Arkadaslar hackhell e aıt kıyafetler yapılmasını ıstermıydınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biri şu işe el atsın..revo güzel bii teklif getirdi işte...Bii yönetici bu konuda bii açıklama yapsa fena olmaz...
Revo duyarlılığın için saoalsın...;)

k155' Alıntı:
...kaliteden de taviz verilmesin kaliteli baskisi olsun t-shirtlerin

arkadaşlar çalıştığım şirket sabancı bünyesinde ki firmaların iş elbiselerini yapıyor ki patronumda SA'lardan biri. kalitede sorun yok yani. şimdi bana burada kendimi deşifre ettirmeyin.

öyle 40 YTL falanda tutmaz. o ne takım elbise mi alıyorsunuz ya :D

biri bir tasarım yapsın o zaman. kollara mı? sırta mı? göğüs kısmına mı işte nereye hangi boyutlarda kaç adet logo konulacak onları belirtsin bende bir fiyat çıkarttırayım. karım yok len zaten paraya da ihtiyacım yoq. sadece maliyeti hesaplayacağım size

DayWalkerr' Alıntı:
... Revo duyarlılığın için saoalsın...;)
aynen kanka. sende duyarlılığın için sağol :D

Edit: Alın size birde liste çıkarttım. Firma bunları yapıyor. Ben kendime bi polar yaptırırım sırtıma HHman'ın kafası olan bide atkı ile eldiven. mont falan evde full dolap, hanım kafamı kırar. ama polar ve eldven gider.

Mont:
•Montlar,
•Kolu Sökülebilir Montlar,
•Rüzgarlıklar,
•Parkalar,
•Yağmurluklar.

Önlükler:
•Bayanlar İçin Evde Yemek Yaparken Kullanabilecekleri Boyundan Asmalı Aşçı Önlükler,
•Bayanlar İçin Evde Yemek Yaparken Kullanabilecekleri Belden Asmalı Aşçı Önlükler.

Aksesuar:
•Atkı Modelleri,
•Çanta Modelleri,
•Şapka ve Bere Modelleri,
•Kendine Özgü Bir Şekilde (Kalp olabilir, HH suratı olabilir) Yastıklar,
•Karma: Sokak eldiveni, aşçı eldiveni, masa örtüsü, peçete, havlu vs vs

T-Shirt:
•T-Shirtler,
•Sweatshirtler,
•Polarlar,

Gömlek:
•Gömlekler,
•Yelekler

Spor:
•Eşofmanlar (Halısaha maçlarında süper gider),
•Şortlar,

Triko:
•Kazaklar,

yönetim ne derse o olur arkadaşlar. yanlız tekrar belirteyim amaç kar değil isteyen olursa yaptırabilirim geliş fiyatına. kargoyu siz ödersiniz ama :D

kargo problem deıl revo sen yapta maddı kısmını bosver herkes verır zaten!!!wala polar olursa cok ıı olur helede su agır kıs sartlarında tshırlerde yaptıralım!!ne kadar cabuk oluırsa okadar ıı olur:Dyazılar nası olcak pekı sen bısı tasarlayıp gonderebılırmısın buraya

:) benimde bi çalıştığım şirket var. tanesi 25 ytl kapşonlu siyah swirt . eğer toplu şekilde basılcaksa hhman logosu konulabilir .çünkü herbaskı için farklı film kalıbı kullanıyoruz .. eğer isterseniz tanesi 25 ytlden kapşonlu(boyur fark etmez) yapabilririm ..Önce HHman resmi arkada HackHeLL.Com yazabiliriz veya bi slogan .. eğer böle birşey warsa indirimde yapabiliriz :) tanesi 22 ytlden .

+ Sadece kapşonlu değil , tişörtlerde , gaffur pijamalarıda var . :)

sıte yonetıcılerınden de bı cevap gelse!ızın cıkarsa zaten yapılcak bu ıs!X-SİR duyarlılıgın ıcın saol dostum!

ne demek :) çalışma yaptığım şirket adanada :) isteyten gidip bi görebilir mallerı =)

AsLında Güzel Olur : =)
Solariz veYa Dark_Angel 'la kounşup Onay Aldıktan Sonra...
yapıLması Hoş OLur..

yine AkLıma monalisayıçizekiisi GeLdi onun yaptığı TasaRımLAr vardı..
eğer Bu işLe tamamıYLa ilgilenirim diyen vaRsa Tabi KaliteLide olMası Şart..
üst düzey yöneticiLerden okey alındıktan sonra.. ben iLgilenebiRim :=)

Biri Bizi Durdusun T-Shrtleri Takım eLbisileri şapkları Aykakkablarıı piyasada Büyüq ilqi görüyor :D:D:D

SickDreTh' Alıntı:
solarız ve dark angel la sen konusurmusun pekı genco?

ben konuştum SolaRiz'Le
tamam dedi t-shirt basımıyLa ben kesinlikLe ilgilenebilirim
diyen birisi Varmı ? veya örnek gösteriCek..kişi varsa benimLe irtibata geçsin bir konuşaLım..

genco ben ilgilenirim . siz şu kadar tane olcak diyin ben bastırım . ona göre bişiler işte :) profilde war msn :) ulaş bana . ben örnek gösteriyim.

:)

Saçma Bence Bu Kadarda Çok Büyütmeyin Bir Siteyi :) Görende Dicek Bunnar İşi Büyütmüş TV de Gazetede Dünya Kanallarında Çıkıyor Sancak KASMAAA

pAFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Küfffffffffffffffffffffffffff
Sago :X:X:X:X :)

kermit yazdıgın yazıdan max 12 yasında oldugun anlasılıyor zaten tişörtlerde çocuklar ıcın uretım olmıycak o yuzden rahat olabılırsın ... ama talep edersen senın ıcın bebe patiği ve önlük yaptırabılır arkadaslar.

Dark_Angel' Alıntı:
kermit yazdıgın yazıdan max 12 yasında oldugun anlasılıyor zaten tişörtlerde çocuklar ıcın uretım olmıycak o yuzden rahat olabılırsın ... ama talep edersen senın ıcın bebe patiği ve önlük yaptırabılır arkadaslar.

koptum dark ya :hhaşık varmı hh manin çockları :D

yaşı 12 olabilir ama beyin yaşı daha da ufak gibi tabi eğer varsa :)

Dark_Angel' Alıntı:

hahah koptum yaaaaaaaa
:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

revolation' Alıntı:
arkadaşlar çalıştığım şirket sabancı bünyesinde ki firmaların iş elbiselerini yapıyor ki patronumda SA'lardan biri. kalitede sorun yok yani. şimdi bana burada kendimi deşifre ettirmeyin.

öyle 40 YTL falanda tutmaz. o ne takım elbise mi alıyorsunuz ya :D

biri bir tasarım yapsın o zaman. kollara mı? sırta mı? göğüs kısmına mı işte nereye hangi boyutlarda kaç adet logo konulacak onları belirtsin bende bir fiyat çıkarttırayım. karım yok len zaten paraya da ihtiyacım yoq. sadece maliyeti hesaplayacağım size

aynen kanka. sende duyarlılığın için sağol :D

Edit: Alın size birde liste çıkarttım. Firma bunları yapıyor. Ben kendime bi polar yaptırırım sırtıma HHman'ın kafası olan bide atkı ile eldiven. mont falan evde full dolap, hanım kafamı kırar. ama polar ve eldven gider.

Mont:
•Montlar,
•Kolu Sökülebilir Montlar,
•Rüzgarlıklar,
•Parkalar,
•Yağmurluklar.

Önlükler:
•Bayanlar İçin Evde Yemek Yaparken Kullanabilecekleri Boyundan Asmalı Aşçı Önlükler,
•Bayanlar İçin Evde Yemek Yaparken Kullanabilecekleri Belden Asmalı Aşçı Önlükler.

Aksesuar:
•Atkı Modelleri,
•Çanta Modelleri,
•Şapka ve Bere Modelleri,
•Kendine Özgü Bir Şekilde (Kalp olabilir, HH suratı olabilir) Yastıklar,
•Karma: Sokak eldiveni, aşçı eldiveni, masa örtüsü, peçete, havlu vs vs

T-Shirt:
•T-Shirtler,
•Sweatshirtler,
•Polarlar

Gömlek:
•Gömlekler,
•Yelekler

Spor:
•Eşofmanlar (Halısaha maçlarında süper gider),
•Şortlar,

Triko:
•Kazaklar,

yönetim ne derse o olur arkadaşlar. yanlız tekrar belirteyim amaç kar değil isteyen olursa yaptırabilirim geliş fiyatına. kargoyu siz ödersiniz ama :D

ölchü werirsenis tasarım qonusunda yardımcı olmaya chalıshabilrm.. :)

yöneticilerden yeşil ışık gelmiş. tasarımcılar kolları sıvayıp güzel örnekler sunarlarsa fiyat çıkarttırayım firmaya. dediğim gibi kar falan yok!!! isteyen başka firmalardan da fiyat alabilir. ama bizim çalıştığımız firma iddaa diyorum hem kaliteli hemde ucuzdur.

kermit' Alıntı:
Saçma Bence Bu Kadarda Çok Büyütmeyin Bir Siteyi :) Görende Dicek Bunnar İşi Büyütmüş TV de Gazetede Dünya Kanallarında Çıkıyor Sancak KASMAAA

pAFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Küfffffffffffffffffffffffffff
Sago :X:X:X:X :)

küçük adamlar küçük işlerle uğraşırlar :emzik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri