Artık ya hep ya hiç... Yabancı adult resimler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By CaPTaiN

New member
Reaction score
0
Daha evelden bu bölüme mod olmak istemiştim paylaşımlarınla kendini kanıtlamalısın denilmişti... Baya uğraştım çabaladım ki ben aday olmayı daha düşünmüyordum ama J@CK@L arkadaşımın Yabancı Adult Flimler diye başlayan ve sonra Yabancı Adult Resimlere dönen adaylığı benide aday olmaya itti. Çünkü Dark Angel'in 2 Moderator bulunan yere Moderator olma talebi istemeyin demesinden dolayı aceleci davranmak zorundaydım. Sadece Yabancı Adult Resimler'de çok büyük paylaşımlarım war. Mod olmasamda bu paylaşımlarım sürecek ama oraya ikinci bir mod gerekiyorsa bunun ben olmam gerektiğini düşünüyorum. J@CK@L umarım beni yanlış anlamaz... :alkol:

Kaptan Adult A Girmediğim Için Yorum Yapamiyorum Ama Profilden Açtiğin Konulara Baktim Baya Bişeyler Yapmişsin.hakkinda Hayirlisi Neyse O Olsun Diyorum.

eet yabancı adut resimde konuların iyi profiline göre 61 konunun neredeyse hepsi adult:D

hayırlısı olsun ama

son söz yönetimin

bende fazla takılmıyorum ama baktığıma göre güzel işler yapmışsın hayırlısı neyse olsun..:)

baslıgın pek iyi diil di ya hep ya hic demissin ama yazıda anlatmak ıstedıını anlatmıssın umarım olursun jackal da olur ;) herkes olsun yani :p

demilles' Alıntı:
bende fazla takılmıyorum ama baktığıma göre güzel işler yapmışsın hayırlısı neyse olsun..:)

dostum öyle yerlere hiç takılmazzz :eek: :D

ben takılmıyorum desem yalan olur :cool:
ve güzel işler yapıyosun....hakkında hayırlısı. +1

hackhellde adultta gezdiğimde
burda en çok çalışan çabalayan arkadaşım olarak
By captain i gördüm bu yüzden benden +1 dostum umarım iyi yerlere gelirsin...

By_GeNcO' Alıntı:
dostum öyle yerlere hiç takılmazzz :eek: :D

ben takılmıyorum desem yalan olur :cool:
ve güzel işler yapıyosun....hakkında hayırlısı. +1

tamam ara sıra takılıyorum :D ne var yani döverim seni :mad: :mad:

By CaPTaiN' Alıntı:
Daha evelden bu bölüme mod olmak istemiştim paylaşımlarınla kendini kanıtlamalısın denilmişti... Baya uğraştım çabaladım ki ben aday olmayı daha düşünmüyordum ama J@CK@L arkadaşımın Yabancı Adult Flimler diye başlayan ve sonra Yabancı Adult Resimlere dönen adaylığı benide aday olmaya itti. Çünkü Dark Angel'in 2 Moderator bulunan yere Moderator olma talebi istemeyin demesinden dolayı aceleci davranmak zorundaydım. Sadece Yabancı Adult Resimler'de çok büyük paylaşımlarım war. Mod olmasamda bu paylaşımlarım sürecek ama oraya ikinci bir mod gerekiyorsa bunun ben olmam gerektiğini düşünüyorum. J@CK@L umarım beni yanlış anlamaz... :alkol:
dostum ben yabancı fılmler diye baslayan bır adaylık koymadım yabancı adult bolumune adaylıgımı koymusdum .aslında benım adaylıgımı bıraz okumus olsaydın daha memnun olurdum..
senın mod adaylıgına gelınce yangından mal kacırmaya benzettım:)(yanı 3-4 gundur olamayısım falan buralarda)
benım bu durumda yorum yapmam pek etik düşmez sanırım (daha benım adaylıgım devam edıyor)
artık ya hep ya hiç ??:eek: herşey mod olmak için miydi :eek:

senın ıcın en iisi olur inşallah....

captain,

bende adulta takılmadığım için pek yorum yapamıcam ama,

senin hakkında kötü düşünceler beslemiorum bunu bil yeter:)

karar yöneticilerin!..

J@CK@L' Alıntı:
dostum ben yabancı fılmler diye baslayan bır adaylık koymadım yabancı adult bolumune adaylıgımı koymusdum .aslında benım adaylıgımı bıraz okumus olsaydın daha memnun olurdum..
senın mod adaylıgına gelınce yangından mal kacırmaya benzettım:)(yanı 3-4 gundur olamayısım falan buralarda)
benım bu durumda yorum yapmam pek etik düşmez sanırım (daha benım adaylıgım devam edıyor)
artık ya hep ya hiç ??:eek: herşey mod olmak için miydi :eek:

senın ıcın en iisi olur inşallah....

Dark Angel'in mod adayı olmadan önce okuyun.. diye yazdığı bölümü okudum yabancı adult resimlerede mod olmak istedim ama artık sen olmuşun benim için mod olma olayı bitmiş bulunmaktadır... Çünkü 2 arkadaş olabiliyordu en fazla... Bi yönetici arkadaş kitlesin bu konuyu.. Ben gene Paylaşımlara dewam... :eek:

dostum paylasımlarına bende adulta gırdıgım surece rastlıyorum..cabaladıgın bellı ınsallah ıstegın bırgun gerceklersır...vazgecme yakısmazzz....

By CaPTaiN' Alıntı:
Dark Angel'in mod adayı olmadan önce okuyun.. diye yazdığı bölümü okudum yabancı adult resimlerede mod olmak istedim ama artık sen olmuşun benim için mod olma olayı bitmiş bulunmaktadır... Çünkü 2 arkadaş olabiliyordu en fazla... Bi yönetici arkadaş kitlesin bu konuyu.. Ben gene Paylaşımlara dewam... :eek:

madem ki kapansın istiyorsun, thread closed..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri