Artık sana bişey demiyorum.. Susuyorum. Kalbimi dinle..

turan_efe

♥♥ Romantik Serseri ♥♥
Reaction score
0
Hayat! Benden Aldıklarını Nerene Sokucaksın..!
Artık sana bişey demiyorum.. Susuyorum. Kalbimi dinle..

27zkjt3.jpg

345eq0p.jpg

2vbof49.jpg

2ekn19s.jpg

f2pkeo.jpg

3585hk2.jpg

v4yvrm.jpg

5ocpq1.jpg

2eb7jol.jpg

kafc03.jpg

15qqj3l.jpg

♥ Dilerim tanrıdan yüzün hiç gülmesin Yıllarca benim gibi sevip sende acı çekesin sevgimi bilmedin suç bende mi! seven çeker acıyı sevmeyen ne bilsin.. Bana aşktan bahsetme sevmek kim sen kimsin.

15gsggx.jpg

♥ Eğer bir gün beni unutursan öyle biriyle unut ki sana savurduğum KURŞUNLARIN önüne geçecek kadar cesur olsun..

[VIDEO]ibM5X0A2dJs&eurl=http://www.forumtayfa.com/romantizm-duygusal-yazilar/19864-ayrilik-resimleri.html[/VIDEO]

yüreğine sağlık...sevdiğine beddua edilmez be turan efe:(
çok güzel yazıydı.tşkrlr...

♥ En mutlu gününde yanında yoksa onunlayken bile onsuzluğu yaşıyorsan bil ki terk edilmişsindir yalnızlığı yaşıyorsun ama bilmeden.

[VIDEO]XFVCezrb3Hk&feature=related[/VIDEO]

♥ En mutlu gününde yanında yoksa onunlayken bile onsuzluğu yaşıyorsan bil ki terk edilmişsindir yalnızlığı yaşıyorsun ama bilmeden.

[VIDEO]XFVCezrb3Hk&feature=related[/VIDEO]

çok yalnızlık yaşadık ama hiç beddua edemedik sende etme boşver bigün mükafatını alırsın mutlaka...

güzel paylaşım saolll..
_______________________-

eline koluna emeğine sağlık hocam ama keşke beddua etmeseydin...ne bilim ilk başlarda sensiz yaşayamam derken bi kaç gün sonra böle konuşmak biraz ters gibi oluo...özelliklede erkekler için...erkek adam sözünün eri olmalı dimi:melek

emegine yüregine sagLik Teşekkürler RomantiK Cocuk :goz:

Geri