Arkadaslar Bi Host Firmasi Ile Ilgili Basima Geldi Dikkat!!!!

SchakaL

New member
Reaction score
0
ınternette dreamhost adında dunyaca unlu oldugunu savunan bır grup ınsan
aldıgım hostu 10 gunde server hatası nedenı ıle kapadıkları halde reddedıp sorun sızden saldırı yemıssınız dıyerek olaydan sıyrılmaya calıstı.
bır kac fırmaya danıstım ve sorun onlarda dıye yanıt aldım
ayrıca ıletısım ıcın attıgım maıle 2 gun sonra cevap geldı
ve cahıllıkten , yalancılıktan , ukala olmakla suclandıgım gıbı bırde ftp dekı herseyı sılmeme ragmen halen bılgısız ve ahlaksız oldugum gb mesaj atıldı.
konuyu sız arkadaslara duyuruyorum benım verdıgım para onemlı degıl
DREAM host adı verılen sahıslar paramın ustune yattı ve hakaret ederek kendını savundu simdi bana dusen herkezı uyarmak ve bu olayı yuksek yargıya kadar ulastırmak olacak.ılk aldıgımda sıtemız yok demıslerdı buna ragmen nette aynı ısımde amerıkalı bır fırmanın vardı.bugun ıse o fırma sıtesını bızım dıye bana cevap yazıyor
tavsıyem okı TURK harıcı bır fırma degılse sakın aynı hataya dusmeyın.​

:eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:

PİYASADA BU ÖRNEKTEKİ GİBİ BİRÇOK FİRMA BULUNMAKTA, HOST ALAN ARKADAŞLARIN DİKKATLİ OLMASI GEREKİYOR, TABİ SENİN ŞU ANDA BİZLERE SUNDUĞUN KENDİ İDDAN, BİZDE BUNA GÖRE DAVRANACAĞIZ

TEŞEKKÜRLER
SAYGILAR'ımla

Öncelikle geçmiş olsun kardeş.. Seçmeden önce uzun süreli yayın hayatı olan sitelere danışmanı tavsiye ederim, bu konuda iyi deneyimleri olabiliyor çoğu zaman.. Ayrıca yeni bir host ararsan sana çok iyi bir tavsiye verebilirim.. Reklam olmaması amacıyla buraya yazmıyorum, siteyle hiçbir alakam yok.. Bende birinin tavsiyesi üzerine bir süre kullandım ve her açıdan çok memnundum.. Maillere cevap atmamak ne demek, MSNden 24saat teknik destek gibi güzel özellikleri var..

ya var benımde arkadasım zaten ondan destek aldım ondan yola cıktım hatayı bıldırdım
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

bu hata serverdenmıs ben ftp de herseyı sıldım
saldırıda olsa onların duzenlı yedegı olması ve atması gerekıyormus
maıl attım ve adam deneme ındex ı ıcın mahkeme kararı getır atalım dıyorlar
sımdı arkadasım host fırması olmasa verdıgım parayı umursamıyorum kazık yemem ve daha cok kısıye atılacak olması dert

server hatasını halletse solese bana yedek atardım ama halen sen saldırı yedın ondan kaynaklanıo destek al dıyo ben senden almıcaksam kım yardım edıcek bana bumu host satmak 5mılyon uye var dıyor yedek almıyor
daha once onlara aıt sıte varmı dedıgımde yok denıyor ben google dan buldugum sıte sızınmı dedıgımde bızm kı hazırlanıyor bu degıl dıyor bu gece ıse
bu benım sıtem amerıka kokenlı fırma dıye uste cıkıyor
sımdı tuketıcı haklarına basvurdum ve bu olayı cozucem
sizde bu hataya dusmeyın ricam

Geçmiş olsun, bizi bu konuda bilgilendirdiğiniz için saolun.

geçmiş oLsun arkadaşım .. biLgiLendirdiğin içinde sağoL ;)

sagol uyardıgın ıcın. senın ıcınde uzuldum gerkceten :(

Geri