Asıl Başörtüsü Düşmanları (perde arkasındakiler)

Kendisi gitti ama kara zihniyeti hala ülkemizin üzerine çöreklenmiş vaziyette orada duruyor...

Haliyle bu zihniyetin Milletin iradesini tanımasını beklemek ancak ve ancak sükut-u hayale neden oluyor....

Kara zihniyet Akp ve destekçilerinde vardır.Laikliği örten bir maskedir Akp'nin kara zihniyeti...

Senin Zihniyet Dediğin Laik Ve Hukuk Devlet Zihniyetidir...Evet Milletimiz Kandırılmış Durumda...Millet Aç...Millet Fakir...Tabiki Para Verene Oyunu Verecek

Adam fabrikaları emperyalistlere satıp ülkeye para getiriyor.Millet de ekonomi düzeldi diye Akp'ye oy veriyor.

Çünkü gözü dönmüşlerden korkuyorlar. Çünkü Dur! dedikleri yasanın sahibi parti halkın %50'sinin sevgilisi. Bu durumda sen olsan emin ol korktuğun için doğru olanı oylamazdın, halkın istediğini oylardın.

Bu kadar pişkinlik olmaz halka rağmen kimin yararına bu kararlar ..
Halkın istediği bu ülkede Cumhuriyet Rejim bahane edilerek engelleniyor

Cumhuriyet yani Halkın kendi istediği yönetim biçimini kendi seçme hakkı elinden alınmadığı sürece
No Problemo
Üstadında dediği gibi

YARIN ELBET ELBET BİZİMDİR
GÜN DOGMUŞ GÜN BATMIŞ EBET BİZİMDİR...!!!

9 üyede gider 99 üyede gider ama bu HALK bakdir.

sezer olmasaydı şimdi ülkenin hali ne olurdu kim bilir

Cumhuriyet yani Halkın kendi istediği yönetim biçimini kendi seçme hakkı elinden alınmadığı sürece
No Problemo
Üstadında dediği gibi

Halkın her düşündüğü doğru olacak diye bi kural yok. Alınan karar Cumhuriyet'in yararına, şeriyatın zararına.. Bukadar yani..

Halkın her düşündüğü doğru olacak diye bi kural yok. Alınan karar Cumhuriyet'in yararına, şeriyatın zararına.. Bukadar yani..

Halka rağmen halkçılık bu olsa gerek halk düşünemez sizler düşünün halkın yerine doğrusunu yapın Halkın ne haddine dimi..(=

Şeriat Allah'ın cc. koyduğu kuralların bütünüdür
Allah'ın kurallarına zarar vermek haddinizin ötesindedir
Bence kendi ideolojilerinizi zarar görmekten koruyun
Şeriata zarar vermekten bahsetmeden evvelde ne manaya geldiğini bilmediğinizi uluorta bellietmemek için en azından nasıl yazıldığını bi araştırıverin sonra kudretiniz yeterse zarar vermeyide denersiniz..

akp nin gerçek yüzü budur bunlara oy verenler acaba vatan haini mi yoksa kara cahil midir
n7091910613623669960ol4.jpg

ozgurce32_Taliban20Tayyip20erdogan20fetullah20gulen.jpg

posta.jpg

Halka rağmen halkçılık bu olsa gerek halk düşünemez sizler düşünün halkın yerine doğrusunu yapın Halkın ne haddine dimi..(=

Şeriat Allah'ın cc. koyduğu kuralların bütünüdür
Allah'ın kurallarına zarar vermek haddinizin ötesindedir
Bence kendi ideolojilerinizi zarar görmekten koruyun
Şeriata zarar vermekten bahsetmeden evvelde ne manaya geldiğini bilmediğinizi uluorta bellietmemek için en azından nasıl yazıldığını bi araştırıverin sonra kudretiniz yeterse zarar vermeyide denersiniz..

Şeriat'ın nasıl yazıldığını çok iyi biliyorum Incobus, sadece yukarıda yaptım bu yanlışı.. Ve itiraf etmeliyim ki beni can alıcı bi noktadan yakaladın, bu yanlışı yapmamalıydım.

Güzel yazıyı sondan okumaya başlamışsın demekki herneyse nasıl yazıldığını öğrendiğine göre az evvelki yorumun diğer bölümlerinide okuyp ne manaya geldiğini anlamak için çaba sarfetmeye başlayabilirsin

Güzel yazıyı sondan okumaya başlamışsın demekki herneyse nasıl yazıldığını öğrendiğine göre az evvelki yorumun diğer bölümlerinide okuyp ne manaya geldiğini anlamak için çaba sarfetmeye başlayabilirsin

Anlamak için bana biraz daha zaman ver, ben senin gibi akıllı! ve zeki! biri değilim :goz: Bazen insanlar isteseler de senin seviyende olamazlar :goz:

ne anayasası kardesım bu memlekette yasa masa yok biz oy vermişiz 550 mıllet vekılı secmısız 411 kişi tamam demiş sırf 11 kişi olumsuz bakıyor diye veto çıkıyor ozaman partıye mıllet vekılıne basbakana cumhurbaskanına hiç gerek yokkı bırakın bu 11 adam yonetsin memleketi 70 milyonun kararını nasıl bu insanlar verebılır yazıklar olsun verdıgımız vergılerle maaş alıyorlar benden yana haram olsun zehir zıkkım olsun 70 mılyonu rezil ettıler ALLAH ta onları rezil etsin bildiği gibi yapsın.........

şerefsizlik bu türban ı savunanlar türban demeye sıkılıyorlar başörtüsü diye konuşuyorlar
türban a bin kere hayır

No Problemo
Üstadında dediği gibi

haklısın kardeşim herkes gelip geçici asıl baki olan millet ve kurumlar ..........

sezer olmasaydı şimdi ülkenin hali ne olurdu kim bilir

ya ben anlamıyorum sezer sezr dıyosunuz ne yaptı bu adam bu memleket için ya bi yararlı olayını söyleyin ya ben bilmiyorum siz söyleyinde öğreneyim cahil kaldım bu sezer hakkında

sezer madem cok iyi bir insandı da neden yangndan mal kacırıo gibi tum atamaları yaptı sonra da gusel gorunmek icin tayyip beye kabineyi verme dedi....ve neden yıllarca tıkıldıgı köşkünden halkına inmedi...hadi halkı kucumsedi neden dıs ulkelere gitmedi?neden =?

bırakın allah aşkına ya adam atadı da ne oldu sanki ülke huzuramı kavuştu herkes refah içinde mi yaşıor şimdi..? daha neyin en oldugunu bilmeden konuşuosunuz..!!

şunu unutmayın türbana o kadar laf ediosunuz o kadar dil uzatıp hakaretler yagdırıosunuz öbür tarafta bunun hesabı sizden sorulur , o okuyamayan on binlerce yüzbinlerce genc kız sizin yakanıza yapışıp hesabını sorar..!!! o zaman şimdi ki kadar dik durabilecek misin , şimdiki kadar konuşabilecekmisiniz cok mera ediyorum..!!

benimde merak ettigm sey : laiklik milliyetcilik gibi seylerin arkasına sıgınıp her turlu pisligi yapmak 2 yuzlulk yapmak ne zmana kadar prim verir...cok surmez bu halk kendini tanımayan yonetici kılıgndaki ...yargıc kılıgındaki mahlukları kusar atar ıcınden

Sezer mi 200 teröristi af eden sezert mi. Çankayada otur otur otur 2 ay da bedavadan oturdu.. Tipik Chpli oturmaktan başka işleri yok.

sezer naptı tabi :) şimdiki cumhurbaşkanı gibi okumadan ok basan insan değildiki Sezer.. hemen okele tayyipciginden gelio nası olsa :)vetoladıgı bişi varmı acaba :D

Ülkeyi soktuğu ekonomik krizlerle
Affettiği teröristlerin sayısıyla
Milletvekillerini bile eşli eşsiz diye ayırarak O makama yakışmayan Ayrımcılığı ile
ANıSINDAN uzun süre söz ettiricek bi liderdi sezar

Geri