Arkadaşlarrr Gözlerinize Inanamayacaksiniz

Abi ben de her iki harfi de görüyorum,acaba gözlük kullandığım için mi?Ayrıca gözlüğü çıkarsam 50 cm geriden harflerin her ikisini de göremem(Bu durumda tarihe geçer miyim?).Zira miyop var bende de biraz :D

hahahahhahaha
ayyy koptum yaaa
deney işe yarasaydı bu kadar eğlenemezdim
yorumlar süper yaa
alemsiniz valla :D

bende ikisini görüyom galiba sende bir aorun var arkadaş

bi sürü denedim ama olmuyo:)

Arkadaşım senin gözlerde bi bozukluk wargaliba bu arada eğer başkalar görüyorsa tüm hackhell olarak tarihe geçtik demektir.

Harflerin yanyana olmaları gerek!
Böyle deneyin..

L_____________R

eğer sizde oluosa benim gözüm bozuk :D

ikisi de görünmese de tarihe geçemessin ki bu çok bilinen bişi ( harfleri çok yakın koyduğun için ikisi de görünüyo..)

işin sırrı daha ileride ortaya çıkıyo deneyi tekrarladıkça ekrana fazla yakın bakmaktan sol göz bozuluyo..böylelikle soldaki L harfini göremez oluyosun.

darkwater1' Alıntı:
Gözümüzde bulunan retinanın arkasındaki kör noktaya görüntüler ulaşmaz ve beyne görüntü gitmez.Aşağıdaki deney bunla ilgili...

ekrana iyice yaklaşın vesağ gözünüzü kapatın ve sol gözünüzle L harfine bakın.saonra yavaş yavaş uzaklaşın ve 50 cm ye kadar geldiğinizde R harfini göremeyeceksiniz.aynı şeyi R harfi içinde sol gözünüzü kapatarak deneyebilirisniz.Abi ben tarihe geçecek adamım ya

R

L

Arkadaşlar Ksuusra Bakmayin Yapamadim Ltf Kusura Bakmayin

Konu darkwater1 tarafından (10-18-2006 Saat 05:24 PM ) de değiştirilmiştir

ya adam siz daha adama ilk mesajı atmadan edit yapmış ve olmadı lütfen kusura bakmayın demiş. siz adamla dalga geçmişsiniz. geyik bölümünde yapın bu espirilerinizi lütfen!!! adam özür dilemiş, siz adama yazmadık şey bırakmamışsınız.

Walla ben yaptım ama olmadı :)
kusura bakma :) ama yindede ii deneme

Arkadaşlar "darkwater1" in sorusu doğru harflerin yeri yanlış.

R ve L harfleri arada 10-20 cm boşluk olacak şekilde yanyana olacak.

Sol gözü kapatıp R ye yaklaşıp sonra yavaş yavaş 50 cm kadar uzaklaşın. O zaman L görünmez. Tam olarak R ye bakmanız gerekiyor

R
L

walla herkes gördüğüne göre bende görürüm diyerek denemeye bi,şle tenezzül etmiycem::::çünkü arekadaş zaten kusura bakmayın diye nesaj geçmiş:D:D:D

Geri