!!!!!!artik Yeter!!!!!!

everestmc' Alıntı:
ulem mesire alanına döndük piknik yapıp çöpü bırakıp gidiyorlar lem

misafir misafir

günde gelene kül ayda bir gelene gül döşeriz yollarına
:):):)

başka bi çare bulunmalı bugün misafir kısıtla yarın hepsi(gereksiz) üye:eek:

bide işin ekonomik boyutu var ben yöneticilerin misafirlerden rahatsız olduklarını
düşünmüyorum:)

bu fikir çok iyi

:mad: :p
dj_aligator' Alıntı:
onemli yerler degilde butun foruma uygulansa daha iyi olur

ben de katılıyorum hem de hepinize arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum bu fikir için

site gercekten cok agırlasmaya basladı bende gece girmeye basladım artık .
sanırım hackhell.com kapatılmış
ama diğerleri acık (net , org , biribizidurdursun) galiba tam bir bilgim yok ama tamamen misafirlere kapatılsa iyi olur

ama işin google yonu war ama bu seferde googleda cıkmıyormusuz

Forumu misafirlere kapatın gitsin..
Evinde interneti olupta
hackhell ı tanımayanmı kaldı bu devirde..!

asSASsin_pako' Alıntı:
Forumu misafirlere kapatın gitsin..
Evinde interneti olupta
hackhell ı tanımayanmı kaldı bu devirde..!

Sana katılıyorum bence de şu konuya bir çare bulunmalı artık sitede gezilmiyor yaw canım çok sıkılıyor bu konuda kapatasım geliyor sayfayı beklemekten sıkıldım:mad:
Google işine gelince bütün siteyi değilde programlar, adult ve gerekli birkaç bölümü kapatın bakalım misafirlere bak nasıl herkes üye olmak zorunda kalıyor sadece bir öneri saygılar

ama beyler hadi misafirlere kapattık diyelim...foruma üye olmak en fazla 3 dk nı alıyor :D:D:D ??(bi aktivasyon kodu fln olursa 5 dksını alır :p:p)

bencede kapatılsın. Hani böyle olursa kullanıcılar için daha iyi olucaktır. Ben şahsen daha hızlı bi hackhell taraftarıyım. Başlarım misafire. Üyelik parayla mı kardeşim.

bugün tam 1 ay oldu ben bu konuyu açalı http://www.hackhell.com/showthread.php?t=72517
nr yaparsak yapalım bence yönetım kesın kayıtsız bu konuda bu konu için çok şey sölendi ama hala bi çaresine baqılmadı onun için boşuna tartısıyoz bu konuyu reklam var o zaman forum misafirlere açık ama bizim zamanımızda forum misafirlere kapalıydı madem reklama tıkladı geldi çok merak ediyodu burayıı üye olsun yaww 2 dakkasını almıyo tekrar diyorum özellikle bu konuda yönetim hiç bişe yapmıyo ve bu yüzden bazen hh de gezinmek gerçek anlamda çile oluyo buda benım eleştirimdir hh yönetimine

Ya arkadaşlar çok önemli bi konu bu bir teşekkür butonuna basıyos 3 dakka bekle cevap yaz 5 dakka bekle tabi şanslıysan bi de sayfa görüntülenemediler yokmu insanı canından bezdiriyor.Misafirperverlikte bi yere kadar yani misafir ağırlayacağız diye canımızdan bezmeyelim.Bencede üye olmayan içeri bile giremesin doğrudan üyelik paneline yönlendirilsin Hackhelli merak ediyorsanız aramıza katılın gibi de bir mesaj verebiliriz....Sömürüye bi son verelim bence.....En azından sömüren adam bi teşekkür etmeyi öğrensin ............

HAŞAVRİ' Alıntı:
Kesinlikle Kapansin ...musafir 3 Gün Musafir Edilir Ondan Sonra Gelsin üye Olsun ...

tabi canim adamlar ev sahibi gibi hergun buradalar. utanmasalar tesekkur edip mesajda yazacaklar. bir ara vip bolumumuz vardi nereye kayboldu o bolum. bence misafirler konu basliklarini gorsun icerigi goremesin veya linkler misafirlere kapatilsin.mesela adam oyun bolumune girdi oyunla ilgili capslari felan gorsun ama arkadaslarin paylastigi linkler sadece uyelere ozel olsun. bizim forum haci baba tekkesi gibi uyelerde geziyor misafirlerde evin mahrem bolumleri vardir misafirler giremezler bizim mahremimizde paylasimlarimiz diye dusunuyorum...

Geri