Artık Oda Bekarlıga veda edenlerden =(

hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsın

ama ben yol yakınken bi daha düşün derim :)

Hackhell ' a & Hackhell Milletine HayırLı UğurLu oLsun...

Keşke Bende Birgün Büyüsemde Bende AyyinimLe EvLenebiLsem =)

:kihkihkih:

ömür boyu mutluluklar.ALLAH ayırmasın

Öncelikle selamlar arkadaşlar bayağıdır işlerim ve yaşadığım üzücü olayların yanı sıra gerçekten rabbim böyle güzel bir olayı nasip ettiği için şükürler olsun ve darısı hepinizin başına diyeyim güzel düşünceleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Solariz' Alıntı:
Bugün Majeste nin nişani vardı kendisini burdan evlilik yoluna bi adım daha atıgı ve hayatını paylaşıca o güzel insanı buldugu için tebrik ederim..
ve ben gene evde kaldım ah ah herkez evleniyo :vur
Sana dicek zaten sözüm yok kardeşimsin ölede kalıcaksın Bora ve AstronBnx yeride bende her zaman ayrıdır.

infatuate' Alıntı:
hayırlı olsun majeste, umarım şimdi olduğundan çok çok daha mutlu günleriniz olur =)
Sana gelince gelin hanım çok teşekkür ederim seninle tanışmak güzel ve unuttum sanma benden önce davrandınız siz Ben büyüğüm size sıramı vermedim :biggrin Senin de bundan sonra yerin bende ayrı bu arada bekliyorum sizi bize

Maximus sana da emeklerin için çok teşekkür ederim resimler harika gene konuşturmuşsun allah razı olsun bu güzelliklerini de unutmam şirine ile düğününüzde çıkarırım acısını merak etme

Bizi Yaratan yüce rabbim bana yaşattığı bu güzel gün gibi hepinize böyle güzel günler nasip etsin inşallah
Bu arada Hackhell deyim benim için başka foruma gitti diyenler varmış İnsan kendi forumunu bırakıp başka bi yere gidermi her zaman hackhell ölümüne hackhell:hhcool

ALLAH bır omur boyu mutlu etsın ben ogun msj atmıstım gıtmemıs galıba ama tesekkurum kayıda gecmıs. enteresan.

resmı begendıysen ne mutlu bana dahada guzel oclak sen merak etme. yarın ısım var bılıyosun ondan sonrakı gun yanıma gelırsın bıseler yaparız ;)

allah mesut bahtiyar etsin neslinizden hayırlı evlatlar versin.
burada yazanları okuyordum ve birkez daha farkettim hachell büyük bi aile ,,,, hayat yolunda attığınız bu büyük adımı tebrik ederim.

ALLAH Tamamına Erdirsin... MutLuLukLar

hayırlı olsun kardesım ılgınctırkı bu baslık gozumden kacmıs yenı goruyorum =( allah bır yastıkta kocatsın mutluluklar.

Geri