Artık Her Şeyin Sonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar sitede üye sayısı artmaya başladı . bu nedenler hatalar da çoğalıyor . önceleri mod olmak istememiştim çünkü çok büyük sorumluluktu modluk benim için . ama baktım ki her gün açılan konular , tartışmalar , vs vs derken bi kere mod olmak için başvurdum , konu başka yerlere gitti . ben son hakkımı kullanarak tekrar Her Telden bölümüne mod olmak için sizlerden onay istiyorum .

sonuna kadar destek +10000000000000000000000000000

+1
ilk günden beri çalışmalarını biliyorum, umarım o günlerdeki gibi çalışmalarına devam edersin? :)

Hak ediyorsun

bence +1 kardeş

Uzunefe bende +1 kardeş ..!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

................-1................

-1
hertelden de artık neredeyse her user başına bir mod düşecek:D
3 TANE MOD BENCE YETERLİ HERTELDEN BÖLÜMÜ İÇİN....

yaptıkLarının yapacaklarının garantisidir kardeşim benden sana +1 :)

....-1....
demilles cash ve blade yeterince taşıyor orayı...

+1 diyorum...

+1 Doğru güzeL ßi karar vermi$sin.. ama ßu güzeLLiğe yönetimdeki modLar smodLar adminLer yöneticiLer nasıL yakLa$ır ßiLmiyorum ama kafamda ßi düşünce var sanırım öyLe yakLaşıLacak neyse ßen +1diyorum ..

ARKADAŞLAR LÜTFEN OYLARINIZI DUYGUSAL OLARAK VERMEYİN !.. ÇALIŞMALARA VERİLEN EMEKLERE GÖSTERİLEN VEFAYA DAYANARAK VERİN.. KişiseL probLemLerinizi ßir kenara koyarak verin.. ßu oyLar forumun geLeceğini etkiLeyecek .. ÇaLışanın hakkını vereLim..​

Edit: ßiraz Objektif ßakıcak oLursak.. $u an ßen Cash_13'ü görüyorum iLgiLinen diğer modLarı pek görmüyorum konuLara müdahaLe ederken Smod iLgiLeniyor çoğu zaman Gerçi ßen ak$am 7 den sonra giriyorum onLine oLduqum sürede gördüğüm ßu..... ßu açığı kapatıcaktır uzunefe..

benden +1 umarım isteğine kavuşursun.:Sopa

ehhh bea kardeşim yaa:(
keşke biraz daha bekleseydin 3 tane mod war şuanda yaa ondan dolayı
bazı kişilerin dediği gibi biraz sinirli bi kişisin galiba,sert cıkışların oluyo ama calışmaların güzel ben inanıyorum ki o davranışların düzelir.
bence şans verilmeli +0.8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri