Arkadaslar Şu rapid olayına Bir Çözüm Bulalım..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Estaba

Banned
Reaction score
0
Yüklenecek Program Flim Mp3 vs.. Lerimizi Artık Kotanız Doldu İndiremessiniz Gibi mesajları ben almaktan bıktım acıktası modemi kapat at kapat at gına geldı artık şu rapid i degiştirmenin zamanı gelmedi mi sizce..!! tabii pre almak ayrı bişi de onun yerine ücret vermeden daha iyi nasıl verim alırız..!!
acıkcası ben rapid i görünce linkleri direk kapatıyorum..! artık
iyi günler iyi çalışmalar...!!

vereceğin ayda 13 ytl para nerelere vermiyoruzki alıcaksın 13 ytl ye rapid şifresi bir ay boyunca keyfine bakacaksın

sende haklısın dogru dersin nelere vermiyoruz ki :)

eğer imkanınız varsa yani reşitesniz ve bir kredi kartınız varsa yada abiniz, babanız size rapid alıyorsa alın derim. çünkü rapidsiz bir net artık imkansız.

he ben 18 yaşıma gelmedim yada kredi kartım yok diyorsanız ona bişey diyemem. ama banka havalesi ile alınıyor mu bi araştırmak lazım.

ortaklıda yapabilirsiniz, kafa dengi birkaç arkadaş bulup üyelik alın, aynı şifreyi aşırıya kaçmadan kullanın...

dosyam.net nasil bi site arkadaslar?

Rapidshare kaLiteLi bir site dosyaLarın hep garantide.. aLternatif Link oLarak dosyam.net 'i kuLLanıyorLar bence yerLi siteLer çok dandik ve sonunun ne oLacaqını biLmiyoruz.. Benim rapidshare premium hesabım var nasıL premium aLdım? emek vererek aLdım.. sizLerde emek verin hesabınıza upload edip puan topLayın premium account aLmaya hak kazanın.. Kim ne derse desin Favorim rapidshare ;) rapidshare Link verenlerin çoguda alıntı yapıyor veya kendi hesabına upload ediyordur..

bence gidin premium account alin indirn..en iyis bu bence! alternativ cok var.. mesela depositfiles.com... bi dosyayi 1000 kisi indirirse 7$ veriyorlar...

En Güvenilir Ve En Sağlamı Rapid Bence Rapide Devam Edelim Biz Diğerleri Hava Cıva :D Preniyum Sağ Olsun :D

almıyorum prm felan yaşasın modemin fişini çekmek modemi yakınıma koydum rapid yüzünden ama upload ederken ben yabancı siteleri seçiyorum isterseniz bi dünya yabancı site var 1 gb kadar upload alanı var kimi 1 ay kimi 7 gün 100mb deyil hemde bencede yerliler aşırı dandik yaşan bilir baya bi yarıda kaldım upload esnasında

ARKADAŞLAR ben bi program kullanıyorum. çok işe yarıyor
bu programı bir kere çalıştırmanız bir kerlik bekleme süresini kaldırıyor. her defasında kullanmanız her defası için kaldırıyor. yani bu programı şiddetle öneririm
işte link

http://dosyam.net/?id=k4rkta

bi teşekkürü haketmişizdir artık.

bi eyvallah ı da mı çok gördünüz.
bi teşekkür etmek te mi ağır geldi
eyvallah çok sağolun. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar burası program paylaşma bölümü değil. Rapide karşı geliştirilen programlar programlar bölümünde mevcut. Rapid konusunda forum olarak yapabileceğimiz bi şey yok şimdilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri