freemitnick' Alıntı:Karma ne o elinlemi yazıcan
40 Lira ,, yaw bu paralara hala alışamadım![]()
hahahahah Koptum yaaa :durdurun :durdurun :durdurun
freemitnick' Alıntı:Karma ne o elinlemi yazıcan
40 Lira ,, yaw bu paralara hala alışamadım![]()
k155' Alıntı:...kaliteden de taviz verilmesin kaliteli baskisi olsun t-shirtlerin
aynen kanka. sende duyarlılığın için sağolDayWalkerr' Alıntı:... Revo duyarlılığın için saoalsın...![]()
SickDreTh' Alıntı:solarız ve dark angel la sen konusurmusun pekı genco?
Dark_Angel' Alıntı:kermit yazdıgın yazıdan max 12 yasında oldugun anlasılıyor zaten tişörtlerde çocuklar ıcın uretım olmıycak o yuzden rahat olabılırsın ... ama talep edersen senın ıcın bebe patiği ve önlük yaptırabılır arkadaslar.
Dark_Angel' Alıntı:kermit yazdıgın yazıdan max 12 yasında oldugun anlasılıyor zaten tişörtlerde çocuklar ıcın uretım olmıycak o yuzden rahat olabılırsın ... ama talep edersen senın ıcın bebe patiği ve önlük yaptırabılır arkadaslar.
revolation' Alıntı:arkadaşlar çalıştığım şirket sabancı bünyesinde ki firmaların iş elbiselerini yapıyor ki patronumda SA'lardan biri. kalitede sorun yok yani. şimdi bana burada kendimi deşifre ettirmeyin.
öyle 40 YTL falanda tutmaz. o ne takım elbise mi alıyorsunuz ya![]()
biri bir tasarım yapsın o zaman. kollara mı? sırta mı? göğüs kısmına mı işte nereye hangi boyutlarda kaç adet logo konulacak onları belirtsin bende bir fiyat çıkarttırayım. karım yok len zaten paraya da ihtiyacım yoq. sadece maliyeti hesaplayacağım size
aynen kanka. sende duyarlılığın için sağol
Edit: Alın size birde liste çıkarttım. Firma bunları yapıyor. Ben kendime bi polar yaptırırım sırtıma HHman'ın kafası olan bide atkı ile eldiven. mont falan evde full dolap, hanım kafamı kırar. ama polar ve eldven gider.
Mont:
•Montlar,
•Kolu Sökülebilir Montlar,
•Rüzgarlıklar,
•Parkalar,
•Yağmurluklar.
Önlükler:
•Bayanlar İçin Evde Yemek Yaparken Kullanabilecekleri Boyundan Asmalı Aşçı Önlükler,
•Bayanlar İçin Evde Yemek Yaparken Kullanabilecekleri Belden Asmalı Aşçı Önlükler.
Aksesuar:
•Atkı Modelleri,
•Çanta Modelleri,
•Şapka ve Bere Modelleri,
•Kendine Özgü Bir Şekilde (Kalp olabilir, HH suratı olabilir) Yastıklar,
•Karma: Sokak eldiveni, aşçı eldiveni, masa örtüsü, peçete, havlu vs vs
T-Shirt:
•T-Shirtler,
•Sweatshirtler,
•Polarlar
Gömlek:
•Gömlekler,
•Yelekler
Spor:
•Eşofmanlar (Halısaha maçlarında süper gider),
•Şortlar,
Triko:
•Kazaklar,
yönetim ne derse o olur arkadaşlar. yanlız tekrar belirteyim amaç kar değil isteyen olursa yaptırabilirim geliş fiyatına. kargoyu siz ödersiniz ama![]()
kermit' Alıntı:Saçma Bence Bu Kadarda Çok Büyütmeyin Bir SiteyiGörende Dicek Bunnar İşi Büyütmüş TV de Gazetede Dünya Kanallarında Çıkıyor Sancak KASMAAA
pAFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Küfffffffffffffffffffffffffff
Sago :X:X:X:X![]()