Artık RapidShare GüvenLik KiLitLi

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
2dirplz.png

Akşam ewe geLince Rapid hesabıma girdiğimde “The Security Lock is inactive. With the activation you protect your files, your password and email address, as well as your RapidPoints against unauthorized Account access. Click the Lock to complete this action. Help” yazısıyla karşılaştım. İlk anda yan taraftaki kilit resmini görünce, yüklediğim dosyaların çoğu illegal olduğu için hesabımı durdurmuşlardır dedim :D [Önce KaRma'ya Sordum dai nedir bu die?] Sonra yarım yamalak ingilizcemle yazıyı okudum diyor ki;
Güvenlik kilidi aktif değil.Güvenlik kilidini aktif hale getirerek dosyalarını koruyabilirsin, parolan ve e-posta adresin korunur, yetkisiz birisi hesabınıza girip senin RapidPointlerini de kullanamaz.Güvenlik kilidini aktif hale getirmek için kilide tıkla.
Bende tıkladım.Hemen mail adresimi kontrol ettim.Mailde de diyor ki;

Dear customer,,
Your Account has been secured, the RapidShare Security-Lock is active.
The protection can always be deactivated again, by entering this code.
==============================
===========
Release-Code: xxxxxxxxx
========================================= Please keep the code save.
Best regards,
Your RapidShare Support Team
RapidShare AG
Gewerbestrasse 6
6330 Cham
Switzerland
Web: http://www.rapidshare.com
This message is confidential and intended for the recipient only. It is not allowed to copy this message, or to make it accessible for third parties. If you are not the intended recipient, please notify the sender by email.

Sonra girdim hesabıma baktım bu kez;

ax1e0l.png

The Security Lock is active. In order to move, and/or delete your files, changing your password and email address, or converting RapidPoints, unlock the Account by one click on the Lock. Help
Burda da şuan güvenlik kilidinin aktif olduğunu, dosyaları silmek, taşımak, mail adresimi ve şifremi değiştirmek, puanlarımı kullanabilmek için Güvenlik Kilidini deaktif hale getirmemi istiyor.
Hemen bir dosya silmeyi denedim;
This action is not possible. This Account is protected. The Account has to be unlocked, in order to complete this step.
gibi bir uyarıyla karşılaştım.Güzel uygulama olmuş, tebrik ediyoruz…

vay vay vay rapid aştı kendini desene be kanka:D

teşekkürler bilgilendirdiğin icin...point transferi yap bana :p

bak yarın bugun hesabın elden gidecek boşa gitmesin :p

ßu KaRMa'da FazLa oLdu ama :hhmanD

Şaka ßir Yana 3 Rapid HesaßImada uyguLaDIM Karma'yLa OrtaK KuLLandigimiz Pre hesaßTada aktif edeLim ßakaLim :hhmanD

Rapİd GÜvenlİk Kİlİdİ

email adresime gelen kodu giriyorum ama halen yeşil renk olmuyor sebep ne? ve flasget e yüklediğim dosyaları nasıl indirmeye devam edebilirim anlamadım gitti yahu

nasıl güvenlik kilidini aktif edecem

bu kiLidin dahi kırıLdığı ve hesaptaki puanLarın boşaLtıLdığı dahi oLuyormuş
arkadaşLara tavsiyem fazLa puan kastırıp hesabı şişirmeyin mazaLLah yazık oLur puanLarınıza =)
bir an evveL eLden çıkarmaya bakın =)

Teşekkürler bilgilendirdiğin icin

Geri