Artık Ütü ErkekLerin İşi ..

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Dünyanın erkeklere özel ilk ve tek ütüsü Philips Iron For Men GC4490, ütü yapmayı zevkli hale dönüştürerek sizi zahmetli kırışıklar ile mücadelede bir adım öne geçiriyor. Gelişmiş Philips teknolojisi ile üretilen GC4490, günlük hayatın ritmine uyum sağlayıp, güçlü performansı ile kırışıklıkları kolayca yok ediyor. Philips Iron For Men GC4490’ın benzersiz sivri buhar ucu sayesinde cepler ve düğme araları gibi ulaşılması zor kısımlara rahatça ulaşılarak ütü yapmanın keyifli tarafı keşfediliyor.

120 gr/dk güçlü buhar çıkışıyla pamuklu ve keten gibi inatçı kumaşlarda bile en derin kırışıklıkları giderirken, erkeklere jilet gibi bir görünüme sahip olma fırsatı veriyor. Çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı özel Anodilium tabanı ile her kumaş türünde ideal kayganlık ve güçlü buhar çıkışı sağlayan Philips Iron For Men GC4490, çift etkili kireç önleme sistemi ile de kireç problemini ortadan kaldırıyor.

Erkekler için özel olarak tasarlanan alet çantası görünümündeki kit ile birlikte satışa sunuluan GC4490, diğer ütülerden farklı olarak maskülen çizgiler taşıyor. Philips Iron For Men GC4490, gösterişli hatları ve metalik çizgileri ile mükemmel performans ve fütüristik tasarımı buluşturuyor.

Sen ütüyü yap ßen gezmeye gidiyorum diyen ßayanlara duyuruLur :)

ütü ve erkekler çok ters hehe

Ütü Kadınların Eline Yakışan Bir alettir Öylede Kalmalı Bence :utan

Bekarken hadi de erkek adam evliyse ütü yapıyorsa gözüme görünmesin =).

Bıyıklı üstünde fanila altta don ütü yapan bir erkek, çok iğrenç bir portre oldu.

Bekarken hadi de erkek adam evliyse ütü yapıyorsa gözüme görünmesin =).

Bıyıklı üstünde fanila altta don ütü yapan bir erkek, çok iğrenç bir portre oldu.

zaten bence don fanila dolaşan adam kendi başına iğrenç bir portre :lol:

ya tamam her bayan gibi eşim yardımcı olsun isterim ama işin tamamen erkeğin üstüne yıkılmış olmasınada karşıyım.ne bileyim zorda kalmadıkça eşi dururken erkek ev işi yemek vs yapmasın =)

valla annemi fazla yormamaya çalışıyorum gömlek hariç kendim ütülemeye çalışırım pantolonumu t-shirtlerimi gömlek çok zor la beceremiyorum bi türlü

Anneme Söylüyorum Yapmam Diyor EvlenDe Hanımın Yapsın Mecburen Ütü EllerimizDen Öpüyor : )

Kırk yılda bırde olsa yapmaları gerek...anlasınlar nasıl bırsey oldugunu :)

Yakışana yakışır...

zaten bence don fanila dolaşan adam kendi başına iğrenç bir portre :lol:

ya tamam her bayan gibi eşim yardımcı olsun isterim ama işin tamamen erkeğin üstüne yıkılmış olmasınada karşıyım.ne bileyim zorda kalmadıkça eşi dururken erkek ev işi yemek vs yapmasın =)

Bu post foruma kazınsın istiyorum ilerde delil olarak kullanabileyim :001_cool:

bizim işletmede genelde ütü işini ben yaparım. :lol: ama tabi bu sanayi tipi ütü olduğu için elimde bir garip durmuyor diye düşünüyorum. yani müşterilerimizin %90 ı bayan olmasına rağmen kimse garipsemiyor.:hhmencool:

Aslında ben erkeklerin bir çok bayanlardan daha güzel ütü yaptıgına sahit oldum.Tek çizgi ve gayet muntazam :)
Ütü yapmasını bilmeyen bir esi olursa ona öğretirken eğlenceli dakikalar bile geçirebilirler.

sırf ütü işini erkeğe kakalamak için yapmışlar. yemezler philips

Geri