Artık Üniversiteliyim xD

kursat

New member
Reaction score
0
Aslında Büyük Bir Hayal Kırıklığı Oldu Benim İçin.Abant İzzet Baysal Üni Kamu Yönetimi İkincil Öğretimini ÖSYM Kılavuzuna Göre 50 Bin Kişi Fark Atarak Almam Gerekiyordu.Fakat Sonuçlara Baktığımda 18.Tercihim Olan ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ'ni (İÖ) Kazandığımı Gördüm.Sonuçta Burası Geldi Ve Gitmem Gerekiyor.Ben Isparta Hakkında İyi Şeyler Duydum.Antalya'ya Falan 1 Saat Uzaklıktaymış.Sizce Nasıl ?

Hayırlısı Olsun..

Aslında Büyük Bir Hayal Kırıklığı Oldu Benim İçin.Abant İzzet Baysal Üni Kamu Yönetimi İkincil Öğretimini ÖSYM Kılavuzuna Göre 50 Bin Kişi Fark Atarak Almam Gerekiyordu.Fakat Sonuçlara Baktığımda 18.Tercihim Olan ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ'ni (İÖ) Kazandığımı Gördüm.Sonuçta Burası Geldi Ve Gitmem Gerekiyor.Ben Isparta Hakkında İyi Şeyler Duydum.Antalya'ya Falan 1 Saat Uzaklıktaymış.Sizce Nasıl ?

Isparta çok düzgün çok düzenli bir şehirdir. Kışları sert geçebilir ama yazları sıcaktır , nem normaldir. Antalya'ya 1 saat değil yalnız. Arada Burdur var çünkü :D 2 saati bulur neredeyse. Hayırlı olsun tekrardan.

Isparta çok düzgün çok düzenli bir şehirdir. Kışları sert geçebilir ama yazları sıcaktır , nem normaldir. Antalya'ya 1 saat değil yalnız. Arada Burdur var çünkü :D 2 saati bulur neredeyse. Hayırlı olsun tekrardan.

Verdiğin Bilgiler İçin Çok Teşekkür Ederim :001_smile:

ısparta güzel yer ufak böyle.tek sıkıntısı çeşmeden su içemeyeceksin.ıspartada okuyan bir arkadaşım var oda sürekli şişe su almak zorunda kalıyor.çünkü ıspartada musluklardan akan su dişleri fena çürütüyormş.gittiğimde bende gördüm sokakta adamların alayının dişleri çürük

ısparta güzel yer ufak böyle.tek sıkıntısı çeşmeden su içemeyeceksin.ıspartada okuyan bir arkadaşım var oda sürekli şişe su almak zorunda kalıyor.çünkü ıspartada musluklardan akan su dişleri fena çürütüyormş.gittiğimde bende gördüm sokakta adamların alayının dişleri çürük

O civardaki şehirlerin sularında kireç miktarı çok fazla. O yüzden yapıyor olabilir. Çaresi belli musluklara filtre takar , içme suyunu da damacana ile getirtir artık :) Sonrası belli işte öğrenci hayatı.

Öncelikle Hayırlı olsun arkadaşım. Isparta gerçekten güzel bir şehir. Zamanında Akdeniz üniversitesinin fakülteleri vardı ıspartada, bu fakülteleri akdeniz üniversitesinden alıp süleyman demirel üniversitesi olarak yapılandırdılar, ancak merkez kampüs yerleşkesi ve ilçelerine yeni yapılan fakülteleri ile epeyce büyüdü, yani senin anlayacagın derme çatma bir üniversite olmaktan çok hızlı sıyrıldı. Sosyal yaşama gelince; ıspartanın içinde ögrenciler için çok lüks mekanlar bekleme, ama antalya 114 km (Yeni yoldan Burduru falan görmüyosun giderken) her 15 dakikada araba kalkıyo karşılıklı antalya ısparta arası, sabah antalyaya gidip gece 11 de dönebilirsin. ayrıca egirdir gölü 20 dakikalık bir mesafede ve bence egirdiri görünce çok seveceksin. Kısacası ısparta gayet iyi ve sevebilecegin bir şehir.

İnşallah Hakkımızda Hayırlısı Olur , Herkese Çok Teşekkür Ederim :d Su Mevzusunda Da Anlaşılan Damacanaya Devam :durdurun

hayırlı olsun kardeş bizde karadeniz teknik yani trabzon yolcusuyuz :001_smile:

üniversiteli olunca mı aklına geldi forum..epeydir yoksun..=)

tebrik ediyorum..başarılar diliyorum..

yusufleite; benim kuzenim de seninle aynı ünivde okuyacak..bugün haberimiz oldu..maden mühendisliğini kazanmış o da..=)

oh ohh hayırlısı olur kardeşim inş. =)

kuzene burdan selam olsun =)

üniversiteli olunca mı aklına geldi forum..epeydir yoksun..=)

tebrik ediyorum..başarılar diliyorum..

yusufleite; benim kuzenim de seninle aynı ünivde okuyacak..bugün haberimiz oldu..maden mühendisliğini kazanmış o da..=)

Abi Artık Yapacak Başka Bir Şey'imiz Yok.Beni Eskisi Gibi Sık Sık Göreceksiniz :D

inşallah..fazla özletme kendini..=)

Geri