~~ Artık Resmen 327.Dönem Askerim ~~

torun Allah sabır versin 2007 de 315. dönemdim .. kısa dönemde askerliğin hiçbir zor tarafı yok aslında uzun döneminde yok ama boş boş beklemek bile adama koyuyor yani askerlikte canın sıkılıyor sadece 2-3 günde bi nöbet tutarsın biraz da amele işleri yaptıtırırlarsa yaptırırlar gerisi can sıkıntısı teskere beklersin..
acemilikte zorlanırsın biraz ve askerlikte mantık diye bişey arama bu niye böyle deme çünkü öyle olmak zorunda neden mantık yok çünkü :)

vatan vasifesini yerine getirmek hepimizin görevi takma kafana uğurlar ola güle güle git sağ salim gel :)

Allah Yolunu Açık Etsin,Hayırlı Teskereler.

merhaba birader. aynı devre gidecez askere. nereye düştüğünü yazarsan iyi olur. kim bilir bakarsın aynı yerde yaparız askerliği... 327. dönem askerlerine şimdiden hayırlı tezkereler...

tamam kardeşim ayın 10 nunda belli olunca yazıcam,sende yaz tamam...hayırlı tezkereler ...

bu arada tekrar teşekkür ediyorum tüm arkadaşlarıma...

Hayırlı teskereler.
Allah'a emanet ol.

Allah ailene we sana sabır wersin ..

sağ salim gidip aramıza dönmen dileğiyle, hayırlı teskereler ..

merhaba devrem bende askerim kısmetse 327. dönem

arkadaşlar bende 327.dönemdeyim, bakalım ayın 12'sinde neredeyiz. herkese hayırlı teskereler.

hayırlı teskereler
bi an önce gidip gelmen dilegiyle

merhaba. bende 327, dönemde silah altına alınacağım. ben kütahya'da havacı olarak yapacağım.Kütahya ya gidecek olanlar varsa yazarlarsa sevinirim.

Geri