Artık Üniversiteliyim xD

Öncelikle hayırlı ugurlu olsun...

Isparta küçük ama güzel bir şehirdir. Sakin bir okuldur. Antalya ya burdur a ugramadan gitme şansın var direk yeni yol açılmış burdura ugramayan. Zaten burdur 35 km falan.

Benim için eğridir e git taze dişli balık dedikleri balığı salçalı ve sarımsaklı yogurtlu sosu ile ye...

Denizli ve burdur a trenle çok ucuza gidersin hatta aydın söke ye kadar devam güzergahı sen bul işte.

Antalya ya sık inersin 1. yılın sonunda bıkmaya başlarsın.

Çok büyük bir şehirden gitmiyorsan Isparta öğrenci masrafları kalacak yer vb. yönlerden seni üzmez çok şatafatlı bir öğrencilik beklentilerin yoksa....

Ben 1995 te mezuniyetle ayrıldım o bölgeden arada bayağıda gelişmiştir.

Baktıgın olmuyor dikey geçiş için çalışırsın... Hayırlı olsun ... Sağlıkla kalınız.

(1995 üniversite mezunuyuz dedik yaşımız ortaya çıktı iyimi? Yaşlandık gayrı ne yapalım 40 mıza geldik. Ama şaka maka 15 koca yıl geçmiş ya bu okul biter mi diye isyan ederken...)

Aslında Büyük Bir Hayal Kırıklığı Oldu Benim İçin.Abant İzzet Baysal Üni Kamu Yönetimi İkincil Öğretimini ÖSYM Kılavuzuna Göre 50 Bin Kişi Fark Atarak Almam Gerekiyordu.Fakat Sonuçlara Baktığımda 18.Tercihim Olan ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ'ni (İÖ) Kazandığımı Gördüm.Sonuçta Burası Geldi Ve Gitmem Gerekiyor.Ben Isparta Hakkında İyi Şeyler Duydum.Antalya'ya Falan 1 Saat Uzaklıktaymış.Sizce Nasıl ?

kardeşim öncelikle hayırlı olsun ama ilerde işin çok zor olcak artık herhangi bir üniversiteden mezun olmak yeterli değil üniversitenin geçerliliği ve imajı çok önemli kısacası ankara ve istanbul üniversiteleri harici binevi göstermelik gibi sevkini kırdıysam kusura bakma ama bana göre gercek böyle

Şehiri,Gezmeyi Değil de Ders Çalışmayı,Birşeyler Kapmayı,Başarılı Olmayı Düşünsen Daha Güzel Olur,Bence Bunlara Odaklan Yıldan Yıla İş Bulmak Güçleşiyor,Devlet Kapısı Kapanıyor.Gezme Tozma Eğlence Çabuk Bitiyor. ;)

Kardeş üniversite de hayatını yaşamaya bak ne yaparsan öğrenciyken yaparsın. Gez, toz, eğlenmene bak. Bitirdikten sonra sap gibi (ben) kalırsın :DD

Millet işi gücü bırakmış coğrafi bilgi veriyo :D

Hafta sonları plaj partileri için ideal bi üniversite. [Antalyaya yakınlığından dolayı =) ]

Ama Isparta küçük bi şehir.Ankara İstanbul gibi metropollerden giden insanlara sıkıcı gelebilir.

Sen ders çalışmaya gideceğin için bi sorun yok ama dimi :D

Öncelikle hayırlı ugurlu olsun...

Isparta küçük ama güzel bir şehirdir. Sakin bir okuldur. Antalya ya burdur a ugramadan gitme şansın var direk yeni yol açılmış burdura ugramayan. Zaten burdur 35 km falan.

Benim için eğridir e git taze dişli balık dedikleri balığı salçalı ve sarımsaklı yogurtlu sosu ile ye...

Denizli ve burdur a trenle çok ucuza gidersin hatta aydın söke ye kadar devam güzergahı sen bul işte.

Antalya ya sık inersin 1. yılın sonunda bıkmaya başlarsın.

Çok büyük bir şehirden gitmiyorsan Isparta öğrenci masrafları kalacak yer vb. yönlerden seni üzmez çok şatafatlı bir öğrencilik beklentilerin yoksa....

Ben 1995 te mezuniyetle ayrıldım o bölgeden arada bayağıda gelişmiştir.

Baktıgın olmuyor dikey geçiş için çalışırsın... Hayırlı olsun ... Sağlıkla kalınız.

(1995 üniversite mezunuyuz dedik yaşımız ortaya çıktı iyimi? Yaşlandık gayrı ne yapalım 40 mıza geldik. Ama şaka maka 15 koca yıl geçmiş ya bu okul biter mi diye isyan ederken...)

Abi , Verdiğin Bilgiler İçin Çok Teşekkür Ederim.İnşallah Hayırlısı Olur :)

Kürşat tebrik ederim hayırlı olsun :)

Teşekkür Ederim Selin'cim :)

Millet işi gücü bırakmış coğrafi bilgi veriyo :D

Hafta sonları plaj partileri için ideal bi üniversite. [Antalyaya yakınlığından dolayı =) ]

Ama Isparta küçük bi şehir.Ankara İstanbul gibi metropollerden giden insanlara sıkıcı gelebilir.

Sen ders çalışmaya gideceğin için bi sorun yok ama dimi :D

Kesinlikle Öyle.Ders Çalışmaktan Başka Ne İşim Olabilir Ki :001_cool: :durdurun

Herkese Çok Çok Teşekkür Ederim :)

Tebrik ederim.

Bende İkinci Üniversitemi kazanmış bulunmaktayım. Yeppa ... :)

ei3w9j.jpg

Seneye sınava gireceklere şimdiden başarılar :D

Tebrik ederim.

Bende İkinci Üniversitemi kazanmış bulunmaktayım. Yeppa ... :)

ei3w9j.jpg

Seneye sınava gireceklere şimdiden başarılar :D

O Zaman Seni İki Kez Tebrik Etmek Lazım Üstad , Biz Birinciyi Kazanana Kadar Neler Çekiyoruz :smile:

Fringe Tebrikler,

Sivas'a Okumaya Gideceksen Haberim Olsun PM at bana,Ev Vs.İçin Yardımcı Olabilirim :)

Teşekkürler abi. Sivas'a gideceğim abi kesin olarak. Tamam abicim sen merak etme ben sana pm atarım ;)

tebrıkler arkadasım basarılar dılerım

HayırLı OLSun BakaLım ;)

Çok Teşekkür Ederim :smile:

Geri