artık qidiyorummm...

gız dellendinmi..valla yolarım seni.bana cam acmadan nere gidiyomuşun.öle kolaymı kızım.valla gelirim oraya zaten tokatla arası baya vaarr yaa.nasıl geliyimmkii.ayyy...valla döverim ona göre..kız daha camle benim evi gezcektinya delii..ben pasta yapıp gözünün önünde yiycektimyaa.teyzesi sahranil daha öpücük atmıycak sana hıhhh küstük....

15664qf.jpg

foruma üye olduğumda ilk yardım istediğim kişi angel_ina idi. Hiç tereddüt etmeden bana yardım etti. Dolayısı ile forumda ilk tanıdığım kişiydi. Ayrı kalmana çok üzüldüm . Derslerinde başarılar dilerim . Buradaki yokluğun ben dahil bir çok kişi için çok zor olacak. En kısa zamanda dönmen umuduyla hayatının mutluluklar içinde geçmesini dilerim :(

Herhalde ikimizde birbirimize pek sevmoz angel..

yinede kolay gelsin başarılar... istediğin gibi olur herşey inşallah..

Nereye Yaff Yağmur Bizleri Unutma Konuştuğumuz Gibi Seni Bekliyoruz Aynı Mekanda Bizleri Özletme Geçikme :(

angel_ina sanki senin böle bi konunu daha hatırlıorum
öss için ayrılıorum die yazıodu
ama yanlışta olabilir bu yüzden kesin bişi söylemiorum

Hayatında sınavlar hiç bitmesin çünkü bittiği zaman bomboş sevimsiz bi hayatın olucak.
Bütün sınavların sonucu kalbin kadar güzel olsun
Hayatında Başarılar !..

yok öss için deyildi.. :)

ozamanda okul başlicaktı o yüzden qecıı olarak ayrılmıştım..

herşey için teşkler.. burda yazdıklarınız için çok mutLu oldummm :melek

fazla tanımam ama genede hackhellde 10 ayın varmış azdeil ii paylaşımda yapmışın oh oh hackhell seni unutmaz yani yine beklerizzzz

güle güle su dökün arkasından su gibi gitsin su gibi gelsin :(:(

oy oy oyy.. kendine iyi bak sende canum.. :(

en kısa zamanda bekliyoruz :=)

gız dellendinmi..valla yolarım seni.bana cam acmadan nere gidiyomuşun.öle kolaymı kızım.valla gelirim oraya zaten tokatla arası baya vaarr yaa.nasıl geliyimmkii.ayyy...valla döverim ona göre..kız daha camle benim evi gezcektinya delii..ben pasta yapıp gözünün önünde yiycektimyaa.teyzesi sahranil daha öpücük atmıycak sana hıhhh küstük....

15664qf.jpg

oyhh bitaneCim.. erzuruma qidince inş.. qirme fırsatım oLur, :melek ama şimdiLik böyLe oLması qerekioo :(

sahranil'ide yerim ben.. cook cook öp benim için mucmucmuc :aşk

anaaammmm bizde seni öpüyoss kocaman..ayy yaa selçuk gidiyo sen gidiyoonn,iki deliyle kemalle iboyla kaldık ortadaaa..onlarda giderse kendimi kötü hissederim valla..

Geri