arkadasradyo.com.tr

kod bilgim olmadığından düzeltemedm önceki bi tanesi gibi aynı sql hatasını verdi hata

PHP:
CREATE TABLE `anakategori` (

`id` int( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`ad` varchar( 30 ) NOT NULL default '',
`sira` int( 3 ) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY ( `id` ) ,
KEY `id` ( `id` ) 
)ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = latin1

nasıl düzeltebilirim:(

bende ıspartalıyım am ilk defa görüyom bu siteyi

geçenki root da almış bunları canliyayinin aslında elinde baya var ama az az veriyo:D

? cok basit bir olay gibi bahsediliyor yok pazardan aldım 3 kilo isteyen :D

sanırım yanlış anlaşıldım:(

ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = latin1 bu kodu sil oradan ve ) bu parantez ile biten yerin sonuda ; koymayıda unutma
cerate table yanı tum tablo oluşturmalarda sonundakı parantez ile noktalı virgul arasındaki bu ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = latin1 dil seçmee kodunu kaldır ..Çalıaşcaktır..

eline saglik devil usta bir kac radyo sitesi daha bulsan hicte fena olmaz aslinda tesekurle emeklerine

ustat guzel hosta admin sifresi ne bunun devil yaziyor baskada bisey yok onunla girmeye ugrastim olmuyor sana zahmet yardimci olurmusun

boş ve aptalca uğraş bende avukat olsa olsa maksimum domaini banlarlar bi domain alır tekrar açılır devili bulupta falan filan boş bunlar boş artistik hareketler yapma ya arkadaşlar ben bunun admin şifresini bulamadım bi verebilirmisiniz:) :) :) :) :) :)

guvenlik/admin.php ac icinde gorursun :D sanırım "admin"-"devil" olması lazım

<font face="Tahoma" style="font-size: 9pt">

<?
@session_start();
$admin = "devil";
session_register("admin");
?>

</font>

şöyle bir ibare var kullanıcı adı admin şifre devilmi anlayamadım yardım

ahşap laa hic php ile uğraşmadınmı canım sen :D orda sadece cookies (böyle yazılyodu sanırım :D ) değeri atanıyor Klasörün kendisi şifreli halkıp siteyi hacklicem die kasma kendini :D

kardeş kendi elinle yazmışın admin pw yi
daha ne istiyon klawyeden gelem ben mi yazam

tesekurler usta hallettim elinize saglik diger olay icinde sikmayin caninizi sahip ciksalardi

devil kabul etmiyo klasör şifreli arkadaşın dediği gibi onuda kabul etmiyo

arkadaşlar bu klasörü nasıl geçebilirim i yardım edin olmuyo şifre:S

Geri