arkadaslar k750i alcamda sony tavsiyeleriniz neler

Sq0oLd

Banned
Reaction score
0
eve arkadaslar ben sony erıcson k750 i almayı dusunuyorum nette arastırdım baya iyi bi telefona benziyo sizden bu telefonun iyi ve kötü yönlerini söyleyebilirmisiniz .....neler sizin görüsleriniz...özellikle mp3 sesi nası cıkıyor en cok ogrenmek istedigimde o

arkadaşım ben k750i kullanıcısıyım. bence o telefonu alma. benim ki garantili düzenli olarak kvk servisine veriyorum joystik için. ve tanıdıgım bütün arkadaşlarımda bu sorun var. alırsan kaçınılmaz bir gerçek bu sende de olacak. alacaksan w800 veya w810 al. bu iki sonyericsson modelinde bir sorun yaşanmıyor. üçüde aynı özellikte. w serisi daha iyi müzük çalıyor tabi. hepside çok güzel fotoğraf çekiyor. benden sana bir arkadaş tavsiyesi karar senin.

arkadasım bende k750i kullancısıyım bi sorun olmadı şimdiye kadar ama ses kalitesi gerçekten mükemmel.. cam desen oda harika autofocus özelliği filan var güsel telefon k750i... ama w serisinede bi bak istersen w800 mesela w810i demiyorum cünkü diğer modellere göre sesi daha az cıkıyor.. o yüzden w810i tawsiye etmiyorum..

dostum bende k750 i kullanıcısıyım. kaliteli marka mp3lerden daha iyi ses kalitesi olduğunusöyleyebilirim .ama orjinal kulaklığıyla tabi.ayrıca fotograf kalitesi sınıfındakilerden çok daha iyi. ayrıca AAC formatınıda destekliyor buda telefona daha çok müzik atabilmeni sağlıyor. joistik olayna gelirsek tlf cbinde değilde kılıfta taşırsan ve ellerin terli veya ıslakken kullanmazsan bi problem çıkmaz nerden biliyorsun dersen 2.5 sene de T610 kullandım.ama yeni çıkan K790İ veya yeni çıkacak olan K800 i de incelemeni tavsiye ederim.K800İ şuan yurtdışında kullanımda ben inceledim.daha hızlı ve daha kaliteli bir cihaz

k750i yi ben de tavsiye etmiorum kim aldıysa joistik dior...hal böyleyken sonylerin en iileri w800 ve w810 kalıor geriye...ama bence w700ü bi araştır bi bak sen çünkü özellikle w800den farkı sadece autofocus ve edge'nin olmaması...ama şu yönden bakalım bu iki özellik telefonun fiyatını 250 lira artırıo...ikisindede 2 megapiksel cam var...bence benim için foto çok çok çok öenmli diosan w800, yok yaa biraz ekonomik olsun aman canım birazda yakın mesafeden çok ii çekmeyi versin diosan bence w700ü kaçırma...

şimdiden hayırlı olsun:sigara:

Ya Kardes Joistik 3 Kez Bozulsa Zaten Telefonun Sifirini Gonderiyorlar Ben Al Derim Cok Dayanikli Ozellikleri Mukemmel Bi Tel Bende De K750i Var Memnunum Ama W810i Daha Mukemmel Sana Kalmis Birsey Tercih Senin Ama Sony Varsa Bu Guven Demektir Nokia Asla Tavsiye Etmem Modasi Cabuk Geciyor Ve Bi Süre Sonra Sikilip Farkli Birsey Istiyon

Bu arada kafa karıştırmasın ama video çekimini önemsiyorsan pek iyi değil k750. malesef se k790 da bile soyle elle tutulur video cekme ozelligini yerlestirmedi telefona. hala dusuk bir cozunurlukte cekiyor.

K800i kullanici siyim cam ayna gibi super ayna nin 10kati red dot özelligi var flash 3.15 super kalite mp3 de cok kaliteli bi kötu yani microSD karti her yerde kullanamasin SD olsaydi iyi olurdu ama telefon super tavsiyem

fiyatı çok uygun.ben 500 e garantili aldım.kaçırılmamamsı gereken bi telefon diyorum.hemen hemen her özelliği destekliyo.imtoo yu da indirirsen artık kliplerini bile izlersin.

mp3 sesi çok güzel çıkıyo ben telefoncuydum 6 ay önce k750i çok yüksek ses çıkarıyo ama bence sağlam değil ben olsam w810i alırdım ok. cevabını bekliyorum ....!!!!!!

arkadasim ben k750i kullaniyom iyi bir telefon

onun üstüne ses tanımıyom süper bi sesi war arkadaşımda kullanıyor mükemmel bişiy

arkadaşben w810 kullanıyom cok iyi k750 1gb kadar sestekliyo w810i 4gb kadar iki telefon arasında 100ytl civarında fiyat farkı var.artık karar senin

k750i 2gb destekliyor ama hafıa kartı nokia nınkinler kadar ucuz değil yarı fiyatı ama 2 gb önermem çünkü doldurmak zor ve uzun ama bi kart okuyucu alırsan usb bellk niyetine kullanabilirsin hepsini dolduramazsan ve duyduğuma göre noki 1 gb hafıza kart ve üstünde takılamalr oluyomuş doldurduğunda ben daha öyle bişey yaşamadım özellkle sound bölümünde ama foto bölümünde olabilir ama tüm tel modellri takılıyor o anlamda foto makinlrı bile yani....

Geri