'Arzu'yu döve döve adam ettim'

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
10102009112842.jpg

Arzu Yanardağ'ın kocası işadamı Serhat Türkkan, Yanardağ'a şiddet uyguladığını itiraf etti....

İşadamı Serhat Türkkan şirketine ortak yaptığı eşi Arzu Yanardağ hakkında kadınları kızdıracak açıklamalarda bulundu. Evlenmeden önce Yanardağ'ı tekme tokat dövdüğü haberleri çıkan Türkkan, şiddet uyguladığını gizlemedi.

"KAŞINIRSA DÖVECEKSİN"
Bugün gazetesinin haberine göre, kıskançlık yüzünden ünlü oyuncuyu dövdüğünü itiraf eden Türkkan, "Dayak cennetten çıkmadır. Kadın kaşınırsa döveceksin. Arzu dayak yedikten sonra akıllandı. Şimdi iyi bir eş, çocuğuna iyi bir anne oldu. O zamanlar dövdüğüme hiç pişman değilim. Mutluluğumuzu o attığım dayaklara borçluyuz" dedi.

Eşi Arzu Yanardağ'a birtakım yasaklar uyguladığını belirtirken zehir zemberek sözler sarf eden Serhat Türkkan şöyle konuştu: "Eşime kamera önü yasak değil ama seviyeli projelerde yer almasını istiyorum. Sabah programlarının kaliteli yapıldığına inanmıyorum. Nerede alkışlaması nerede susması direktifi verilen, parayla tutulan seyircilerden çok ucuz programlar çıkıyor.

Bu programları varoş işi...

Devami...

yürübe kim tutar seni,heyyyyyt be:durdurun

Çok seksi bir kadın ,hayalimdeki kadın...Abi sinemada ,dizide öyle oyunuyo napayım...

adam olduysa ne mutlu hiç olmazsa dayak işe yaramış ...

ßu tür kadınLar dayakLa adam oLuyo ne yazık ki akıLLari bi yere kadar işliyor.. AkıLın bittiği yerde dayak ba$Lar :smile:

Ne olursa olsun şiddete hayır hele kadınlara erkekler güçlü olduğu için tabi...

ey allahın öküzü diyecen hiç kadın dövülür mü ? dayak sopa hayvana eşşeğe yakışır.dürzü birde marifet gibi çıkıp söylüyor her yerde öküz herif....

Geri