arkadasradyo.com.tr

arkadasim senin hostta eger modrewrite etkin degilse .htacess editlersen girersin user:admin sifre:devil bu sekilde yaptiktan sonra girersin yoksa sifre yanlismis gibi sayfaya girisin engellenir

paylaşım için teşekkürtler

cd42' Alıntı:
arkadasim senin hostta eger modrewrite etkin degilse .htacess editlersen girersin user:admin sifre:devil bu sekilde yaptiktan sonra girersin yoksa sifre yanlismis gibi sayfaya girisin engellenir

localhostta çalıştırdım ama sanırım etkin bişeyler :( .htacess bunu nasıl editleyebiilirim:(

o dosyayi silersen admin panele direkt giris saglarsin yani pass sormadan oda tabiki guvensiz olur bu yuzden o desyayi uyumlu bir sekilde editlemen gerekir

ben onu plesk panelinden sildim sonrada klasöre şifreledim :)

ahsap' Alıntı:
kod bilgim olmadığından düzeltemedm önceki bi tanesi gibi aynı sql hatasını verdi hata

PHP:
CREATE TABLE `anakategori` (

`id` int( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`ad` varchar( 30 ) NOT NULL default '',
`sira` int( 3 ) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY ( `id` ) ,
KEY `id` ( `id` ) 
)ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = latin1

nasıl düzeltebilirim:(

Biz arkadaşımız bunu cevapladı ama ben yinede yapamadım. bu çok önemli bu sorunu tam olarak anlatırmısınız acaba. bunu nasıl çözeriz.

Doğan abi yapıyo yapıyo biz burda kullanıyoz
:D
adam bana ögretmek için phpyi
bisürü ugraştı
şimdi yaptıklar düşüyo elime
saolun
teşekk
rler paylaşım için

Benimde hackleyene kadar canım cıkıyor :mad:

Media' Alıntı:
Doğan abi yapıyo yapıyo biz burda kullanıyoz
adam bana ögretmek için phpyi
bisürü ugraştı
şimdi yaptıklar düşüyo elime
saolun
teşekk
rler paylaşım için

dosum çok merak ettim sen bunu rootlamışsın orda baya süper şeyler var paylaşacakmısın yanlış anlama sadece meraktan sordum:D örnek olarak www.saafonline.com www.radyoonbes.com gibi bu arada git gide hayranlık duyuyorum tşk. tüm paylaşımların için:goz:

Devil Abim Allah razı olsun! iniallah bir gün bizde borcumuzu ödeyebiliriz! Tşkler Paylaşımının devamını dilerim.

Slm Abiler

Abiler bana böle bi scprit çok lazım. Ama bi türlü çalıştıramadım. Ana dizine rdayo diye klasör açıp attım. herşeyi www.siteismi.com/daryo/index.php yapıyom Mysql'e bağlanılamadı hatası veriyor bu nasıl kurulur bi anlatsanız. Panelden veri tabanı mı açmak gerekiyor kurulum aşamaları nedir nerden başlamlıyım. Yada hatam nerde acil lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

gokhanayan' Alıntı:
Abiler bana böle bi scprit çok lazım. Ama bi türlü çalıştıramadım. Ana dizine rdayo diye klasör açıp attım. herşeyi www.siteismi.com/daryo/index.php yapıyom Mysql'e bağlanılamadı hatası veriyor bu nasıl kurulur bi anlatsanız. Panelden veri tabanı mı açmak gerekiyor kurulum aşamaları nedir nerden başlamlıyım. Yada hatam nerde acil lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
:eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:
config.php yada nerdenalyorsa sql tanımlarını onları yap.

laa öğrenemediniz şu işi :eek:

yok öle config phph vey benzeri bi durum. Sen kurmuşsan anlat yok kurmamışsan bi bak öle şura de tamam mı?

Admin Paneli

Abiler ben bir türlü şifreyi onaylatamadım kimi editle demiş kimi sil demiş Allah aşkına kim nasıl bi yol bulduysa bana be benim gibi bu işi çözemeyenlere burda yazarsa sevinirim.

ayni sorun bende de var editledigin zaman calismiyor sildigin zaman httaccess bu sefer güvensiz bir şekilde admin paneline giriyorsun. Paylaşım için gercekten tesekkür ederiz Devil. Bilen arkakaşlar varsa yonetim panelinin htaccess nasil ayarlıyacagiz ornek verirseniz seviniriz saygılar....

HTACCESS i nasıl editlememiz gerekiyo arkadaşlar birisi yazsın

Geri