!!!!!!artik Yeter!!!!!!

yamakası

New member
Reaction score
0

arkadaşlar sitede üyelerden çok misafirlerin bulunmasına ben artık tahammül edemiyorum..herhangi bir paylaşım veya vesairelerde gözden geçirenler hep misafir oluyor!...ben artık buna bi dur demenin zamanı geldi de geciyor bile bilhassa program veya güzel bir paylaşımda hep misafir çoğunlukta...

ben ce en kısa zaman da misafirlerin konu içeriğini görmelerinin kısıtlanmasını lazım ve bunu en kısa yapalım lütfen!...(site bu yüzden gerçekten yavaşlıyor)

Tamamıyla katılıyorum bu konuya çözüm getirilmesi şart. dediğin gibi site çok ağır bence, sayfalar arasında dolaşmak ve de en önemlisi cevap yazarken sürekli olarak "sayfa görüntülenemedi" hatası almaktan bıktım bende.:eek:

evet kardeşim sonuna kadar destek... ingilizce bölümü bunun başını çeken bolumlerden biri ogun bi baktım 23 misafir 3 üye okuyo kardeşim sömürün dedik öldürün demedik yav;)

bence de önemli yerleri kapayalım misafirler benimde dikkatimi çekio

95 (54 Kayıtlı üye & 41 Misafir)programlar

17 (3 kayıtlı üye & 16 Misafir)yardım konuları :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:

onemli yerler degilde butun foruma uygulansa daha iyi olur

Kesinlikle Kapansin ...musafir 3 Gün Musafir Edilir Ondan Sonra Gelsin üye Olsun ...

misafirlerin yüzünden sitede rahat rahat gezinilmiyor MAJESTE nin de dediği gibi bazı bölümler kapatılabilir..

evet bende katılıyorum. Hackhell üyesi olmayan paylaşımcı olmayan,paylaşımcılara destek vermeyenler konuları görmemeli.Ayrıca fofer ede hak veriyorum.Site eskiden cok güzel hızlıydı.Şimdi bi cevap yazıyorum,bekliyorda bekliyor.Sorun değil 2 dakikada gönderse yine cevap yazacaksak yazarız ama eskiden böyle değildi.Demekki yine eski halini alabilir.

Bence De Haklisin 70.000 E Dayandik Uye Olan Olur Zaten Misafirler Alip Cikiyo Diger Turlu Forum Acaip Derecede Yavasladi

Ustelik Imza Bile Kullanmadigimiz Halde

çok haklısın ama önüne geçmek biraz zor gibi adam paylaşım yapmadıktan sonra üye olsa ne olur bazı bölümlere mesaj sınırı getirilse belki daha iyi olur
umarım bi çaresi bulunur

Sonuna Kadar Arkandayiz Arkadaşiim AMA SÖMÜRGECİLİKTE BAŞLADI GİBİME GELİO

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
yönetime açsaydın bu konuyu
daha mantıklı olmazmıydı?
kararı verecek olan orası.
forumun geneli değil

Herkes görüşünü belirtmeliki yönetim ona göre karar alsın.

şimdi burada yazanların hepsi mod.
tabi bana laf söylemek düşmez ama mod arkadaşlar bir şeyi ya bilmiyorlar yada gözden kaçırıyorlar:)
misafirlerin hemen hemen tamamı google ve yahoo arama motorlarıdır ve index alırlar ve genelde siteler index zamanı kapıları açarlarki arama motorları içerigi tam olarak alabilsin diye:)
bence misafirlerin çok olduguna sevinin derim nacizane fikrim tabiki..
şimdi diyeceginiz ki size ters gelince dersiniz:)
ya kaç mesajın var sen ne karışıyorsun:)
eski bir hh üyesiyim ve bu yeni nickim

BANA KALIRSA BÜTÜN BÖLÜMLERİN MİSAFİR GİRİŞİNE KAPATILMASI DAHA DOĞRU OLUR..:eek: :eek:

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
yönetime açsaydın bu konuyu
daha mantıklı olmazmıydı?
kararı verecek olan orası.
forumun geneli değil

haklsın düşünmedim değil ama genel olarak bi nabız yoklayalım dedim

yirmibir' Alıntı:
şimdi burada yazanların hepsi mod.
tabi bana laf söylemek düşmez ama mod arkadaşlar bir şeyi ya bilmiyorlar yada gözden kaçırıyorlar:)
misafirlerin hemen hemen tamamı google ve yahoo arama motorlarıdır ve index alırlar ve genelde siteler index zamanı kapıları açarlarki arama motorları içerigi tam olarak alabilsin diye:)
bence misafirlerin çok olduguna sevinin derim nacizane fikrim tabiki..
şimdi diyeceginiz ki size ters gelince dersiniz:)
ya kaç mesajın var sen ne karışıyorsun:)
eski bir hh üyesiyim ve bu yeni nickim

herkesin fikrine saygımız war:):)

buraya dikkattttt

i9887_ads305z.GIF

Geri