Arkadaslar Bende Mod adayıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
Arkadaslar Bende Eger Arkadaslar uygun gorurse Yabancı Adulta mod adayıyım chamfer kardesimzin az da olsa yukunu azaltmak isterim!!

Daha senin için erken derseniz de saygı duyarım ;)

Tessekkurler!!!

eheueheue Inanmıcanıs Ben Dedim Yine EğlenCe Var :D ama Yokmuş Bu Bisdenmiş :p
Ne dieyim Yaa Ben BişHi diemem Yetkili Arklar Karar versin derim

O bölümde aslında birçok aday var görev için ama sen başvurunu yapmışsın biraz daha devam bence en azından online süren artsın derim :)

TurkDj' Alıntı:
En azından bazıları gibi 2 msj atıpta modluk istemiyoruz gerekirse beklemesinide biliriz dostum!!! Arkadaslar paylasımdan memnun kalmıslarki sırf adult için 43 msja 110 tessekkur etmişler (ben cok tessekkurum war demiyorum en azından seninkilerden fazla diyorum yanlıs anlasılmasın )

T-Mac Kardeş Yanlış anladın beni Ben yine o 2 msjlık modluk adaylarından Sandım eğer Kırdı isem Kusra Kalma Ozur Dilerim...

TurkDj' Alıntı:

SenİN gALİBA ARKADAŞIN PAYLAŞIMLARINDAN HABERİN YOQQİ BÖYLE BİR MSJ YAZMIŞSIN BENCE O BÖLÜM İÇİN YETERLİ BİRİ AMA BİLMEDEN TAKİP ETMEDEN CVP YAZMASSAN SEVİNİRİM BEN ŞAHSEN PAYLAŞIMLARINDAN MEMNUNUM !!!!!!!!

Hepinis Yanlış Anladınıs Beni Bi onceki Mesajimda Belirtim ben olayi Ben modluk isteyen yine 2 msjlık birisi Sandım Ben arkadaşın paylaşımlari KonusuNda bişHi Demedim

sendemi t-mac sendemi brütüs gib i oldu ama:D
------------------------------
şaka biyana ben t-mac i sapına destekliyorum yabancı adult'a çok büyük katkıları olmuştur
yinede son karar yöneticilerin t-mac mod olursan bizi unutma aklın bi karış havada olur:D
olamazsanda adultun sana ihtiyacı var t-mac:D

NoSteam' Alıntı:
sendemi t-mac sendemi brütüs gib i oldu ama:D
------------------------------
şaka biyana ben t-mac i sapına destekliyorum yabancı adult'a çok büyük katkıları olmuştur
yinede son karar yöneticilerin t-mac mod olursan bizi unutma aklın bi karış havada olur:D
olamazsanda adultun sana ihtiyacı var t-mac:D
Dostum destegın için saol bakalım yoneticiler ve dark_angel ne diyecek!

t-mac çalışıyosun destek var ama adult ta böyle ne bilim 1,2 kişi daha var sanki göze çarpan (örnegin anti,redfox) biraz daha yarışın bence :)
yine son söz yöneticilerin :)

Bende normalde ara sıra takılıyorum AdulTa .
T-Mac açtığın konuları gördüm bence olabilir ama arkadaşlarında dediği gibi o bölümlere birkaç kişi daha var göze batan .
Biraz daha online süren uzun olsaydı vede birkaç gün daha bekliyip bu konuya girseydin bence daha iyi olurdu . Benim diceklerim bu kadar .
Son söz yönetimin . Hakkında hayırlısı .

aslında olabilirde.çünkü şu anda adult'un bi mod'u yokmuş gibi gözüküo.gerçii x'le chamf işlerini yapıolar ama isim olarak gözükmüolar.bence olsun.benden sana destek T-MaC kardeş.ama işini iyi yapman şartıyla;)o bölümlerde olmam ama her bölümün çok iyi olması lazımki site olarak en süper olalım

hmm AduLt.. Hic takiLmadigim yer :) takiLan arkadaslar karar verse daha iyi oLur.. hayirLisi.. gerci adult' un hayri oLmaz ama :)

ben paylaşımlarından memnunum...anti ve redfoxun paylaşımlarıda güzel...ama onlarla yarışa girmen yanlış olur....umarım duymak istedigin cvp ı en kısa zamanda duyarsın..adultun şenlenmesi lazım:D

hakkında en hayırlısı neyse o olsun.. karar diğer arkadaşlarımın tabikine:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri