arkadasradyo.com.tr

Arkadaşım öncelikle paylaşımın için teşekkür ediyorum. radyo scriptini sorunsuz bir şekilde kurup çalıştırdım ama karşılaştığım bir sorun hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. dediğim gibi scripti sql dosyasına kadar sorunsuz çalıştırdım ama hiçbir şekilde siteye ekleme veya düzenleme yapamıyorum. yaptığım düzenlemeleri kaydetmeme rağmen hiç bir şekilde eklenmiyor hatta önceki veriler de onlarla birlikte siliniyor bu sorunu nasıl düzeltebileceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

ftp upload binary olarak yap sql dosyasını drop la tekrar at

Devil' Alıntı:
ftp upload binary olarak yap sql dosyasını drop la tekrar at

öncelikle ilgin için teşekkür ederim. ama bu konuda biraz acemi sayıldığımdan bana nasıl yapmam gerektiğini detaylı bir şekilde anlatabilirsen çok sevinirim.

SELAMUN ALEYKÜM Script'İ Kurdum ama gel görki çalışmayo herkezin dediği gibi kırk tane hata var kiminin dediği gibi sorunsuz çalışıyor gel beraber kuralım bak sorun varmı yokmu

arkadasradyo.com.tr AYDINLATMA : )

ARKADASLAR BENDE PANELE GIREENE KADAR AKLA KARAYI SECTIM AMA SONUNDA BASARDIM :D EN GUZELI HT ACCEES DOSYASINI WORD PAD LE YADA NOTE DEFTERI ILE ACIN BELGEDE YAZANLARI KOMPLE SİLİN O ZAMAN PANELE GIRIS YAPIYOSUNUZ :biggrin SIZ SIMDI DICEKSINIZ O ZAMAN HERKES GIRIS YAPAR BEAH AMA SIZDE KLASORUN ADINI KAZIK BISEY YAPARSINIZ "ZHBEUZH" GIBI BISEY KIMSE GIREMEZ :D NEYSE ARKADASLAR IYI PAYLASIMLAR

arkadasim linkleri yeniler misin ?? rica edsemm simdiden tesekür ederim

Arkadaşlar ben radyoyu kurdum. Şu an sistem çalışıyor. Sayfanın kendisinde değil ama yönetici paneline girdiğimde mysql e bağlanamadı diyor. Yönetici panelindeki bölümlerde mysql kısmına ulaşmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada yönetici panelinden ziyaretçi defterine sağlam giriyor. dikkat ettim siteadı/radyo/..... olan ziyaretçi defterine giriyor. Ama siteadı/radyo/guvenlik/.... olan bölümlerin hepsinde de hata veriyor. Mysql ulaşılamadı diyor.

Bu sayfayı kurup 2 müşterime radyo hostu ile beraber sattıım. Ufak defeğ sorunların dışında çok sağlam :) Teşekkürler

Geri