Arkadaslar tavsiyeleriniz lazım lütfen bakar mısınız??

smile adsl e geçmelimiyim...???

• evet geç...

Kullanılan: 19 30.2%
  • hayır geçme...

Kullanılan: 44 69.8%

• Kullanılan toplam oy
    63
1 senedir smile kullanıyorum, hızda ttnet ile arasında bi fark yok, ama müşteri hizmetleri konusunda smile mükemmel.

1 keresinde bi sorun yaşamıştım, müşteri hizmetlerini aradım biraz ugrastım sonra burada altyapı calısması oldugunu ogrendim bikaç saate düzelir dediler. bi kaç saat sonra sorun düzeldi ve ardından müşteri hizmetlerinden biri aradı dedi böyle böyle bi sorununuz varmıs sorun düzeldimi die, cok sevdim. Her ay faturam hem tele hem maile hem posta yoluyla geliyor, adsl hizmet numarası die bişede yok fatura yatırırken neydi die hatırlamanıza gerek yok, ev telinizin başına 1 koyuyorsunuz o abone nonuz oluo.

Yani hizmet yönünden ttneti geçer ben o yüzden smile liyim

Yorumlar'a Bakılırsa Çoğu Kişi Sadece TTnet Altyapısını Kullanıyo Demiş..

Öyle Olacak Diye.. Kötü Olması Gerekmez.. Lütfen Kullananlar Cevap Versin..

ßen Kullanmıyorum.. Bunu Gerçekten Kullanan ßiriyle ( Yüz Yüze ) Konuşarak..

Bilgi Al .. Senin İçin Yararlı Olur.. Ama Benden Sana Öneri Sakın Geçipte Pişman Olma..

O Kampanyayı Neden Yapıyolar Önce Onu Düşün.. Unutmaki.. 4 Ay Veya 5 Ay Sonra Yine

Ödeyeceğin Para.. TTnet'le Aynı.. ßilmiom Yani.. Kısa Ve Öz : Pişman Olacağın Şeyi Yapma

Tavsiyem İse ;

Sorun 10 Ytl İse.. Değiştirme.. Ancak Sorun İnternetin Yavaşlıysa. M.Hizmetlerini Ara Sorunu Bildir Yardımcı Olacaklardır..

Kısaca ßen Olsam Değiştirmezdim..

Smile ADSL bir balondur gözümde. Şüphem o ki kendileri bir TT iştirakıdır. Yani TTnet dediğimiz şeyi Smile ADSL adı altında satmaktadırlar. Ama KabloNet'i araştırmanda fayda var. Kimi yerlerde ADSL'den daha performanslı iletişim sağladığı yazıyor. Bulunduğun konuma göre değişkenlik göstereceğini okumuştum. Belki senin için daha faydalı olabilir. Türkiye'de gerçek anlamda özel internet servisi hizmeti sınırlı sayıda firma tarafından sağlanıyor diye biliyorum. En bilinenleri TurboNet'tir. İstanbul'da çok uzun bir süre önce 32 Mbit hızında servis vermeye başlamışlardı bile. Fakat şu anda ücretler makul değil. Neyse dağıtmayalım konuyu. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Smile ADSL bir balondur gözümde. Şüphem o ki kendileri bir TT iştirakıdır. Yani TTnet dediğimiz şeyi Smile ADSL adı altında satmaktadırlar. Ama KabloNet'i araştırmanda fayda var. Kimi yerlerde ADSL'den daha performanslı iletişim sağladığı yazıyor. Bulunduğun konuma göre değişkenlik göstereceğini okumuştum. Belki senin için daha faydalı olabilir. Türkiye'de gerçek anlamda özel internet servisi hizmeti sınırlı sayıda firma tarafından sağlanıyor diye biliyorum. En bilinenleri TurboNet'tir. İstanbul'da çok uzun bir süre önce 32 Mbit hızında servis vermeye başlamışlardı bile. Fakat şu anda ücretler makul değil. Neyse dağıtmayalım konuyu. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

acıklaman için tesekkürler ostum...

ttnet hatlarını kullanan taşeron bi firmaya girmiş olcaksın.bağlı bulunduğun yere göre de ne kadar hizmet alırsın bilemem ama cevabım TT NET te kal. ilerde zaten çoğaldıkça ücretler de düşecek
SAYGILARIMLA KARDEŞİM

TTnette kaLman en mantıkLısı oLur...
ßen TTnetteyim şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım. (net ağırlığı,Ücret vs)
Ama tabikide bu senin kararın ben iLLede geçip görmek istiyorum diyorsan onuda sen biLirsin =)

Arkadaslar tümm yorumları okudum
Yorum yazan arkadaslarımın %99 u ttnet te kal dio..
bnde düsündüm ve ttnet te kalmaya karar werdim...aradaki fark 10 ytl...
10 ytl için yıllardır kullandığım ttnet ten wazqecemem dedim...

yorumlarınız için coqq tesekkürler arkadaslar...

Geri