Artık GOOGLE istemiyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Tüm Günümü HH'nin Sayfalarında Dolaşırken Neden Google'dan Arama Yapıyoruz.

HHİZLE
HHTUNNEL
HHOYUN
HHRESİM

Bunlar biz HH üyelerinin internet kullanımına oldukça katkı sağlamıştır.
Yalnız bunun yanısıra birde şu GOOGLE'dan kurtulmak için adminlerimizden ricam

bunların yanına birde
Arama Motoru gibi birşey iyi olur diye düşünüyorum.
HHARAMA - HHSEARCH

Anlamadım demek istediğinizi? Internetin tamamını kapsayan arama motorundan bahsediyorsanız zaten olucak iş değil.
Forum içi arama içinde /search.php mevcut zaten?

Anlamadım demek istediğinizi? Internetin tamamını kapsayan arama motorundan bahsediyorsanız zaten olucak iş değil.
Forum içi arama içinde /search.php mevcut zaten?

Sanırım Google destekli, hackhell içerisinde arama yapabilecek bir sayfa istiyor arkadaşımız.

Sanırım Google destekli, hackhell içerisinde arama yapabilecek bir sayfa istiyor arkadaşımız.

Hmm Google istemiyorum deyince ben başka türlü anladım sanırım : )
Peki google destekli aramayla /search.php arasında ne fark var? Orda da detaylı arama yapabiliyoruz?

google rakip olalım anlamında diyorsan şu an birazcık imkansız gibi birşey ama google destekli arama iyi olur.

Hali hazırda hackhell de google destekli arama yapmak isteyenler google arama çubuğuna

site:hackhell.com aramak istediğiniz herneyse işte, yazdıkları zaman tüm sonucları görebilirler

Örnek: site:hackhell.com neccko - Google'da Ara

Hmm Google istemiyorum deyince ben başka türlü anladım sanırım : )
Peki google destekli aramayla /search.php arasında ne fark var? Orda da detaylı arama yapabiliyoruz?

Arama da sıralamanın doğruluğuna güveneceğin kaynak.
vbulletin mi? google mi (indexli olduğunu varsayarak)?

belki sadece hackhell içi olmaz ama şöyle olur .. google ' ın aynısı olur sadece google yazan kısımlar hackhell yazar ve hackhell içinde ararmış gibi gösterir ama bulduğu sonuçlar google'daki sonuçlardır ...

Handy Cafe

' de görmüştüm

Forum içerisindeki search.php'den bahsetmiyorum.
Google'a rakip gibi birşey olalım diyorum. Bu mümkün değilmi?

Aslında Furkan'ın söylediği şeyde olabilir.
Yani forum içinde forum dışı arama gerçekleştirirsin ancak google destekli olabilir. Ama o zaman yine google var.

ya bu kadar saçmalamayın artık 18 yaş altına hackhell üyeliği vermeyin 30 milyarlık gooleye mi rakip olacak bi forum sitesi bu ne biçim saçmalık

google bir site dir.Hh gibi. İnterneti dizinleyen bir sitedir.Google gibi bişey yapsa zaten bu siteyle uğraşmaz bu siteyi yapanlar.Giderler google ' da bir mevki bulacakalrından eminim :D Veya daha iyisi :D

ya bu kadar saçmalamayın artık 18 yaş altına hackhell üyeliği vermeyin 30 milyarlık gooleye mi rakip olacak bi forum sitesi bu ne biçim saçmalık
Öncelikle Burada Tartışacaksan Adam Gibi Ve Kurallara Uyarak Konuşacaksın.Fikir Sana Doğru Gelmiyor Diye Hemen "Saçma" Lafını Kullanamazsın.Sen Kimsin de "Saçmalamayın,18 Yaş Altına Üyelik Vermeyin" Gibi Şeyler Söylüyorsun ?:cursing:

Bence Olursa İyi Olur Olmazsa Da Çok Önemli Değil.Teşekkürler Murat Abi...

google herkezin bildigi üzere çok saglam alt yapıya ve uzun yılların vermiş oldugu bir birikime dayalı maddi sıkıntısı ve kaygısı olmayan büyük bir sitedir bu sektördeki en büyük arama moturu olmakla birlikte rakipsizdir. bizimde google rakip olmak gibi bir düşüncemiz olamaz ama bu şu anlamada gelmez hh serisinde bir arama motoruna yer yok demek yanlış olur sırası geldiginde onuda yapar degerli üyelerimize sunarız belki bi google olmayabilir ama bizim için önemli bir yeri olan desteklerinizin neticesinde güzel yerelere gelebilicegi bir site olabilir.. neden olmasın:closedeyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri