Artık Her Şeyin Sonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence -1 çünkü bi moda göre çok sertsin çok celallisin bianda parladınmı farkında olmadan çok kırıyosun mod oluncada aynı şeyi yeni üyeler yaparsan o üye '' bi mod bana böle davranıyosa olmaz'' diyip kaçabilir bundan dolayı şimdilik ----

Ortağıma katılıyorum -1

bence tam adamısın o bölümün; neden;

çünkü, sen her konuya mutlak olarak ii yada kötü yorumunu yazan birisin,
bu açıkca post sayından da belli :)
topic de acıyorsun...

bence neden olmasın, herkes oluyor mod, as. mod filan, sende ol yakışır..

adı üstün de Forum Gururu ;) boşuna yazmıo orada ;)

ben gereksiz oldugunu düşünüyorum ilk istegi deilmiş zaten :eek: forum gururu falan geçeceksiniz :D

bencede oraya 1 mod daha, fazla gelir ve forumdaki msj larınıda eklersek kırıcısın çoğu zaman -1

oranın moda gereksinimi yok ama ihtiyac duyulursa seni alırlar sanırım...

-1..............................

Eğer biri daha mod olucaksa o sen olabilirsin...Ama bence yeterli...

Abi sen bi çıktınmı çok kalp kırıyosun o yüzden -1 diyorum yani çok kırıcı laflar ediyosun.

neden olmasın +1

ahahahah herkes kalp kırıyo demiş. benim bi arkadaşımda muzdarip olmuştu hatırlıyor. ee tatlı dil yılan hesabı:goz:

arkadaşlar biliyorum bazen ben de kırıcı olduğumu geç anlıyorum ama Türkiye ve Galatasaray aleyhine yazılan yazılara ve Site içindeki haksızlıklara hiç tahammül edemem.ben Galatasaray bölümünde bile FB aleyhine yazılan yazılara karşı çıkıyorum. benim de huyum budur. daha dikkatli olmaya çalışacam

Arkadaslar kimler mod oluyo hh ye de uzunefemi olamicak allah askina yapmayin msj sayisi olsun üyelik tarihi olsun herseyinle mod olmasi gereken birisi ben kendisini sahsen tanimam ama forum da goze batan bi kişi iyi yada kotu sert olabilir ama soyle bi düsünün isterseniz kimler mod oluyo bence paylasimlarina forum a kattigi seylere ve en onemlısı bunu 1 ayda yapıpda mod olmak degıl zamanla olmasıdır uzunefede bu var isde ondan mod olmasi lazim :mad:

nerdeyse yazanların yarısı yazılarındakı tutumundan ve kırıcı olmandan sikayetci, ben acıkcası msjlarını takıp etmedım kıme ne tarzda yorumlar yaptıgınıda bılmıyorum ama bunca kısı senın bu tavrından sıkayetcıyse muhakkak vardır bı bıldıklerı... Dikkat etmeye calısıcam demıssın ama acıkcası o riski almayı dusunmuyorum önce dikkat etmeye calıs sonra bu teklıfını tekrar degerlendırelım uzunefe...

........-1........

Dark_Angel' Alıntı:
nerdeyse yazanların yarısı yazılarındakı tutumundan ve kırıcı olmandan sikayetci, ben acıkcası msjlarını takıp etmedım kıme ne tarzda yorumlar yaptıgınıda bılmıyorum ama bunca kısı senın bu tavrından sıkayetcıyse muhakkak vardır bı bıldıklerı... Dikkat etmeye calısıcam demıssın ama acıkcası o riski almayı dusunmuyorum önce dikkat etmeye calıs sonra bu teklıfını tekrar degerlendırelım uzunefe...
ßana Laf dü$mez AngeL yanlı$ anLa$ıLmasın avukatLıqınıda yapmıyorum uzunefe'nin. ßenim takip ettiğim kadarıyLa.. Uzunefe Etkiye tepki veriyor.. durduk yerde kimse kimseye karı$maz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri