyım assassin kullanmayı bıldıkden sonra her turlu ıteme sahıp her turlu karakderı yenebılır Assassinin bir dusmanı varsa 2 Assassindır :p

SpyHellJr' Alıntı:
Sana Bu konuda katılmıom Cunku Cgu Bp Yı Vs de 59 Assass Carım la aldım Sebebıde combo Eger serı combo yapılırsa priestler heal yapamazlar sunu da belırteyım assassin kullanmayı bıldıkden sonra her turlu ıteme sahıp her turlu karakderı yenebılır Assassinin bir dusmanı varsa 2 Assassindır :p

umarım herkes bu yazdıklarını anlar anlatamadım millete

PRIEST ve MAGELER ASAS R VURURKEN HEAL ATAMAZ VEYA SPELL CAST(büyü yapma) yapamaz :cool:

Güzel konu teşekkürler bi yanlışı düzeltmek istiyorum.Mageler asas vuruken tüm büyülerini kullanamaz doğru..Ama yapabildikleri büyüler de vardır.Misal burn (flame ilk büyüsü) Manes Fire 56 büyüsü Fire blade (staff+flame damage).Yok vuramaz diyenler varsa hemen söliyim denenmiştir.Bilgi yanlış değil ama eksik sadece bilgilendirmek istedim.Özellikle 56 skili nerdeyse thorn kadar damage çeker.Ve en SERİ skilldir.Karşınızdan ne kadar seri atack yapılırs yapılsın bi eliniz hp potta bi eliniz 56 skilnde kaçma gereği duymazsınız.Olay artık kimin potunun önce biteceğine kalır karşı tarafta kaçmazsa tabi.

combo combo combo saolasın kardes neramusta yemem demıssın nıck ne :)

ben hıc bole r+skil+s felan filanla ugrasmıom ama en iisi r+skil+s olanı ben onu yapınca mınor yapamıom:D en basiti r2r2r2r2rr2r2r2rr1r1r1r1r13r3r3r3r3r3r3 die gideni neden 2le basladın dersenız 1.skilde spike var ilk vurdugumuz skılın sekme sansı var spike sekecegıne pierce seksın bazen işe yaramadıgını dusunuorum ama cok işe yarıo hem yapması asırı derecede kolay 9 yasındaki cocuk bıle yapar yanı :D

B1 e Gel Karusum Bi Vs Yapalım Kim Kime Combo Yapıomuş Görelim =)

Ama Banlanmış Adam yaw

mınor combonun programı felan yokmu yaf ornegın actool a yazılan kodları???

ya asasa bu kadar yer bu kadar zaman ayırıyorsunuz..bi de WARIOR ıcın bi combo sekli soyleyın..bu kac oldu yazıyorum kimse iplemiyor :D..baslık acacam kimse bise yazmazsa :)))..lutfen bir WARIOR combo cesidi plss..ama duzgun bi combo pls..tenk yu ..

hehehe çok güzel ama ben asasla oynamam en iyisi bi rez hel dir 72 sikili açık bi piriest adamı linç eder asas amams vartor veyara mage dinlemez tabi oynamasını bilirsen

ardream cari ws dısında minor kullanmıyorum . bide solo takılırken kesin sağ tusta minor
bos gorun veya wsde direk değişiyorum skillleri ortama ayak uyduruyom. gerci can pot su gibi harcarim zira bedava :D

Ya Knk Cok Zor Bişi Rr+skil Yada Sr+skil Adamıon Eli Karışır Az Kolay Verirmisin Varsa Ben 7 Minör 8 Mana Koyyom Bi Pot Bi Hızlı Gitme Gerisi Skil 787877877 Bide Vuruşları Kooyom O Kadar Combo öretin Lütfen Koaly Bişi Cvp Beklşiyom

Bydynamıc helal kanka büyüksün

dogan reis combo öle sandın gibi kolay bişi deel kolay bişi olsa herkez bilir ama ben s+z+r+skill kullanıyom :) bende en başta yapamam dedim ama insan alışıyo sen denemelere devam et

Arkadaşlar bydynamic asas comboyu söledi bende Warior comboyu söliim bare:
En iyi combo diye bişey yok combo ların hepsi aynıdır..combo nun mantığı atağa r yi dahil edip* atak animasyonunu keserek skilllerin kullanılma hızını arttırmaktır.. comboda önemli olan şey ise skilleri fail olmadan vurabilmektir.. bu da zamanlama ve dikkat işidir..

=== tank combo ===

3 çeşidi vardır
1 w-r-skill
2 s-r-skill
3 r-r-skill

hepsinin iyi yönleri var..

yaratık keserken w-r skill i etkili bir şekilde kullanabilirseniz atak hızı ve boyutu küçük olan yaratıklar size vuramaz.. peki nasıl yapılır bu? yaratık önünüzde.. r yaptınız yanına gittiniz.. yaratığın dibindesiniz.. tam skill i vurduktan sonra w ye biraz uzun (tam yaratığın öteki tarafına geçene kadar) basılı tutarsınız.. sonra hızlıca r + skill yaparsınız.. sonra vakit kaybetmeden gene w ile öteki tarafa geçersiniz.. eğer doğru yapabilirseniz* yaratık size dönüp vuramadan sürekli onun arkasına geçip skilleri boşaltırsınız.. bu hiç r kullanmadan üçgen çizerek yapılan slide ın (ka***** skill vurma) comboya uyarlanmış biçimidir.. knight taki yaratıklarda AI düşük olduğu için (AI = artificial intelligence = yapay zeka) bu şekilde onları aldatmak mümkün.. bir yaratığa vurduğunuzda yarım daire şeklinde bir patika çizerek kaçtığınızda yaratık sizi dairenin çapından takip etmez (en kısa yoldan) aksine sizin izlediğiniz yoldan takip eder.. aslında npc lerin AI ı programlanırken takip sırasında yaratığın izleyeceği yolun* sizin t1 ve t2 zamanlarında bulunduğunuz kordinatların delta t=0 a giderken bulunduğunuz kordinata çizilen düz çizgi olması gerektiği şeklinde tanımlansa bu şekilde dmg yemeden yaratık kesmek mümkün olmazdı.. bu çok kolay bir algoritmadır.. knight programcılarının bunu yapmamış olması acaba özensiz olmalarından mı yoksa özellikle mi yapay zekayı düşük tuttuklarındandır bilinmez...

neyse fazla matematiğe ve detaya girmeyelim.. devam edelim..

s-r combonun yaratık keserken herhangi bir avantajı yoktur..

r-r combonun avantajı ise klavyeden tek tuşa basarsınız.. hatta skill rr skill rr şeklinde yapmaya bile gerek yok.. sürekli rrrrrrrrrr basarken saniyede bir skillere basarsınız o da olur.. dediğim gibi herşey zamanlama..

PvP de :

w-r combo yaparken siz kendinizi adamın üstüne abanıyor görürsünüz.. ama aslında server tarafında siz adamın bi arkasında bi önünde bi yanında olursunuz.. ne demek istediğimi anlamak için şunu yapın.. herhangi bir yaratığı w ya basılı tutarak koşarken z ile seçin.. yaklaştığınızda sürekli skill vurun.. yaratığın bi o yanında bi öbür yanında ka***** vurursunuz.. işte bahsettiğim olay bu.. server tarafında durum PvP de aynen böyle her ne kadar siz kendi ekranınızda farklı görsenizde.. bu yüzden mesela cz de towerların atış mesafesi (range) wardır hani.. siz o range in dışında olan bi adama w-r combo yaptığınızda kendinizi riskli alanın dışında görmenize rağmen kuleden gelen oka yatarsınız.. bunun nedeni yukarıda bahsettiğim şeydir.. peki avantajı nedir bunun? w-r combo ile düşman etrafında hareket ettiğiniz için mesafe farklılığı oluşur ve karşıdakinin skillerini fail ettirme şansınız artar.. (mesafe-zamanlama ayarlayamamasından dolayı) yalnız bi sorun var.. aynı şey sizin içinde geçerli

s-r combo PvP de okçulara karşı işe yarar.. 5 li ve 3 lü oktan size isabet eden ok sayısını azaltır.. bunun için s ye biraz daha fazla basılı tutarsınız.. ayrıca w-r skill kullananlara karşı kullanılacak en iyi combodur.. çünkü onun aradaki mesafeyi fazlaca açmasına sebep olur ve sizin skill iniz fail olmaz onun ki olur.. (çünkü s-r de yüzünüz hep düşmana dönük olur* w-r de ise arkasına geçtiğinizde ona dönmek için ufak bi zaman geçer.. işte tam o sırada vurduğunuz skiller fail olur)

aslında bunlar lafta biraz yavan kalıo.. video lu anlatım yapmak isterdim ama şu an onun için vaktim yok..

neyse devam..

r-r combo ise priest ların heal skillerini* debuff skillerini kesmek için birebirdir.. bunu yapmak için biraz uğraşmanız gerekio.. ufak bir tüyo: zamanlama ve animasyona dikkat..

=== koşarak combo yapmak ===

w ya basılı tutarsınız.. r ye bir kere bastığınızda sürekli adamı takip edecektir.. yaklaştığınızda r atağını yaparken skill vurursunuz sonra hemen rr.. 1 saniye geçer gene skill.. böyle devam.. (bu sırada w sürekli basılı bu arada) (müzisyen arkadaşlar.. 3leme şeklinde yapabilirsiniz.. 60 metronomda 3leme kusursuz bir combodur )

weya sürekli rrrrrrr basarsınız.. skill vuracak mesafeye geldiğinde başlarsınız saniyede bir skill kullanmaya..

bu tank r-r combonun aynısıdır bi yerde.. tek fark w ya sürekli basılı tutulmasıdır..

sanırım söyleyeceklerim bu kadar.. şu an için aklıma başka bişey gelmio.. zaten yoruldum baya gelsede söylemem

hadi kolay gelsin hepinize..

ARKADASLAR YORUMLARINISI BEKLİYORUM.
eksik bi tarafı varsa lütfen siz tamamlayın

Geri