artık a. mod olarak başlamak istiyorm.. Atatürk için çalışmak istiyorm..

dHipfR££z£ mod olmak istiosun ama forum kurallarını hala bilmiomusunda flood yapıosun?

bnm yorumum bununla aynısı
CHI€F' Alıntı:
hiç paylaşım yapmadan görev istemek ilginç

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675

1. Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir.. (Kesinlikle basvurunuzda eğer görev verilirse şukadar arşivim var şukadarını paylaşırım,bölüme şunları şunları eklerim gibi saçma msjlar yazmayın... Şunu asla unutmayın hiçbirzaman bişeyler vermeden bişeyleri alamazsınız... )

°o_Oкızıℓαкяєρo_O° ..
cvp wermicem diorm ama zararlı çıkıcam,
flood yapmak alışkanlıım diildir ama şu anda internet bağlantım berbat durumda,mesaj yolluyorm,gitmio..sonra gene açıyorm bakıyorm gitmiş çok karışık yani....bilerek yapmadığımı bil,yorumlrınızı okuyorum teşekkürler..
bundan sonra hiç yorum yapmıcam bu başlık altında..;)

fatu' Alıntı:
Mdoluk olsunda neresi olursa olsun mantığıyla hareket ettiğini sanıyorum..! Birde hemen her yerde birisi yeni bi konu açıyor hemen onu taklit ediyorsun gibi düşünüyorum..!

Bu yüzden senin baya bi zamana ihtiyacın görev ve bu tabuları yıkman için..!

-1

Aynen katılıom -1

kardeş herşey mesaj atma sonucunu bekle olayın derim ;) aslında + vercektim amaherşeye cevap veriyosun umarım benim mesajıma vermezsin ayrıca bölümde çok yeni 1 tane moda bile ihtiyacın olup olmaması konusunda karasız bir halde sıpaya + vermişken sana da + veremem -1

Okudum yazılanları baştan sona kadar... Bence çok fazla üstüne gitmişsiniz... Bu yaptığınız ayıptır...

Eğer arkadaş kendini hazır hissetmeseydi bu konuyu açmazdı zaten...

Üstelikte devamlı online olan bir üye...

Ve üstüne üstlük ben MOD adayıyım dememiş... Asistan mod adayıyım demiş...
Bu işi önce denemek istemiş... Ne kadar kıvırabileceğin görmek istemiş... Olaya balıklama dalmamış...

Oyum +++++1905 dir...

Genç arkadaşımızın bu işi kıvırabileceği kanaatindeyim...

Üstüne giden olursa daha fazla bende karşılık vereceğim....

teşekkür sayın az geldi bana.. insanları ödüllendirmesini öğrenmelisin :) ayrıca uzun suredir aramızdasın umarım senin için hayırlısı olur..

+ 1 diyorum.. hayırlısı olsun. Karar yönetimin ..

şimdi deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim...bir mesajı göndermek istediniz..mesajı yazdınız ve cevabı gönder tuşuna bastınız ...biraz beklediniz ama hala bişey gelmedi haliyle bir dakikayı geçti tekrar baştınız ne oldu mesaj ikilendi...

diyeceğim şu cevabı gönder tuşuna basmanızla gitmesi aynı saniyeden bile düşüktür..fakat biz bunu farkında değiliz.ve tekrarlıyoruz...her ne olursa olsun o mesaj gitmiştir sayfayı yenilemeden tekrar göndermeye çalışmayalım...

evet sevgili dostum gelelim senin mod adaylığına görünen o ki biraz daha zamana ihtiyacın war...bi yerlerde görev alma şevkini tahmin edebiliyorum ama önce üyeler arasında bi yerlere gelmelisin..bu değeri kazandıktan sonra tekrar başwur burda her zaman çalışacak birilerine yer wardır

Mod olmak ıcın yeterli olgunluga sahıp değilsin. İStediğin bölümde Atatürk bölümü
Daha ciddi ve olgun birisi olması gerekir.

FéRvénTßQY' Alıntı:
Okudum yazılanları baştan sona kadar... Bence çok fazla üstüne gitmişsiniz... Bu yaptığınız ayıptır...

Eğer arkadaş kendini hazır hissetmeseydi bu konuyu açmazdı zaten...

Üstelikte devamlı online olan bir üye...

Ve üstüne üstlük ben MOD adayıyım dememiş... Asistan mod adayıyım demiş...
Bu işi önce denemek istemiş... Ne kadar kıvırabileceğin görmek istemiş... Olaya balıklama dalmamış...

Oyum +++++1905 dir...

Genç arkadaşımızın bu işi kıvırabileceği kanaatindeyim...

Sen neden yorumunu yapıp kenara cekılmıyorsun böyle üyeler arasında
Battal Gazı kimiğline bürünuyorsun anlamadım.

Henüz Senin O Bölüm Mod'luğu İçin Erken Olduğunu Düşünüyorum -1 Ama Önün Açık Çalışmaya Devam Et.

yetersizsin ve bazen forum kurallarına aykırı geliyosun şu an için -1 zaten bölümde pek paylaşımın yok..

J@CK@L' Alıntı:
Mod olmak ıcın yeterli olgunluga sahıp değilsin. İStediğin bölümde Atatürk bölümü
Daha ciddi ve olgun birisi olması gerekir.

Sen neden yorumunu yapıp kenara cekılmıyorsun böyle üyeler arasında
Battal Gazı kimiğline bürünuyorsun anlamadım.

J@CK@L abi msjını daha yeni gördüm... daha önce görsetdim daha önce cvp verirdim...

Öncelikle o bnm arkadaşım... Tabi ki onu savunacağım... Biz size birşey dediğimizde bütün modlar nasıl cvp yazıyorsa siz söylediğinizdede bütün userların savunma yapma ve cvp yazma hakkı vardır...

Şimdi neden battal gazilik yaptığımıda söyleyeyim sana... Çünkü bu şekilde başvuran ve alaycı tavırlar ile başvurusu red edilen birkaç arkadaşım daha oldu ve onlar şimdi Hackhell de soğudular sayenizde...

Normal insanlar gururu ile oynayanların yanlarına bir daha gitmez belki sende fark etmişsindir...

Bu arada senin bu yaptığında battal gaziliğin aynısıdır;)

Başta anlaşamamıştık seninle ama şimdi en azından saygı duyduğum insanlardan birisin... Bırakta bu öyle kalsın...

FéRvénTßQY' Alıntı:

Sana savunma dıyen yok zaten. Sadece burda artıslık yapma bu tür cumlelerle..

jakal battal gazilik yapmayın dedıyse yapmayın
bu kelimeyi bizim reis çok kullanır burda birinin kullanması çok ilginc geldi ondan yazdım

adam mod olmuş olmamış ama kımse burda fedailik yapmasın çünkü sökmüyoo

J@CK@L' Alıntı:
Sana savunma dıyen yok zaten. Sadece burda artıslık yapma bu tür cumlelerle..

Benden yaşça büyük olan bu abimin söylediklerini saygı ile karşılıyorum...

Ama abi kabul et, seninde kullandığın cümleler tartışmaya teşvik edici... Mesala bir artistik yapma lafını biz genelde kavgaya başlama amaçlı kullanırız biliyorsun...

Neyse konuyu fazla uzatmayalım çünkü şimdi araya bir sürü kullanıcı girip forum kirliliği yaratacaklar...

Son sözüm:

Hiç bir mod ve smodtan korkum yoktur ancak hepsine saygım vardır. Ancak onlarında bana ve diğer userlara saygılı olmasını bekliyorum... çünkü biz varsak bu forumda var. Biz yoksak burasıda olmaz...

Ha olur ama nasıl olur? Siz kendi aranızda yazışır durursunuz;)

EDİT:"Hiç bir mod ve smodtan korkum yoktur" dan kastım:

Bende 6 sitede adminim ve 1 sitede de smodum... Ama ben bunları asla yapmadım....

-1.............................

FéRvénTßQY' Alıntı:
Ha olur ama nasıl olur? Siz kendi aranızda yazışır durursunuz;)

Bunlar reklam kokan hareketler.Bu söze bişey demıyecem =)

FéRvénTßQY' Alıntı:
EDİT:"Hiç bir mod ve smodtan korkum yoktur" dan kastım:

Bende 6 sitede adminim ve 1 sitede de smodum... Ama ben bunları asla yapmadım....

bak cok başarılısın bu işlerde ama heralde bılıyorsun kı burda senın artisce söylenmış lafından dolayı bunları konusuyoruz.Benım degıl yani;)

Üyeyken böyle konusuyorsan admınken sen daha güzel konusuyorsundur emınım.

Yazacaklarım bu konuya bu kadar.Bana cevap verdırecek bişiler yazmazsan sevınırım..
konuyu cok saptırdık cunku

Geri