ArsenaL 0-0 F.Bahçe [ŞL 4 Hafta Maçı] [Tek BaşLık]

Allah yardımcımız olsun bence kaç olacağını arsenalli oyuncuların o anki psikolojisi belirleyecek ne kadar isterlerse o kadar atarlar fenerin yapacağı çok bişey yok

geçen sene olsa direk fenere verirdim iddaada süprizlerde de olsa .. ama şimdi direk üst basıcam :D

Wenger: Saygı duyuyoruz ama...

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, düzenlediği basın toplantısında sarı-lacivertli takıma saygı duyduklarını ancak rakip kim olursa olsun sahalarında oynayacakları tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi.

37111.jpg

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın Fenerbahçe ile yapacakları maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında, ''Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz, güzel futbol oynuyorlar. Ancak biz de evimizde oynuyor olacağız'' dedi.

Maça hazır olduklarını ifade eden Wenger, gruptan çıkmak ve sahalarında oynayacakları tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi.

Wenger sakat oyuncular Gallas ve Walcott'un Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyeceklerini de sözlerine ekledi.

Deneyimli teknik adan, İngiliz basın mensuplarının takımdaki cesaret eksikliğine ilişkin soruları üzerine, ''Takımınız cesur değil eleştirilerine katılmıyorum. Takımım, yeterince cesur. Ancak rakip takımın oyuncuları, sizi sakatlamak amacıyla sahaya çıkıyorsa, buna yapabilecek bir şey yok. Burada sizden beklenen, yalnız kendi oyununuzu oynamak, oyunu kendi istediğiniz şekilde sürdürmek ve başka şeylerden etkilenmemeye çalışmaktır'' şeklinde konuştu.

Oyuncularından, sahada kalitelerini ortaya koymalarını, kulüp ruhunu ve birliğini sergilemelerini isteyen Fransız teknik adam, başarının ancak bu şekilde geleceğini savundu.

Takımını, her zaman daha iyiye götürmeye çalıştığı söyleyen Wenger, oyuncularının haksız eleştirilerden etkilenmemesi için de elinden geleni yaptığını kaydetti.

Wenger, Carlos Vela'ya ilişkin bir soru üzerine de 19 yaşında, oldukça genç bir sporcu olan Vela'nın, ileride iyi bir noktaya geleceğini iddia etti. Vela'nın gol atma yeteneğinde bir eksiklik bulunmadığına dikkat çeken Wenger, oyuncunun, sadece sert İngiliz futboluna alışması gerektiğini ifade etti.

Kaynak:Ntvspor

ben diyim 5 yeriz siz deyin 7 yeriz

ben bir hezimet bekLemiyorum
cünkü geneLde hezimetLer bekLenmedik zamanLarda oLur
böLe herkesin fark atıLcak dediği macLarda
geneLde fark oLmas...

Tek amacımız kazanmak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. haftasında Arsenal ile deplasmanda yapacakları maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

news_manset_resim_3r_Aragones_Kazim01.jpg

Aragones, Emirates Stadı'nda yaptığı basın toplantısında, bir soru üzerine 5-2 yenildikleri ilk maçta hatalar yapıldığını belirterek, "Ancak her maç farklıdır. Her maça kazanmak için farklı motive ile gidiyoruz. Amacımız kazanmak" dedi.

Aragones, Türkiye'de her gün yeni bir şey öğrendiğini ifade ederek, "Farklı bir kültürde farklı bir ülkede futbol yönetmek zor. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum. Türk futboluna kendimi her geçen gün biraz daha yakın hissediyorum" diye konuştu.

Bir gazetecinin Fabregas ile ilgili sorusu üzerine İspanyol teknik adam, "Fabregas çok önemli bir oyuncu, ama beni ilgilendiren tek şey kendi takımım. Futbolda her zaman rövanşlar olur. Ben takımıma bakıyorum" şeklinde konuştu.

KAZIM: "BENİM İÇİN BURADA OYNAMAK ÖNEMLİ"

Aragones ile birlikte basın toplantısında yer alan futbolculardan Kazım, küçükken Arsenal taraftarı olduğunu belirterek, "Benim için belki burada oynamak biraz daha önemli olabilir. Fenerbahçe olarak düşüncemiz yarın kazanmak. Arsenal ile oynamak için iyi bir zaman, çünkü formsuzlar" dedi.
Kazım, bir gazetecinin "Avrupa Şampiyonası'ndaki başarılı oyununuzdan sonra başka bir takım sizinle ilgilenir mi?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Orada iyi oynadım. Şampiyonlar Ligi'nde isteğimiz kadar iyi oynamasak da Fenerbahçe'de mutluyum. Gelecek gelecektir, bakarız. Fenerbahçe'de 2 senem daha var. Bundan sonra hocam ve kulübüm oturur konuşurlar. Eğer bir kulüpte Beckham gibi bir oyuncuysanız, inanılmaz şeyler yapıyorsanız farklı şeyler olur."

Kazım, maçta ailesi için 70 bilet aldığını söyledi. Lugano ise maçı kazanmaları gerektiğini belirterek, "İlk maçta almamamız gereken bir sonuç aldık. Şampiyonlar Ligi'ne geri dönüşümümüzü başlatmak için maç çok önemli fırsat" dedi.

Kaynak:Ligtv

İNANIN!..
Herşeyin bir sonu var! Arsenal'i devirelim ve yeniden doğalım!

Türkiye nefesini tuttu, Emirates Stadium'a kitlendi! Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçemiz, (G) Grubu'nda dördüncü maçında Arsenal deplasmanına konuk oluyor. Karşılaşma öncesi grupta 1 puanda bulunan Fenerbahçemiz için alınacak puan ve puanların hayati önem taşıyacağı maç, TSI 21:45'te başlayacak ve İtalyan hakem Roberto Rosetti tarafından yönetilecek.

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda, İngiltere'nin Arsenal takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, İstanbul'da 5-2 yenildiği rakibine karşı bu kez deplasmanda zorlu bir mücadele verecek. (G) grubundaki ilk maçında deplasmanda Portekiz'in Porto takımına 3-1 yenilip, 2. maçta Kadıköy'de Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, 3. maçında yine kendi sahasında Arsenal karşısında 5-2'lik yenilgiden kurtulamadı.

YILDIZLARIMIZ YOK

Grupta 3 maç sonunda henüz galibiyeti bulunmayan Fenerbahçe, İstanbul'daki ilk maçta 5-2 yenildiği grup lideri Arsenal karşısına, Eskişehir maçında sakatlanan kaptanı Alex'ten yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde Alex'in dışında, sakatlıklarının ardından henüz hazır olmayan Emre ve Önder de maçta forma giymeyecek.

İngiliz temsilcisi Arsenal'de ise hafta sonu Stoke karşısında oynanan maçta sakatlanan golcü Adebayor ve Theo Walcott'un bu maçta görev alamayacağı bildirildi. Öte yandan kaptan William Gallas ve savunmanın etkili isimlerinden Sagna ile Eboue de temsilcimize karşı forma giyemeyecek.

Ayrıca, Fenerbahçe'de grup maçlarında ikişer sarı kart gören Lugano ve Selçuk, Arsenal maçındaa birer sarı kart daha görürse 25 Kasım Salı İstanbul'da Porto ile yapılacak maçta cezalı duruma düşecek.
kaynak:fb.com

Bu akşam bir ters köşe olabilir bence

sanırım beşiktaşın LiverpooL rekoru tehLikede
bu akşam arsenaL LiverpooL skorunu unutturacak bi tarife iLe çaLışabiLir

Fуσηв;3690330' Alıntı:
sanırım beşiktaşın LiverpooL rekoru tehLikede
bu akşam arsenaL LiverpooL skorunu unutturacak bi tarife iLe çaLışabiLir

meraq edme dai oLmicak öLe bişi....

bu mactan ümitliyim 5 olma zbelki 2 3 olur ama beraerlik en iyisi dosluk kazansın

Fenerbahçe Zorlu Virajda!!!

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki dördüncü maçında grup lideri Arsenal ile bugün İngiltere'de karşılaşacak. Saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'nundan Roberto Rosetti yönetecek.

37127.jpg

Turkcell Süper Lig'de zorlu günler geçiren Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 4. hafta maçında bugün Arsenal ile deplasmanda karşılaşacak.

Emirates Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Roberto Rosetti yönetecek.

Grupta 3 maç sonunda henüz galibiyeti bulunmayan sarı-lacivertliler, İstanbul'daki ilk maçta 5-2 yenildiği grup lideri Arsenal karşısına, Eskişehir maçında sakatlanan kaptanı Alex'ten yoksun çıkacak.

Sarı-lacivertlilerde Alex'in dışında, sakatlıklarının ardından henüz hazır olmayan Emre ve Önder de bugünkü maçta forma giymeyecek.

MUHTEMEL 11

Sarı-lacivertlilerin Arsenal maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Maldonado (Josico), Uğur Boral, Semih, Guiza.

Fenerbahçe'de Arsenal maçı öncesinde Lugano ve Selçuk sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Grup maçlarında ikişer sarı kart gören Lugano ve Selçuk, bugünkü maçta birer sarı kart daha görürse 25 Kasım Salı İstanbul'da Porto ile yapılacak maçta cezalı duruma düşecek.

NTVSPOR ve Ajanslar

-----------------------------------------------------------------------------

Deivid'in Durumunu BiLen Var Mı ArkadaşLar İngiLtere'ye Gitti Mi? Yoksa GötürüLmedi Mi?

Eğer Maça GötürüLdüyse Kesin OynatıLmaLı Bence Skoru Semih Ve Oynarsa Deividin KişiseL BeceriLeri BeLirLiycek Fener Adına Ama MaLesef Maximum 1 GoLden FazLa AtabiLecekLerini De Düşünmüyorum Açıkcası...

ya maç saati internetten izleyebilirmiyiz acaba

deplasmanda fark atmaya gerek yok bence :)

Geri