Arog mu ?? Muro mu ? Anket...Sinema Severler Oyunuzu Verin

aRog mu ? MuRo mu ?

• Arog

Kullanılan: 84 52.5%
  • Muro

Kullanılan: 76 47.5%

• Kullanılan toplam oy
    160

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
2261.jpg

Gösterim tarihi : 05 Aralık 2008
Yönetmen : Ali Taner Baltacı, Cem Yılmaz
Oyuncular : Cem Yılmaz , Özge Özberk , Zafer Algöz , Nil Karaibrahimgil , Özkan Uğur
Senaryo : Ali Taner Baltacı, Cem Yılmaz, Cem Yılmaz (Kitap)
Müzik :
Görüntü yön. :
Tür : Komedi / Macera
Süre : 90 dk.
Yapım yılı : 2008
Ülke : Türkiye
Dağıtıcı : UIP
AROG, Bir Yontmataş filmi... Cem Yılmaz'ın gişe rekortmeni filmi GORA'nın devamı olan AROG'ta bu kez Arif'in taş devrindeki maceralarını izleyeceğiz... A.R.O.G’un “ilk 3 dakika”sında Cem Yılmaz, Özge Özberk ve Zafer Algöz rol alıyor. Çekimlerin tamamı İstanbul Film Stüdyolarında hazırlanan özel dekorlarda gerçekleşti. Filmde kullanılan "yaratık" için Anima stüdyolarında pek çok sayıda maket çalışması yapıldı. Animatronic (uzaktan kumanda ile hareketli) hazırlanan yaratığın modellemesi ve üretimi toplam iki ay sürdü.
Resmi web sitesi: http://www.arogfilm.com/

2287.jpg

Gösterim tarihi : 05 Aralık 2008
Yönetmen : Zübeyr Şaşmaz
Oyuncular : Mustafa Üstündağ , Selim Erdoğan , Bülent Şakrak , Evrim Alasya
Senaryo : Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan
Müzik : Cem Yıldız
Görüntü yön. : Selahattin Sancaklı
Tür : Komedi
Süre :
Yapım yılı : 2008
Ülke : Türkiye
Dağıtıcı : Özen Film.
Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto’yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir.

Muro ile Çeto’nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için; kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir. Bunun için İstanbul’a dönen Muro ile Çeto’nun başına gelmeyen kalmaz. Çözümlemesini asla yapamayacakları bir örgütle karşı karşıya kalırlar.
Resmi web sitesi: http://www.murofilmi.com/

muro =) ..

Orası Anket Bolumu
Ayrıca 3 Fılm bırden....
Bende 1 sinema sever olarak Destere'nin =) bu 2 film ile yarısabilcegini sanmıyorum bile...
Ayrıca verdigin linkde emek verilerek cekilmis filme dandik die 1 kelime kullanılmıs =)
en azından bu konu emeğe saygı duyuyor...

Açık kalmasında 1 sorun yok...

arog komik değilki arkadaşlar, anlayamadım ben bu filmi sevenleri..

Arog .......... =)

kardeşim ßen ßuna ßenzer ßir anket zaten açmıştım. http://www.hackhell.com/anket/517212-arogmu-muromu-desteremi.html

emek verilen herşeye çok saygı gösteren ßir toplummuşuz havası yaratmayalım gora için de ßir dünya para ve 1 seneye yakın vakit emek harcandı ama vizyona girdiğinde çok dandik paso küfredilior denilmişti
önemli olan seçenekler değil anketin açılmasıdır.

Film Paylasımı Yasakdır...

film paylasimi yasak arkadasim

kardeşim ßen ßuna ßenzer ßir anket zaten açmıştım. http://www.hackhell.com/anket/517212-arogmu-muromu-desteremi.html

emek verilen herşeye çok saygı gösteren ßir toplummuşuz havası yaratmayalım gora için de ßir dünya para ve 1 seneye yakın vakit emek harcandı ama vizyona girdiğinde çok dandik paso küfredilior denilmişti
önemli olan seçenekler değil anketin açılmasıdır.

Burası sinema bölümü deilmi ?
Sinema ile ilgili istedigimiz anketi acabiliriz...
ayrıca senin anketin 3 filmi kapsıyor...
ve ayrıca emekden bahsetmıssın anketine hepsi dandik sıkkını da eklemeyi ihmal etmemissin :durdurun

Bu anket vardi ama muroya tam destek :p

film paylaşımı yasakmış :):):):) peh peh peh herşeyi kafanıza göre yasaklıyorsunuz ne olmuş sanki çok ta saygı gösteriliyorda sanki herşeyin hak hukukuna göre dawranılıyor o zaman microsoftun ürünlerinin paylaşımınıda yapmayın o da kul hakkı olmuyormu haksa o da hak bırakın adil davranıyorum ayaklarını ne o banlayacakmısınız beni kendimi ifade ediyorum !!!!

bence herikiside beş para etmiyor

film paylaşımı yasakmış :):):):) peh peh peh herşeyi kafanıza göre yasaklıyorsunuz ne olmuş sanki çok ta saygı gösteriliyorda sanki herşeyin hak hukukuna göre dawranılıyor o zaman microsoftun ürünlerinin paylaşımınıda yapmayın o da kul hakkı olmuyormu haksa o da hak bırakın adil davranıyorum ayaklarını ne o banlayacakmısınız beni kendimi ifade ediyorum !!!!

bence herikiside beş para etmiyor

Biz kul hakkına göre paylasım yapmıyoruz...
Sitemiz icin hangi paylasımlar tehdit sayılmazsa onları yayınlıyoruz..
Film paylasımıda sitemizi tehdit eden 1 paylasım türü olduğu için..yasak

Konuyu BaltaLamayın..2 FiLmide İzLedikten Sonra Muro Diyorum..

hiçbirini izlemedim....izlememde....türk filmlerine alerjim var....

AroG :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D MuRo:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Geri