Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadasım hangi dosyayı acmaya calısıyosun anlamadım ama file corrupt hatası dosya bozuksa cıkar.Ayrıca bilgisayarına autorun.inf içinden bir virus bulasmıs olabilir.bu tarz virusler herhangi bir klasoru veya dosyayı calıstırdıgında bilgisayara otomatik olarak kendini yuklemeye calısır.Orn temp1.exe temp2.exe gibi eger sen bu dosyalardan birisini kazayla silmissen cıft tıkladgında bilgisayar ilk olarak virulu dosyayaı yuklemeye calısır dosya bozuk veye yoksa hata verir.
Benim tavsiyem ilk once gorev yoneticisini acıp arkada calısan supheli dosya varmı yok mu ona bak sonra virus,malware,spyware tarayıcılarla bilgisayarı tara gene bi sey cıkmazsa dosya yada klasoru sag tusla tıklayıp ac komutuyla calıstımayı dene bunun harici ben yardımcı olamıyacam he bide bilgisyarı/araclar/klasor secenekleri/dosya turlerinden dosyayı bilgisayarın hangi programla actıgını sapta belki o program bozul mustur.yada xp cd varsa cd den tamir secenegini secerek te sansını deneyebilirsin